Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim cinsel partner aranılan bir siteye üye olmuş.Bu durumu tesadüfen 3 hafta önce öğrendim,bilgisayardan.Ama kendisine de kimseye de bahsetmedim.Bugün konuşmaya karar verdim ve söyledim.Açtım gösterdim.Kesinlikle inkar ediyor.Ben üye olmadım birileri bilgilerimi ele geçirip üye olmuş diyor.Haberim yok diyor.Çok da büyük yemin etti.İki kızım var ve çocuklara çok düşkündür.İyi bir babadır.Çocuklarımın ölüsünü öpüyüm diyor.Ayrıca suçlu ben oldum.Bana iftira atıyorsun dedi.Kendisi öğretmen.Ben de öğretmenim.Gerçekten dediği gibi bir şey olabilirmi?Bu konuda bilgisi olan varmı?Gördüğümemi inanayım yoksa duyduğumamı şaşırdım kaldım.Yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum.
Eşim cinsel partner aranılan bir siteye üye olmuş.Bu durumu tesadüfen 3 hafta önce öğrendim,bilgisayardan.Ama kendisine de kimseye de bahsetmedim.Bugün konuşmaya karar verdim ve söyledim.Açtım gösterdim.Kesinlikle inkar ediyor.Ben üye olmadım birileri bilgilerimi ele geçirip üye olmuş diyor.Haberim yok diyor.Çok da büyük yemin etti.İki kızım var ve çocuklara çok düşkündür.İyi bir babadır.Çocuklarımın ölüsünü öpüyüm diyor.Ayrıca suçlu ben oldum.Bana iftira atıyorsun dedi.Kendisi öğretmen.Ben de öğretmenim.Gerçekten dediği gibi bir şey olabilirmi?Bu konuda bilgisi olan varmı?Gördüğümemi inanayım yoksa duyduğumamı şaşırdım kaldım.Yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum.
Virüs kapmayı da göze alarak linklerden birine tıkladım.
ve aaa bakın ki
profilim oluştu sitede,
hatta nevşehirdenmişim
gelirim 500 1000 arasıymış
bilip bilmeden, insanları töhmet altında bırakan yuva yıkıcılara kapak olsun.
canım benım gırdığım sıtede boyleydı.ve bunun için tartışmıştım nerden bıleyım ınsan başta gorunce şok oluyo.benımkındede adana yazıyor ne alakaysa.yuzlerce mesaj gozukuyor.ama super uyelık ıstıyor oyle olsa super uyelık olur dedım sornadan caktım ınankı.sence hepten içimi rahatlattın.
Arkadaslar konu sahibini neden dikkatli okumuyorsunuz?
Herkes spam mailden bahsetmiş. Yer kalabalığı yapmış.
Bu spam mail değil ki. Adam bağıra bağıra üye olmuş. Bunun başka açıklaması yok. Belli ki heyecan yasamak istemiş. Niye kendinize gelen spamleri anlatıp yanlış yola giriyorsunuz. Adam resmen üyelik formunu güzelce doldurmuş.
Bir de utanmadan cocukların ölüsünü öpeyim diyor. İftira diyor zeytinyağı misali.
Yazıklar olsun!
Bazı spam sitelerden gelen maile tıkladığınız anda üye olmuş gibi otomatik bilgiler yazılır..
O maille kullanılan şifre ve rumuz eklenir.Hotmaile kaydolurken yazılan şehir yaş sınır v.s otomatik eklenir. Yani o maillere kesinlikle tıklanmaması lazım.
Bunu dikkate alarak şuanki durumunuzu değerlendirin derim.
İllaki o siteye girmek istiyorsanız o kullanıcı adını aklınızda tutarsınız..
Gelen linki sadece / olan kısmına kadar adresi kopyalarsınız. / işaretinden sonraki kısım zaten bilgileri kopyalıyor ve hotmailden birde giriş yapıyorsanız kaçınılmaz oluyor..
Sonra adres çubuğuna kopyalarsınız.Rumuzu aratırsınız.Şifreyi tahmin edersiniz ve kontrol edersiniz.
....