• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim calistirmiyor, nasil vakit geciririm?

Spor salonunda herkes birbirine yaziyomus disarida yuruyusle ayni degil heralde ona gore.. ne bileyim ..
Evde calismadan vakit gecerde hem de cok guzel gecer ama esinin ziynetinde problem var yarin evdeyken oraya gitme buraya gitme cocuk hasta olur deyip seni iyice eve kapata bilir. Tabi bunlar bahane amaç seni eve kapatmak olabilir.

Evde calismadan vakit gecerde hem de cok guzel gecer ama esinin ziynetinde problem var yarin evdeyken oraya gitme buraya gitme cocuk hasta olur deyip seni iyice eve kapata bilir. Tabi bunlar bahane amaç seni eve kapatmak olabilir.

Umarim oyle olmaz, suanda soyledigi ve gorunen cocukla ilgilenmemi istiyor imkan var calisma annenle gorus arkadaslarinla bulus gez dolas evinle ilgilen kursa git falan diyo cocuk olana kadar sonrada insallah olursa cocugumuz onunla ilgilenirim. Sıkılırmıyım evde vakit gecermi boyle?

Kocanızla bugün tanışmış gibi köyülemeyin adamı. Bunları ve huyunu bilerek evlenmişsiniz. Şimdi edebilirseniz ikna edin. Edemezseniz ya boşanın ya kabullenin.

Evt bunlari konustuk evlenmeden, ama esim cocuk olunca calisma cocuga bak diyodu, suandada yurtdisindayiz calisiyorum ama turkiyeye donme durumu var diyoki hic ise baslama evimizi duzenimizi oturtup cocuk yapalim .

Evt bunlari konustuk evlenmeden, ama esim cocuk olunca calisma cocuga bak diyodu, suandada yurtdisindayiz calisiyorum ama turkiyeye donme durumu var diyoki hic ise baslama evimizi duzenimizi oturtup cocuk yapalim .
Yapın çocuk. insallah sağlıkla olur

Ben bi yere kadar cok fedakarlik yaptim giyim tarzimdan icki sigaraya biseyleri degistirdim ama yeter daha fazlasini yapamiyoum cunku ben ben olmaktan cikicam artik bunun sonu varmi? Calisma araba surme kursa gitme denize girme.. e peki hayattan ne keyif alayim? Bunlarada karsi ciktikca kavga ediyoruz yipraniyoruz. Ben herseyi kabul edersem mutsuz olurum..
beni sevdigini soyluyor ama bana oldugum gibi saygi duyup kabul etmiyoki.. onun karisi sigara icemezmis, onun cocuklarinin annesi cocuklarini evde birakip calisamazmis, e hani ben? Cocuklar okula gidince belki calisirim diyorum yok yetisemezsin oyle bi is yok diyo. Tam zamanli anne olayim istiyo tamam iyi guzel bende cok sey istiyorum ama hepsi olmuyo yani. Karsimizdakinede saygi duymaliyiz ben evin temizlikcisi degilimki onun hayat arkadasiyim. Ama degilim iste

Umarim oyle olmaz, suanda soyledigi ve gorunen cocukla ilgilenmemi istiyor imkan var calisma annenle gorus arkadaslarinla bulus gez dolas evinle ilgilen kursa git falan diyo cocuk olana kadar sonrada insallah olursa cocugumuz onunla ilgilenirim. Sıkılırmıyım evde vakit gecermi boyle?

iki mesaj çelişkili.

eşin lütfedip izin mi verdi kursa gitmene, araç kullanmana?

10 senedir calisiyorum. 4 gundur evdeyim.bugun isyan ettim. Sikintidan patladim. Esinize calismaya karar verdiginizi ve iznin almak zorunda olmadiginizi soyleyin.kaldi ki zaten izin almak zorunda da degilsiniz..

iki mesaj çelişkili.

eşin lütfedip izin mi verdi kursa gitmene, araç kullanmana?

bilemiyorumki belki ben daha guzel bi sekilde istedim, inatlasma gibi degil.
derdim senin calisman degil, istersen calisabilirsin yine dedi, ama cocuk oldugunda calismani istemiyorum dedi. bende 3-4 yasina kadar calismayi dusunmezdim sanirim, ihtiyacimiz olmazsa tabi. sonra ama isteyebilirim iste cocugu okula krese verip. bunuda simdiden garantiye alir gibi konusmakmi mantikli zamani gelince mi.

Back
X