Eşim cezaevinden çıkıyor.ama?

petitjoueur

Yiğidom
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2011
1.037
748
323
Selam kızlar.
Her zamanki gibi kafamdaki soru işaretleri ile geldim karşınıza.esim nasip olursa haziranın basında çıkacak cezaevinden,tahliye olacak.daha önce konuştuk,onun memleketinde olmaz bu iş diyerek benim memleketimde yaşama kararı aldık.neyse buraya kadar problem yok.ama esimin bir dediği bir dediğini tutmuyor. Bir diyor haziranda sen gel çocuğu da al biraz gezer tozarız diyor ama eminim ki yine beni köye kayinvalidemin yanina bırakacak kendi gezip tozacak.
Anlamadim ki beni oraya çekmek,orda oturmami sağlamak ıcin mi çağırıyor ıyi niyetli mi degil mi kestiremiyorum.bana fikirlerinizi beyan ederseniz sevinirim.sizce hangi sık, gitmeli mi onun gelmesi mi?

Sizi izlediyse ki seviyorsa özlemiştir önce yanınıza evine gelir. Sonra da ailesini görmeye gider. Ailesi ile ilişkileri ne düzeyde bilmediğimiz için bir yorum yapmakta zorlaniyorum

Senin eşin adam olmaz boşuna plan yapma hepimiz sana bırak bu adamı diyoruz sen adamla nerede yaşayacağını sorun ediyorsun hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…