Eşim bunaltıyor

Yaptığın çok iyi kocana sinirlendikçe ikizleri döv dememizi mi bekliyorsun

Dediklerinizden bir şey anlaşılmıyor ki ama.
Size ilk mesajı düzenleyin, sıkıntınızı ilk mesajda anlatın demişler, yapmamışsınız.

Bak canim gecende bende esime kizip cocuguma sesimi tukselttim diye beni de elestirdiler hazir olacaksin herseye

Birincisi sakin o çocukları dövme.. Eşinden daha beter bi insan izlenimi veriyorsun su anda..
İkincisi hamilesin usstelik..çocuklarını ve karnindakini dusun onlara odaklan, bırak ev dağinik kalsın, esin sana yardım etmeye mecbur..
Sen doversen bağırır san adam beterini yapar.. Eşine böyle ornek olmamalısin..
İmam osurursa, cemaat s.carmis hesabi

Yanında sana yardım etmeyen biri olmadıkça eşinle bu tür problemlerin çok olur.Hiç yok mu yakınında sana yardımcı olabilecek kv,anne,kızkardeş.Tek başına hem eve hem eşe hem çocuklara yetişmen imkansız hamile halinle

Cocuklari niye dovuyorsun? Onlarin sucu ne? Derdin kimleyse ona diklen? Ikiz cocuk bakmak zordur ustune birde hamilesin.
Akrabalarindan guvendigin biri varsa yardim iste. Sana destek olsunlar..

İnsanlar çocuk sahibi olamıyor,çocuk sahibi olanlarda elindekinin kıymetini bilmiyor,sen kocanla ne yaşıyosun biz bilemeyiz bu kadar paylaşımla,ancak kocanla Aran süper bile olsa bu acele niye,tüp Bebekle ikizin olmuş,Allah bağışlasın,onları sevginle besle büyüt,sonra çok istiyorsan 3.yüde yaparsın,ama daha onlara bakacak psikolojik gücün yokken bir tane daha,yanlışlıkla olduysa Onuda yazmamışsın bilemiyorummm,senin desteğe ihtiyacın var yakınında akraba tanıdık birileri varsa yardım iste,eğer yoksa annene git biraz orda kal,kafanı dağıt yani,eşinlede konuşarak problemlerini çözmeye çalış,detay bilmeden anca bu kadar yazabiliyorum,kolaylıklar diliyorum

Var yardım eden. Eşimin kızı var 17 yaş temizlik bulaşık yapar. Gene Allah bin razı olsun Yoksa delirirdim. İkizlerle uğraşıyom bütün gün benim derdime hiç bakamıyorum bile. Evin eşin sorumluluğu çoğu zamn kafayı yiyorum. Bide Koca dırdırı. Bi iş eksik olmasın onun işleri. Hiç yardımı yok. Yemk miş işmiş eksik olmayacak bağırıp çağırıyor. Çoçuklardan dolayı desemde kabul etmiyor. İkide bir böle devam edersen git güle güle diyor.

Tek cumle alabilmek icin elli kisi mi sormali size ne derdiniz var diye
Dogru dusut anlativerin de derdine duselim dimi ama?
gıdım gıdım anlatıryor hiç birşey anlamadım sanırım eşi hamile kalmasını istemiyo ama neden tüp bebek gerçekten ne derdiniz varsa anlatın bu ne ya anlayacagız diye bütün sayfaları okumak zorunda kalıyorum

ben 2 aşılama 3 tüp bebek yaptım hepsi olumsuz haa çektigim eziyetleri sıkıntıları hiç söylemiyorum bu millette emek harcamadan olanın kıymetini bilmiyo bu nasıl adaletsiz bir dünyaaaaaaaaaaaaaaa

Çok mu dillendirip bıktırıyorsun acaba.2 kadın yetiştirebilir diye düşünebilir.O konuştukça he he deyip geç,konuyu uzatma .Adım hıdır elimden gelen budur de.Çok şikayet ediyorsa tutsun bir yardımcı daha.

