Ben ayrılığa kendimi adapte ettim sadece dava günü 5 gün sonra olması beni şok etti .Ben sevmedigim adamdan ayrılmıyorum sevdigim adamdan ayrılıyorum onun sevdiğini bilsem zaten dava açmazdım sadece sürecin bu kadar çabuk işlemesi etkilemedi mi etkiler tabi ki insanim ben .
Yaptım..son cümlem gayet harika bir yorum. Eşiniz de sizden boşanmak istiyor..size bir daha düşünelim deme geregi bile duymuyor. O yuzden bu kadar kolay vazgecmis. Tek celsede biter bence. Oldu mu?
Yetti artık gerçekten.
Yine gelmiş polemikciler.
Kadın size sadece "Gün hemen verilir mi ? " diye soru sormuş.
Soru ne kadar basit ve anlaşılır?
Bilen yazar bilmeyen bakar geçer.
Kadin kalkıp benim boşanmanı eleştirin kocama hala aşık miyim değerlendirin pişman miyim kritik yapin gibi sorular sormuş mu?
Hee tabi konu açıyorsa eleştiriyi kabul edecek demi.
Kimse bir konuyu okumaya ve yorum yazmaya zorunda degil.
Anlayin artik şunu.
Insanlarin da sinirini zıplatmayin.
Konu hakkinda fikrim yok bu arada.
@Mune abla lütfen bakar mısın ? Artık şu konu dışı yorum yazan dakika bir gol bir polemik yaratmaya çalışan gereksizce kendini her konuya yorum yazma zorunlulugu hisseden kişiler ceza almıyor mu ?
Bende şuan polemik yapıyorsam ceza almaya raziyim.
Böyle sürekli söyleye söyleye insallah bazılarinin kafasina giricek kurallar.
Yarasi olup gocunan saldıriya geçmesin boşuna begenmeyen KİB yapsın.
Bu ne tersliktir ona höt buna höt. Burda insanlar yorum yapma hakkına sahip. Dümdüz cevap istiyorsanız avukatınıza sorun.Cevabını bilmiyorsanız bildiğiniz konuya yorum yapın
Şöyle olmuştur . Siz dava açmışsınızdır . Oda cevap vermemiştir . Cevap süresi dolduktan sonra gün verilebilir . Cevap verseydi size tebliğ edilirdi. O zaman da sizin cevap sürenizin Dolması beklenirdi . Çekişmeli boşanmada bu kadar kısa sürede gün verilmesinin başka bir ihtimali yok .Esim e dava açmıştım.Mahkene eşime tebligat göndermişti .Şimdi mesaj atmış sanırım cevabi bende ayrılmak istiyorum şeklinde idi ki dava pazartesi günü 9.30-10.00 yazmış .
İnanamıyorum bu kadar çabuk vazgectigine ancak anlamadığım diğer bi konu hemen nasıl dava günü belli oldu .Ben davayı iki hafta önce açmıştım .
Yani çekişmeli dava da karşı taraf evet ayrılmak istiyorum deyince hemen gun verebiliyor mu?
Aranız da çekişmeli hic mi boşanan yok arkadaşlar ??
O zaman bu konu niye açıldı? Sadece 'evet/hayir' içinse neden sadece boşanma için hemen gün verirler mı demek yerine eşim bu kadar çabuk vazmı geçti denilir?Yetti artık gerçekten.
Yine gelmiş polemikciler.
Kadın size sadece "Gün hemen verilir mi ? " diye soru sormuş.
Soru ne kadar basit ve anlaşılır?
Bilen yazar bilmeyen bakar geçer.
Kadin kalkıp benim boşanmanı eleştirin kocama hala aşık miyim değerlendirin pişman miyim kritik yapin gibi sorular sormuş mu?
Hee tabi konu açıyorsa eleştiriyi kabul edecek demi.
Kimse bir konuyu okumaya ve yorum yazmaya zorunda degil.
Anlayin artik şunu.
Insanlarin da sinirini zıplatmayin.
Konu hakkinda fikrim yok bu arada.
@Mune abla lütfen bakar mısın ? Artık şu konu dışı yorum yazan dakika bir gol bir polemik yaratmaya çalışan gereksizce kendini her konuya yorum yazma zorunlulugu hisseden kişiler ceza almıyor mu ?
Bende şuan polemik yapıyorsam ceza almaya raziyim.
Böyle sürekli söyleye söyleye insallah bazılarinin kafasina giricek kurallar.
Yarasi olup gocunan saldıriya geçmesin boşuna begenmeyen KİB yapsın.
Samimiyetle ne alakasi var. Ben sitem ettim.Ben sizin konulariniza hep normal yorumlar yaptim ancak sizi taniyan çok üye her gün konu açıyorsun günlük mü burası gibi şeyler söyledi ve son konuda haksız bulundunuz tartışma yaşadınız.hatta sizi savunup konunuzu kapattirin demiştim.gocunacak bir şeyim yok yani.
Bu konuda bu çıkış sebebiniz kendi konularinizda yapamadığınız duyduğunuz öfkeyi konu sahibini kullanarak yansıtmak gibi geldi ve çok samimiyetsiz buldum bu çıkışı.
Siz konu açtıkça site niye kazanacak? Ne kazanacak?Samimiyetle ne alakasi var. Ben sitem ettim.
Benim her gun konu açmam zaten kimseyi ilgilendirmez. Sitenin amaci bu. Ben konu acayim ki site kazansin anlatabiliyor muyum ben bunu.
Millet site düşmanı gibi davranıyor.
Ayrıca her konuya yorum yapilcak okuncak diye sanıyor üyeler.
Artık yorum yapalimda elestirelim de nasil olursa olsun diye bakılıyor.
Neyse uzatmicam iyi geceler.
O zaman bu konu niye açıldı? Sadece 'evet/hayir' içinse neden sadece boşanma için hemen gün verirler mı demek yerine eşim bu kadar çabuk vazmı geçti denilir?
Guldurmeyin isterseniz beni.Siz konu açtıkça site niye kazanacak? Ne kazanacak?
Neyse zaten o muhabbete yani konunuzda ki çok konu açma muhabbetine cidden yabancıyım.
Tepkiniz iyi niyetli değil kasıtlı geldi onu söyledim.
iyi geceler.
Bu yorumlar doğru demiyorum. Ama konu sahibi açıklayıcı yazsaydı daha iyi olurdu. Dediğim gibi sadece mahkeme günü bu kadar erken çıkar mı diye sorulsaydi bu tür yorumlar çıkmazdı.Tamam dediginiz gibi olsun. Konu sahibi eşim neden bu kadar cabuk vazgecti sorusuna cevap arıyor olsun. Belkide arıyor.
Bunun cevabi sizce " ne bekliyordum ayaklarına mi kapanacakti", " sen ne sandın pesinden mi kosacakti" bla bla bla.
Bu soruya boyle mi cevap verilir.
Az biraz vicdanli ve adaletli dusunerek cevap verin.
Boşanma asamasinda bir kadin.
Hem cinsin.
Boyle mi teselli edilir.
Belli ki Üzgün.
Sana arkadasin gelse bu konuyu anlatsa yüzune karşı bu lafları diyebilir misin cevap olarak?
Tabi burası sanal olduğu için herkes acimazsizca yazip cizebiliyor.
Benim asil sitem ettigim noktayi umarım anlatabildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?