Esim cekismeli davama olumlu cevap vermis

Eşiniz inada mi bindi acaba ?Belki de blöf yapıyor hemen kabul ederek ?
Sizin omuzlarinizin düşmesini bekliyordur. Vazgecilme hisse acıdır muhakkak.

Allah yar ve yardımcınız olsun. Hemen gelen cevaba karşı hazirliksiz olmanız çok normal.
Geri dönüş hiç mi olmaz sizin tarafınızdan ?
..

Yorumları okumadım. Cevap verildi mi bilmorum, dava günü hemen verilebiliyor evet. Ama çekişmeli davaysa çok gelgit yapıyorsunuz maalesef.

Ben kendimi boşuna paralıyorum. Kimse kimsenin umrunda degil.
Kisme düşünmüyor karşımda ki insan kalbini kirar miyim dusunerek yazayım teselli edeyim diye kimsenin umrunda değil.
Amacim sadece acimasiz eleştirilere sitem etmekti.
Dogru söyleyeni 9 köyden kovar demişler haklılar.
Hic bir kadin çıkıp ta hak vermiyor.
Haklısın birbirimize nazik olalim hepimiz kadiniz hepimizin başına gelebilir demiyor.
Herkes eleştiri peşinde.
Sirf eski KK olsun diye sitem ettim.
Yine sohbet havasında geçsin dertlere az da olsa çözüm bulunsun istedim.
Ego yarışi her yere sıçramis. Son moda tabi.
Artık hic bir konuda cevap vermicem.
Az biraz adaletli mantikli olan neye neden sitem ettigimi anlamistir. Umarım.
Herkese iyi geceler.
Polemik yarattim cezama raziyim.

Bu kadar cabuk mu vazgecti diye bir cumlesi var ve insanlar duygusala iliskin yazmislar saygi cercevesinde bosananlarda prosudure iliskin yazar bu kimseye kimseyi tersleme hakki vermez kib gibi goz ardi butonuda var konu sahipleri icin

ya siz degilmiydiniz eski arkadasiyla gorusen esinden sikayet eden? yapmayin Allah askina...
simdi adam vazgecince sevdiginiz mi akliniza geldi...
hayatiniz monotondu ve siz atraksiyon katmak istediniz kendi kendinize yazdiniz yonettiniz oynadiniz... eee ne oldu simdi??? sonucu da bu olddu.
esiniz kendisi icin en dogru karari vermis...

Olur bulundugunuz il bosanma dilekceniz iki tarafin istemedine bagli oluyor hatta burada bir uye vardi davayi acmasi ayrilmasi 10-15 gunu gecmedi

Sürecin bu denli hızlı işlemesi sizi korkutmuş ve eşinizin boşanmayı kabul etmesi de sizde hayal kırıklığına sebep olmuş.boşanma kararını bir şekilde almışsınız ama sanırım bu fikre kendinizi henüz adapte edememişsiniz. Hayırlısı olsun...

Tekrar okudum konunuzu,5 gün diyorsunuz ? Evet çok kısaymış. Peki avukatiniz yok mu sizin ? Neden eşiniz bildiriyor ?
Elinize bir kağıt gelmedi mi ? Peki dosya numarası kaçmış öğrendiniz mi

Boşanmak zordur arkadaşlar , sancılı bir süreçtir , hele çocuk varsa.
Biraz daha anlayışlı olmalıyız.
Konu dışında yorum yapamayacak kadar yorgun ve kızgın hissedebilir insan kendini .
Acı çeken hemcimslerimizin konusunda , yaraya tuz basar gibi konuşmak niye ?

Bu kadar cabuk mu vazgecti diye bir cumlesi var ve insanlar duygusala iliskin yazmislar saygi cercevesinde bosananlarda prosudure iliskin yazar bu kimseye kimseyi tersleme hakki vermez kib gibi goz ardi butonuda var konu sahipleri icin

Senin icin "ne bekliyordun?" , "sen ne saniyordun", "ne zannediyon ayagina mi kapancak " , " pesinden kossun mu istiyorsun" , "cok kibirlisin " ...
Bu tür cevaplar "saygı çerçevesi" içerisine giriyorsa saygı cok ilerlemis biz yetişememişiz.
Kusura bakma.
Iyi geceler

Sevgi aşk kolay kazanılamaz,aşkta da gurur olmaz. Seviyorum ama o beni sevmiyor demiş siniz. Boşanma davası eşiniz açınca o seviyor siz sevmiyor mu olacaktı.Eger seviyor san git gönlünü al davayı açan. Sensin Zoruna gitmiş kabul etmiştir belki.

