Eşim çalışmıyor, Benim Maaşımdan Medet Umuyor!

konu başlığı,kocam çalışmıyor benim maaşımdan medet umuyor.

konu içinde kocam çalışıyor ve çokta ağır bir işi var.konu başlığı yanlış olmuş:51:

bu durumda aslında kocanın ticari bir zekaya sahip olmadığı çıkıyor.çalışıpta kazanamaması,atılımlar yapamaması bunu gösteriyor.ticaretle uğraşanların biraz gözü kara olmalı ve risk almaktan korkmamalı:34:

ticaret yapan adama güven olmaz,
hele bir de ticaretle uğraşan kim varsa kurnaz ve yalancı oluyor.
bence daha iyi birini hak ediyorsun
adamın amaç belli çocuğu yaptırıp boşanmanı engellemek daha sonra da sırtından geçinmek
boşanma blöfü yapma direk boşan
(boşan diyenlere gıcık olurum ama emin ol ciddi anlamda söylüyorum bunu bi bildiğim var)
neden diye merak edersen ileride açıklarım amaa..
gerçekten ben sana olacakları söyleyeyim
3 kuruş kazanacak, 5 kuruş kaybedecek, bu sırada sen çocuk yapmış olacaksın senin maaş olduğu gibi borçlara gidecek, çoluk çocuk sefil olacaksınız,
sürekli yeni işler peşinde koşacak sanki bi anda trilyon kazanıcam diye gaza gelicek ama hep elinizden gidicek bi süre sonra o kadar kaybetmekten dolayı
sen dırdıra başlayacaksın (haklı olarak) o da bunu erkeklik gururuna yediremeyecek psikolojik ve fiziki şiddet başlayacak belki
en sonunda o da vazgeçicek biraz durulacak evde oturmaya başlayacak sen sabah akşam çalışırken onun evde oturması sana batmaya başlayacak
daha sonra evde oturmaktan sıkılacak yeni arkadaşlar yeni ortamlar edinecek ama bu arkadaşlar da pek hayırlı olmayacak
bu sefer sen bu adam ne yapıyor nereleri geziyor diye kafayı yemeye başlayacaksın çünkü gezerken senin paranı harcayacak.
bu sırada da koca bir hayatın geçmiş olacak, çocuklarını iyi yetiştirebilirsen bu kadar şey içinde tek dayanağın onlar kalır ama bu ortamda psikopat çocukların da büyüme ihtimali var bir de onlarla uğraşmak cabası..

ya da ayrılır bi süre acısını çeker, unutur, işine hayatına odaklanır sosyal çevrende senin gibi düzgün işi olan birini bulur güzel bir hayat edinirsin.
seçim senin...
ayyyy tüh tüh kocamı bu yazıdan sonra yeni tanımış oldum.meğer benim kurnaz ve yalancı bir kocam varmış:44:

tüh tühhhh ben de çalışmıyorum ne olacak bizim halimiz:26:

çok merak ediyorum ticaretle uğraşanlardan niye boşanılması gerekiyor,bir bildiğim var sonra söylerim demişsin.söyle de ben de öğreneyim de gardımı alayım 24 yıl sonra:34:

Benim tanidigim yeni evlenmis bir bayana esi demiski ben ise gitmek istemiyorum bi sure evde oturmak istiyorum senin maasinla idare edelim :s kiz cok uzgun daha evleneli 2 ay oldu ve esi cok sorumsuz. Boyle erkeklerin adamligindan supheliyim. Erkek dedigin tasi sikar suyunu cikarir ya evini gecimini saglyamayacaksan niye evlendin kadinla hayatini mahvettin?

Arkadaşlar buradaki sorun eşinin ticaret yapması değil ticaret yapamaması, becerebilse zaten evi geçindirecek, ya başka bir iş bulsun arkadaşım,zorla bu konuda en azından maaş alsın, olmuyosa bilmiyorum yaa nolcak, böyle giderse o arsa hallolana kadar eşin muhtemelen batar, gelen de borca gider, en iyisimi sen o dükkanı kapattırmaya bak

Back
X