Eşim çıktı gitti

Nenickibe

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2022
228
94
23
33
Selam kizlar,

demin cok sacma sapan birsey oldu ve ben suan yataga çöktüm agliyorum. Tatildeyiz eşimle, hersey iyi güzel. Demin eşim bana küçük bir şey yüzünden çeneni tut dedi (argo olanindan, yani küfür gibi birsey) ve biz gerçekten saygi konusunda birbirimize karsi cok hassas davranmaya özen gösteririz. Ben buna tabii cok bozuldum ama tartisma cikmasin diye sustum. Kendime birseyler hazırladım yemelik güya beraber yiyecektik ama bana saygisiz davranan insana birsey yapasım gelmedi. Eşimde sagolsun aldi cüzdanını cikti dışarı. Nereye gidiyorsun diye sordum cevap yok, sonra yazdi kafa dinleyeceğim, hem sende yanliz kalmis olursun diye. Ben bu durumun sokuyla başladım tabii aglamaya çünki asla böyle birsey yapacagini beklemiyordum, küçük şey döndü dolaştı bu hale geldi. Neyse, suan biraz toplamis gibiyim kendimi, ama bu yaptigi asiri zoruma gitti. Burda saat akşamın 9u, kim bilir kaçta gelecek. Ben bundan sonraki tavrimi düşünüyorum. Ateşe daha fazla benzin dökmemek adina sanirim ilimli olacagim geldiğinde ama bu yaptiginin beni cok üzdüğünü bildirmeliyim. Çok sacma sapan olay ya, tatile mi yanayım, canım dediğim eşimin böyle yapmasina mi, bilmiyorum. Bana bi akıl verin kizlar, bu veya benzeri durumlar yaşadiniz mi? Ya bi insan karısını otel odasinda bırakıp çıkar gider mi ya

Saygi konusunda senjn kadar hassas degil demek ki. Hayat normale donunce oturup bunu cozerim once.

Çok bunaldıysa çıkıp gidebilir kimsenin sabrı sınırsız değil.
Ben de tartışınca vs yalnız kalmak isterim.

Çeneni tut un argosunu düşündüm bulamadım
Ne oldu da öyle dedi?
Tartisma gibi bi olay yasanmadi ki öncesinde. Gayet güze güzel yüzdük geldik yorgun düştük o kadar. Ama asla birbirimize bu kelimeleri söylemezdik hadi kavga anı olsa anlayacagim. Çeneni tutun almancasini söyledi, o durumda argo olmuş oluyor. Ben öyle çıkıp gitmesine üzüldüm ya, gerisi önemini yitirdi.

Kendinle beraber eşine de hazırlasan böyle olmazdı :)
Çeneni tut demek saygısızlık değil
Ceneni tutun almancasi ya. O biraz daha agir olmus oluyor. Adam öyle kelimeler kullanmadığı icin beklemiyordum. Ama cekip gitmesi daha büyük problem tabii.

Ceneni tutun almancasi ya. O biraz daha agir olmus oluyor. Adam öyle kelimeler kullanmadığı icin beklemiyordum. Ama cekip gitmesi daha büyük problem tabii.
Biraz zamana bırak çok basit bişey için günlerce küs kalacak değilsiniz. İkinizin de kafa dinlemeye ihtiyacı var demek ki

Neden gittiğine bagli durup dururken olmadi belliki gun icinde bir tartismaniz olmus olabilir
Bilsek ona gore yorum yapardik
Not üzülmeyin ya erkekler ayi iste dusunur mu karim uzulur mu aglar mi
Yok tartisma falan olmadi ondan önce ya cok sacma bi sebepten cikti hersey. Duşun yerlerinin ıslak olmasi ay yazinca utaniyorum güya yerleri ben ıslatmisim ondan önce duşa girdiğim için. Bende ona tmm sen çık ben silerm oralari dedim o da bana saygisizca cevap verdi. Olay bu. Bana orda he dese tamam dese veya susar misin dese olay bu kadar büyümeyecekti. Buraya varacagini bende tahmin etmedim

Biraz zamana bırak çok basit bişey için günlerce küs kalacak değilsiniz. İkinizin de kafa dinlemeye ihtiyacı var demek ki
Yok üzerine gitmeyecegim zaten ama böyle küçük bi meseleden dolayı cikip gitmesi cok gurur kirici. Tavir yapmak istemiyorum ama hic birsey olmamis gibi de davranmak istemiyorum.

Ne tahammülsüz adammış. Yerler ıslandıysa silinir geçer ki zaten silerim demişsin, kapa çeneni diyecek bir şey değil ki bu.

Ha insan otelde eşini bırakır mı soruna cevabım evet. Balayında tartıştık ben eşimi bırakıp çıkıp gitmiştim sokağa saatlerce de dönmedim. Ama sizinki tartışılacak bir şey bile değil.

Siz sonra meseleyi nasil tatliya bagladiniz?

Sen çık ben silerimi normal şekilde mi söylediniz? Eğer normal şekilde ise ve size öyle bir cevap verdiyse ruh hastası bu adam. Terbiyesiz ya sinir oldum. Bir de nasil düzeltirim diyorsunuz. Pes

Oluyo ya malesef böyle şeyler tatil de olsa. Önemli olan uzatmamak. Dışardan normal şekilde geldiyse güzel bi konuşma yapıp tatlıya bağlayın uzatmalık değil konu..

İnsan bu tarz şeylerden çok yıpranıyor. Suçsuz yere bu tarz laflar anlam veremiyor insan. Tavsiyem gitsin kafa dinlesin. Eninde sonunda dönecek geri. Geldiğinde tavrını bı yoklayin. Hemen konuyu açmayın. Böyle sakin bir vaktinde ben anlayamadım neden öyle tepki verdin gururuma dokundu vs deyip ılımlı konuşun. Bakalım altından ne çıkacak.

Saygı konusunda hassas davranan sadece senmişsin gibi geldi bana ama sen daha iyi bilirsin tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…