Olay çıkaran sen, cevap yazmayacağım iyi geceler diyip tekrar tekrar yazan sen. Ben de bunu anlamadım.
Biz derdimizi buraya yazdık mı forumla paylaşmış oluyoruz. Her üye aynı bakış açısına sahip olmadığı için haliyle ilk mesajdaki farklı noktalara dikkat edip ona göre yorum yapılıyor. Doğru veya yanlış olduğundan bahsetmiyorum da ben. Zaten kime göre neye göre yanlış arkadaşım. Herkes kendince yorumlamaya, kendi fikrini ortaya koymaya çalışıyor. İllaki konu sahibinin istediği şekilde yorum gelemez ya, sayısız üye var.
Bir de tüm forumun, yöneticiler para kazansın diye olduğunu düşünüyorsun sanırım. Tam tersi bence. Çalışmalarının karşılığı ödenemez. Devamlı bizimle uğraşıyorlar. Pro kartların geliri bile bağışlanıyor, geçenlerde konuşuldu, okudun mu bilmiyorum. Forum çok bozdu, eski günlerindeki gibi olsun demişsin bir de forum kuralları demişsin, bir zahmet yöneticilerimiz karar versin kimin bozduğuna. Zaten banlanılıyor yanlış bir şey yapılınca, merak etme. Kaç yıllık forum burası, iki yoruma bozulmaz...

Neyse konuya yorum yapmaya çalışayım. Eşiniz blöf yapıyor gibi geldi bana. Sanki gardınızı düşürün diye yazmış. Siz avukatınızla konuşmadan inanmayın derim. Yoksa avukatınız sizi bilgilendirirdi konuyla ilgilidiye düşünüyorum. Sakin olmaya çalışın... Anlaşmalı boşanmalarda dilekçeyi verdikten sonra bir iki hafta içinde boşanılabiliniyor bile ama çekişmelilerde tam olarak bilmiyorum malesef.

isterseniz yine buraya bir daha asla uğramayacağınıza dair yazı yazıp atarlanıp hesabınızı kapatın
nasılsa sonra yine iki gün sonra forumu günlük gibi kullanmak için geri dönersiniz :)
ben de cezama razıyım, bunu yazmadan geçemezdim

Hanimefendi aksam aksam derdiniz ne sizin neden herkese satasmak zorunda hissediyorsunuz kendinizi bu konu sizin degil baska bir uyenin uyeye desteginizi moralman verirsiniz vs burada yorum yapan insanlara karisamazsiniz yorum yapan eski konusunu biliyordur bir tini almistir vs vs surekli insanlari alintilayip polemik yaratma derdindesiniz konu sahibide isterse kendini savunur burada sk takilan bir uye az cok buranin ortamini vs biliyor bunun icin buton var isteyen kib ler kaldiki kadin bir soru sormus sayfayi mesajlarinizla Mundar ettiniz birakin cevabini alsin dertlesecegiyle dertlessin
Sizede iyi aksamlar

Dogru dedin yeri gelmişken onu da belirtiyim hatta hemen etiket yapayim . Emin ol degil hesap actirmak ismini bile aratmicam. Diger forumlardan farki kalmamış. @Margarikotin Mune .
Hesabimi lütfen kapatir misiniz?

Merveciğim senin dilinin de pek yumuşak olduğu söylenemez o yüzden bu kadar yüklenme insanlara

Dogru dedin yeri gelmişken onu da belirtiyim hatta hemen etiket yapayim . Emin ol degil hesap actirmak ismini bile aratmicam. Diger forumlardan farki kalmamış. @Margarikotin Mune .
Hesabimi lütfen kapatir misiniz?

"Bugün de ilgiyi bu şekilde çekeyim çünkü çok konu açmama laf ettiler"

Herkes haksız bir siz haklısınız öyle mi? Bence birçok kişiden tepki çekince bir durup "hakikaten benim tavrım mı yanlış ya?" demeli insan. Özeleştiri şart...

Kendinizi ne kadarda önemsiyorsunuz.
Sen kimsin ?
Siz kimsiniz?
Senin neyinden çekineyim.
Sanal ortam burasi farkinda misin?
Yüzünü gormemisim kimsin nesin bilmem bide laf etcekler diye cekincem mi?
Ha ha hah diye guleyim boşa gitmesin.
Isinize bakın. Ben zaten hesabi kapatmaya karar vermisim sen kalmaya kararliysan bosa kendini yorma ceza alma tatlim

Şimdi gelelim konuya, polemik, tersler gibi cevaplar vb zaten yasak hatırlatmaya gerek bile yok, polemiğe girenler elimden çekecek o bir tarafa, asıl mevzu burası bir derdim var bölümü, burada canımız sıkkınsa, üzgünsek, derdimiz varsa paylaşırız, yorumcular üsluplu bir şekilde sorar, yorumlar, konu sahibesi de cevaplar, bu bölümde konular böyle ilerler değil mi?

Peki madem konular böyle ilerliyorsa ve biz sorulan sorulara cevap vermek istemiyorsak, sadece yönelttiğimiz sorunun cevabına odaklanmışsak neden hukuk köşesi gibi bir bölüm varken buraya konu açarız? Sorarken dertleşmek için, o zaman birbirimize kaba davranmamalıyız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…