Canim o zaman yemeklerini ve utulu giysilerini aksatmiycan yada esin anlayisli olacak oda zor gibi esine birde sevecen guzel yumusak gerginsiz yaklas belki yumusar da duzene girer sen gergin o gergin olmaz huzur bosver yardimi olmasin yapsada soylenir oyle koca abla yardim ediyormus bebeler uyrken yemegini yap aksamdan yap yarina hazir olsun lutfen karnindaki bebisinde sagligini yemesini icmesini dikkat et once onu dusun sen evvelallah ucunede yetersin

17 yaşında 1 kızı var bide ikizlerin oldu 3 çocuk üstüne bide tekrardan hamile kalmissin etti 4 çocuk???
Adam yorulmustur çocuktan
Kusura bakmada sen kendi kendini zorla perişan etmişsin canım

Sen vicdansız bir annesin.

Benim de ikizim var. Biz de 3 çocuktuk. Annemin çok çok zor zamanları oldu. Şimdi baktigimda ne kadar zorlandigini goruyorum. Ama anlamiyorum ve kabul etmiyorum. bize eziyet ederek bizi degersizlestirerek kendi işini kendi zorlastirmis.

Bizi de bol bol doverdi. Ben annemden nefret ederim. Ama artık kendi de biliyor nefret ettiğimi. Hayattaki tüm mutsuzluklarimin tek kaynağı var o da annem. Annemi manevi olarak terk ettim. O da bunun farkında.

Senin çocukların da senden nefret edecek. Tüm başarısızliklarinin tüm mutsuzlularının tek bir sebebi olacak o da sen. Babaları değil. Sen babalarını suçla yardım etmiyor diye. Eksik kalsın olmasın yapma önemli değil ama cocuklarin ile onları döverek hastalıklı bag kurmaya devam ettiğin sürece bunlar olacak.

Annemin birde hasta çocuğu vardı. Hasta abim için çok acılar çekti. Ama bak ne kadar hafifletici sebebi olsa da ben yine de kabul etmiyorum ve ondan nefret ediyorum. Bence sende bu hafifletici sebepler de yok. Senin seçimin. Ama bunların sonuçlarının cezasını çocukların niye çekiyor.

Bak seçimlerin asagida
- bu kocayi sen buldun sen evlendin.
- tüp bebekle sen hamile kaldın.
- kocaya artık tanıyorsun ve 3il üncü çocuğu yapmaya karar verdin
- hamilesin artık ve hala bahanen hemen olsun istemiyordum.

Bunlar senin seçimlerin bunların sonunda mutsuz oluyorsun sonra ben mutsuzum ben acı çekiyorum diye gidip çocuklarını dovuyorsun. Bir yetişkin olduğunun farkına var lütfen. Senin seçimlerin ve sonucundan memnun değilsen bunu degistirebilecek olan yine sensin. Çocuklarını niye dovuyorsun, onların canını yakmak seni rahatlatıyor mu? Böylesine vicdansız misin?

25 ocak tarihinde ikinci hamilelik istiyorum yazmissin. Bilerek hamile kalmissin. Hem ikizlere yetemiyorsun hem de tekrar hamile kalmaya calisiyorsun. Ilginc gercekten.

17 yaşında 1 kızı var bide ikizlerin oldu 3 çocuk üstüne bide tekrardan hamile kalmissin etti 4 çocuk???
Adam yorulmustur çocuktan
Kusura bakmada sen kendi kendini zorla perişan etmişsin canım
yani DÖRT çocuk Naz571 haklı çıktı desne takım kuracak bunlar

Olumlu yorumlara cevap vermişsiniz ama cocuklari dövme konusunda cevap yok. Klasik işine gelene cevap verme durumu sanırım.

Çocukların ne suçu var. Keşke çocuk dogurmadan once psikologla görüşüp onay alma sarti falan olsa. Bu ne böyle kendine güvenen güvenmeyen çocuk doğuruyor. Sizin simdi yaptıklarınız bir ömür taşınacak onunla. Eşinizle derdiniz varsa onunla halledin, çocuklarınıza bulasmayin

Yalnız ben bir şeye takıldım ikizler başka bir kadının yumurtalarından dünyaya gelmiş.fakat şimdi kendisi hamile doğal yollardan...

Acaba çocukların gerçek annesi olmadığı için mi bu tahammülsüzlük ve 21 aylık bebekleri dövmek????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…