masalbb Guru Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2012 575 113 303 İstanbul 26 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi masalbb #1 arkadaşlar benim sorunum çok büyük az kaldı depresyona gireceğim eşimin iş yeri iyi değil işte bulamıyoruz delireceğim
arkadaşlar benim sorunum çok büyük az kaldı depresyona gireceğim eşimin iş yeri iyi değil işte bulamıyoruz delireceğim
Beyaz_Kartopu D*A*H*E* Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2012 1.663 12 46 Avusturya 26 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi masalbb #2 Cok kısa yazmışsınız, Ne diyelim Allah yardımcınız olsun.
masalbb Guru Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2012 575 113 303 İstanbul 26 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi masalbb #3 Beyaz_Kartopu .!.: Cok kısa yazmışsınız, Ne diyelim Allah yardımcınız olsun. Genişletmek için tıkla... canım eşim çalışıyor ama maaşını almıyor çıksa ordan iş yok ha deyince bulunmuyor ben çalışıyorum ama zaten maaş kiraya gidiyor
Beyaz_Kartopu .!.: Cok kısa yazmışsınız, Ne diyelim Allah yardımcınız olsun. Genişletmek için tıkla... canım eşim çalışıyor ama maaşını almıyor çıksa ordan iş yok ha deyince bulunmuyor ben çalışıyorum ama zaten maaş kiraya gidiyor