Esim cekismeli davama olumlu cevap vermis

Ama tepkileriniz çok garipti.fazlaydı.

Neyse.bence emin değilim ama ilk mesajimda da dediğim gibi o da sen de karşılıklı istediğiniz için böyle olmuştur.

Yaptım..son cümlem gayet harika bir yorum. Eşiniz de sizden boşanmak istiyor..size bir daha düşünelim deme geregi bile duymuyor. O yuzden bu kadar kolay vazgecmis. Tek celsede biter bence. Oldu mu?

Tekrar düşünelim demediğini nereden biliyorsunuz?????Adamın aşık olduğu iki çocuğu var beni sevsin sevmesin .Ben soru sordum ilişkimi yorumlayın demedim .İyi okuyup analiz edin .

Daha onceki konulariniza bakinca sizi hatirladim. Daha once okudugumda da yasadiklariniza cok uzulmustum. Evliliginizi kendi evliligime benzetmistim. Siz bu zamana kadar kac kez bosanma fikrinden vagecip yeniden denediniz kimbilir. Ama bunu esinizden beklemeyin onlar benciller. Siz evliliginizden vazgecerseniz onar kosarak gider.

Ben sizin konulariniza hep normal yorumlar yaptim ancak sizi taniyan çok üye her gün konu açıyorsun günlük mü burası gibi şeyler söyledi ve son konuda haksız bulundunuz tartışma yaşadınız.hatta sizi savunup konunuzu kapattirin demiştim.gocunacak bir şeyim yok yani.

Bu konuda bu çıkış sebebiniz kendi konularinizda yapamadığınız duyduğunuz öfkeyi konu sahibini kullanarak yansıtmak gibi geldi ve çok samimiyetsiz buldum bu çıkışı.

İlk mesajinizda neden böyle dediğinizi (neden uğraşmadı, hemen gün verildi gibi) ifadeleri daha anlaşılır yazsaymissiniz keşke. Çünkü ilk mesajınızı okuyan herkes sanki yaptığından pişman bir konu sahibi gibi anlıyor, yani en azından ben öyle anladım

Evet bazılarına beklenenden daha uzun veya kısa sürede gün verilebiliyor.

Şöyle olmuştur . Siz dava açmışsınızdır . Oda cevap vermemiştir . Cevap süresi dolduktan sonra gün verilebilir . Cevap verseydi size tebliğ edilirdi. O zaman da sizin cevap sürenizin Dolması beklenirdi . Çekişmeli boşanmada bu kadar kısa sürede gün verilmesinin başka bir ihtimali yok .

konularınıza göz attım zaten oldukça problemli bir evliliğiniz varmış.nişanlılık döneminden başlamış ve evlilik boyunca devam etmiş.ama eşiniz size gelseydi tekrar deneyelim deseydi büyük ihtimal tekrar denerdiniz defalarca denemişsiniz. bu saatten sonra her ne için olursa olsun bu evlilik devam ettirmeye değmez.bu yüzden boşanma günü ne kadar yakın olursa sizin için de o kadar iyi olur bir an önce hayatınızı kurarsınız. eşiniz de istediği için günü hemen verebilirler.ki vermişler. Allah yardımcınız olsun.

O zaman bu konu niye açıldı? Sadece 'evet/hayir' içinse neden sadece boşanma için hemen gün verirler mı demek yerine eşim bu kadar çabuk vazmı geçti denilir?

Samimiyetle ne alakasi var. Ben sitem ettim.
Benim her gun konu açmam zaten kimseyi ilgilendirmez. Sitenin amaci bu. Ben konu acayim ki site kazansin anlatabiliyor muyum ben bunu.
Millet site düşmanı gibi davranıyor.
Ayrıca her konuya yorum yapilcak okuncak diye sanıyor üyeler.
Artık yorum yapalimda elestirelim de nasil olursa olsun diye bakılıyor.
Neyse uzatmicam iyi geceler.

--Ben de, hemen herşeye mune gell diye etiketleyenlere ayar oluyorum... İspikçi gibi davraniyolar..--

Konu sahibi;

Gün verilmiştir zaten tebligat eşinize gittiğinde,dava günü gidilir boşanıp boşanmama isteği dava günü belli olur. Yani evet istiyorum diye dava günü alma diye birşey yoktur.

Yanlış bilmiyorsam böyle..

Siz konu açtıkça site niye kazanacak? Ne kazanacak?

Neyse zaten o muhabbete yani konunuzda ki çok konu açma muhabbetine cidden yabancıyım.

Tepkiniz iyi niyetli değil kasıtlı geldi onu söyledim.

iyi geceler.

O zaman bu konu niye açıldı? Sadece 'evet/hayir' içinse neden sadece boşanma için hemen gün verirler mı demek yerine eşim bu kadar çabuk vazmı geçti denilir?

Tamam dediginiz gibi olsun. Konu sahibi eşim neden bu kadar cabuk vazgecti sorusuna cevap arıyor olsun. Belkide arıyor.
Bunun cevabi sizce " ne bekliyordum ayaklarına mi kapanacakti", " sen ne sandın pesinden mi kosacakti" bla bla bla.
Bu soruya boyle mi cevap verilir.
Az biraz vicdanli ve adaletli dusunerek cevap verin.
Boşanma asamasinda bir kadin.
Hem cinsin.
Boyle mi teselli edilir.
Belli ki Üzgün.
Sana arkadasin gelse bu konuyu anlatsa yüzune karşı bu lafları diyebilir misin cevap olarak?
Tabi burası sanal olduğu için herkes acimazsizca yazip cizebiliyor.
Benim asil sitem ettigim noktayi umarım anlatabildim.

Siz konu açtıkça site niye kazanacak? Ne kazanacak?

Neyse zaten o muhabbete yani konunuzda ki çok konu açma muhabbetine cidden yabancıyım.

Tepkiniz iyi niyetli değil kasıtlı geldi onu söyledim.

iyi geceler.
Guldurmeyin isterseniz beni.
Siteye tıklanma - takip- kullanım olmadığı sürece nasil kazancak popüler kalacak.
Kimse babasinin hayrina bu siteyle uğraşmiyor oyle degil mi?
En ufak fikriniz yok yine yorum yapmak için yazmışsınız.

Adamın yürütmeye gönlü yokmuş demekki,hakkınızda hayırlısı olsun, tabiki iki tarafta razı olunca süreç hızlı ilerler, sizi sevmeyeni değer verme yeni gönderin gitsin,inşallah karşınıza sevginize layık birisi çıkar

Bu yorumlar doğru demiyorum. Ama konu sahibi açıklayıcı yazsaydı daha iyi olurdu. Dediğim gibi sadece mahkeme günü bu kadar erken çıkar mı diye sorulsaydi bu tür yorumlar çıkmazdı.
Oldu ki çıktı yine o zaman görmezden gelinirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…