• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bunu neden yapmış olabilir

Seviyorumonuben

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2017
195
38
13
27
Eşim sanayide oto tamircisi işten normalde onda çıkıyor. Eşim geçen günlerde ben ramazan aylarında çok geç çıkıyorum dedi. Bazen sahurumu orda yapıyorum dedi. Hatta bazen eve gelmiyorum dedi. Ama bu sene erken gelicem senin için dedi. Ben de üzüldüm işten geç çıkmasına hatta onada söyledim hep mi geç çıkıcan diye. Oda çoğu zman dedi. Az önce kaynımla konuşuyodum ben de söyledim ramazanda işten geç çıkıyonuş yaa falan dedim. Hep geç çıkar mı dedim ona. Oda güldü yok bee dedi o seni kandırmış dedi. O kadar da geç çıkmıyo dedi. Saat en geç om ikide çıkıyo dedi. Ben şaşırdım sinirlerim bozuldu resmen. Ben akşam gelince eşime sorucam nasıl sorayım ve sizcee neden böylr bi şey yapmış olabilir.

Ya bazen erkekler abartıyo bence saati dk bilmiyo benim eşimde sorsan 7 de evdeyim der 10 a anca gelir elli defa yemek ısınır belkide 3-4 gün ağır iş oluyodur onu diodur

Eşim sanayide oto tamircisi işten normalde onda çıkıyor. Eşim geçen günlerde ben ramazan aylarında çok geç çıkıyorum dedi. Bazen sahurumu orda yapıyorum dedi. Hatta bazen eve gelmiyorum dedi. Ama bu sene erken gelicem senin için dedi. Ben de üzüldüm işten geç çıkmasına hatta onada söyledim hep mi geç çıkıcan diye. Oda çoğu zman dedi. Az önce kaynımla konuşuyodum ben de söyledim ramazanda işten geç çıkıyonuş yaa falan dedim. Hep geç çıkar mı dedim ona. Oda güldü yok bee dedi o seni kandırmış dedi. O kadar da geç çıkmıyo dedi. Saat en geç om ikide çıkıyo dedi. Ben şaşırdım sinirlerim bozuldu resmen. Ben akşam gelince eşime sorucam nasıl sorayım ve sizcee neden böylr bi şey yapmış olabilir.
seni kandırmak istemiş işte.

benim eşimde sanayide çalışıyo şuan farklı bi yerde aynı sanayinin farklı işyerinde önceki yerinde aşırı iş olurdu fakat en geç 8 buçuk 9 olurdu oda arada ramazanda 7de gelirdi eşin seni kızdırmak istemiş yada kandırıyo sanırım :(

benim eşimde sanayide çalışıyo şuan farklı bi yerde aynı sanayinin farklı işyerinde önceki yerinde aşırı iş olurdu fakat en geç 8 buçuk 9 olurdu oda arada ramazanda 7de gelirdi eşin seni kızdırmak istemiş yada kandırıyo sanırım :KK43:
İşi tam olarak ne. Bilmiyorum gerçekten işten şuan saat onda çıkıyor benim eşim. Ben nasıl anlayabilirim iş saatini tam olarak

Back
X