Yaptığın çok iyi kocana sinirlendikçe ikizleri döv dememizi mi bekliyorsunBi derdimizi paylaşalım dedik bir sürü övgü bi sürü laf beğenmeyen Cvp vermesin daha iyiydi. Dertleşmek maksad dalga geçenler bile var sizin derdinizi anlamadım. İstemiyorm arkadaş böle kişilerden dertleşmek falan ilgilenenler sağolsun ama ne konuştuğunu bilmeyenler kendileri ni bilirler Allah kimseye dert vermesin
Bi derdimizi paylaşalım dedik bir sürü övgü bi sürü laf beğenmeyen Cvp vermesin daha iyiydi. Dertleşmek maksad dalga geçenler bile var sizin derdinizi anlamadım. İstemiyorm arkadaş böle kişilerden dertleşmek falan ilgilenenler sağolsun ama ne konuştuğunu bilmeyenler kendileri ni bilirler Allah kimseye dert vermesin
Bak canim gecende bende esime kizip cocuguma sesimi tukselttim diye beni de elestirdiler hazir olacaksin herseyeBi derdimizi paylaşalım dedik bir sürü övgü bi sürü laf beğenmeyen Cvp vermesin daha iyiydi. Dertleşmek maksad dalga geçenler bile var sizin derdinizi anlamadım. İstemiyorm arkadaş böle kişilerden dertleşmek falan ilgilenenler sağolsun ama ne konuştuğunu bilmeyenler kendileri ni bilirler Allah kimseye dert vermesin
Var yardım eden. Eşimin kızı var 17 yaş temizlik bulaşık yapar. Gene Allah bin razı olsun Yoksa delirirdim. İkizlerle uğraşıyom bütün gün benim derdime hiç bakamıyorum bile. Evin eşin sorumluluğu çoğu zamn kafayı yiyorum. Bide Koca dırdırı. Bi iş eksik olmasın onun işleri. Hiç yardımı yok. Yemk miş işmiş eksik olmayacak bağırıp çağırıyor. Çoçuklardan dolayı desemde kabul etmiyor. İkide bir böle devam edersen git güle güle diyor.Yanında sana yardım etmeyen biri olmadıkça eşinle bu tür problemlerin çok olur.Hiç yok mu yakınında sana yardımcı olabilecek kv,anne,kızkardeş.Tek başına hem eve hem eşe hem çocuklara yetişmen imkansız hamile halinle
gıdım gıdım anlatıryor hiç birşey anlamadım sanırım eşi hamile kalmasını istemiyo ama neden tüp bebek gerçekten ne derdiniz varsa anlatın bu ne ya anlayacagız diye bütün sayfaları okumak zorunda kalıyorumTek cumle alabilmek icin elli kisi mi sormali size ne derdiniz var diye
Dogru dusut anlativerin de derdine duselim dimi ama?
ben 2 aşılama 3 tüp bebek yaptım hepsi olumsuz haa çektigim eziyetleri sıkıntıları hiç söylemiyorum bu millette emek harcamadan olanın kıymetini bilmiyo bu nasıl adaletsiz bir dünyaaaaaaaaaaaaaaaİnsanlar çocuk sahibi olamıyor,çocuk sahibi olanlarda elindekinin kıymetini bilmiyor,sen kocanla ne yaşıyosun biz bilemeyiz bu kadar paylaşımla,ancak kocanla Aran süper bile olsa bu acele niye,tüp Bebekle ikizin olmuş,Allah bağışlasın,onları sevginle besle büyüt,sonra çok istiyorsan 3.yüde yaparsın,ama daha onlara bakacak psikolojik gücün yokken bir tane daha,yanlışlıkla olduysa Onuda yazmamışsın bilemiyorummm,senin desteğe ihtiyacın var yakınında akraba tanıdık birileri varsa yardım iste,eğer yoksa annene git biraz orda kal,kafanı dağıt yani,eşinlede konuşarak problemlerini çözmeye çalış,detay bilmeden anca bu kadar yazabiliyorum,kolaylıklar diliyorum
Çok mu dillendirip bıktırıyorsun acaba.2 kadın yetiştirebilir diye düşünebilir.O konuştukça he he deyip geç,konuyu uzatma .Adım hıdır elimden gelen budur de.Çok şikayet ediyorsa tutsun bir yardımcı daha.Var yardım eden. Eşimin kızı var 17 yaş temizlik bulaşık yapar. Gene Allah bin razı olsun Yoksa delirirdim. İkizlerle uğraşıyom bütün gün benim derdime hiç bakamıyorum bile. Evin eşin sorumluluğu çoğu zamn kafayı yiyorum. Bide Koca dırdırı. Bi iş eksik olmasın onun işleri. Hiç yardımı yok. Yemk miş işmiş eksik olmayacak bağırıp çağırıyor. Çoçuklardan dolayı desemde kabul etmiyor. İkide bir böle devam edersen git güle güle diyor.
17 yaşında 1 kızı var bide ikizlerin oldu 3 çocuk üstüne bide tekrardan hamile kalmissin etti 4 çocuk???Var yardım eden. Eşimin kızı var 17 yaş temizlik bulaşık yapar. Gene Allah bin razı olsun Yoksa delirirdim. İkizlerle uğraşıyom bütün gün benim derdime hiç bakamıyorum bile. Evin eşin sorumluluğu çoğu zamn kafayı yiyorum. Bide Koca dırdırı. Bi iş eksik olmasın onun işleri. Hiç yardımı yok. Yemk miş işmiş eksik olmayacak bağırıp çağırıyor. Çoçuklardan dolayı desemde kabul etmiyor. İkide bir böle devam edersen git güle güle diyor.
ha gayret komedyen olma yolunda hızlı adımlarlaO değil de bu hızla futbol takımı bile kurarlar
17 yaşında 1 kızı var bide ikizlerin oldu 3 çocuk üstüne bide tekrardan hamile kalmissin etti 4 çocuk???
Adam yorulmustur çocuktan
Kusura bakmada sen kendi kendini zorla perişan etmişsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?