- 11 Mart 2019
- 64
- 11
- 3
- 37
- Konu Sahibi Zorhayatben
-
Boşan . :) Ne kadar boşan diyen bir insan olmuşum umudumuz kalmamış bırakmamışlar demek ki.Merhabalar, ilk defa konu açıyorum burada.
Eşimle çok sıkıntılar atlatarak evlendik.Sevgiliyken ailesi beni istemedi o da beni istemediğini söylemiş.Ama ben cok seviyor ve sevildiğinden emindim. Kapısında bekledim kaç gün, ailemi yok saydım.Derken evlendik .Nisanliyken öğrenciydim okuyordum son sınıfta.Evlendikten bir buçuk yıl sonra hamile kaldım.Cocugumuz şuan 1 yaşında.Çalismak istiyorum ama kocam önceleri hiç karşı çıkmazdı hatta desteklerdi ama şu an istemiyor. Çalışacaksan ayrılalım git çalış dedi. Oglum için herşeye katlanırım çalışmam ama mutlu da değilim kocam artik sevmiyor beni , o bekar gibi takılırken benden evimin kadını olmamı bekliyor.Herseyimi kısıtlayıcı davranıyor, hicbirseyimieksik etmez ac değiliz şükür ama insanın kendi parasını kazanması başka birşey. Benim hayallerim vardı boşuna mi okudum .Boşakoysam solmuyor doluya koysam almıyor ne yapacağım bilmiyorum bu güne kadar ben bir çok şeyimi feda ettim ona çok değer verdim ama o , beni görmezden geldi hep.çok üzgünüm. Karşıma alıp konuşsam mi bilmiyorum.
Çok caresizim .gitsem dur diyecek bir esim yokTabi ki al karşına konuş Canım daha çocuğun küçük ama sen tavrını şimdiden belli et hemen de boşanma lafı ağızlarında boşanmıcagını bildiği için böyle konuşmuştur zamanı gelince çalış tabi
Bu gün konuştum ve dedim ki şuan çalışmayacağı. Oğlumuz çok küçük. Biraz daha büyüsün o zaman düşünüyorum.o gün geldiğinde konuşuruz bunu .istemezsen yine ayrılırız dedim. Hiçbirşey diyemediMadem bu kadar şeyi göze alıp evlenmişsin. Bir çok fedakarlıklar yapmışsın. Bence karşına alıp iki medeni insan gibi konuşmayı denemelisin..Tek neden seni çaliştirmamasiysa evlilik bitirmek olmaz.
Yok zaten vazgecmeyecegimi soyledim .Bugün bu mesajı ikinci kez yazıyorum. Eşinizi dinlemeyin ve çalışın
ÇALIŞIN
Boşayacaksa da boşasın .Bunun için bu lafı ağzına dolayan adam! yarın başka bir halt yer karşınıza çıkarsa çok pişman olursunuz.
Kpss ile atanacagim bir meslegim var.kazanirsam calisacagim zaten onun disinda bir iş istemiyorumki.1- is agacda büyümüyor- anladigima göre is tecrüben yok. ha diye is bulabilecekmisin?
2- diyelimki buldun- gelirin yaklasik nasil olur? cocugu bakiciya vermeye degermi?
3-sen hem eve, ise, cocuguna ve kendine yetebilicekmisin?
Kpss ile atanmak kolay değil. Sen derslerine çalış bilgilerini canlı tut . Cocugun büyüsün 2.yi hemen yapma . Baktın iyiye gidiyor esin hayat yolunda akar zatenKpss ile atanacagim bir meslegim var.kazanirsam calisacagim zaten onun disinda bir iş istemiyorumki.
Evt haklısınız. Oglum buraz buyusun çalisip mutlaka girecgim sinava .esime de soyledim kazaninca istersen ayriliriz dedim .o gun gelsin gorecegimKpss ile atanmak kolay değil. Sen derslerine çalış bilgilerini canlı tut . Cocugun büyüsün 2.yi hemen yapma . Baktın iyiye gidiyor esin hayat yolunda akar zaten
Baktın düzelmiyor boşanma yoluna doğru ilerliyorsunuz o yıl kpss sınavını takip et ve gir . Isini eline al .
Ama öncesinde tabiki eşinle sakin olgun şekilde konuş onu tarafsız dinle kendini anlat inşallah çare olur .
Kpss ile atanacagim bir meslegim var.kazanirsam calisacagim zaten onun disinda bir iş istemiyorumki.
Kazanınca ayrılırız istersen niye diyorsun onun isteğiyle mi oluyor hem kazanınca merak etme hiç ayrılmaz.Evt haklısınız. Oglum buraz buyusun çalisip mutlaka girecgim sinava .esime de soyledim kazaninca istersen ayriliriz dedim .o gun gelsin gorecegim
Vazgecmeyecegimi anlasin diye oyle dedim.kazaninca bakalim ne tepki verecekKazanınca ayrılırız istersen niye diyorsun onun isteğiyle mi oluyor hem kazanınca merak etme hiç ayrılmaz.
Hatta benim hayatım olsa sınava girerim sınav puanımı elimde tutarım 2 yıl geçerli zaten puan hayat bu hele kötü erkeğe hiç guvenilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?