• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim cinsel partner aranılan bir siteye üye olmuş.

banada geldı aynı byle br msj hemde hotmaıl adresımı yenı acmıstm spam onlar sankı uyemısız gbı msjlr.sıl gtsın gunahını aldın esının:DD:49:

Eşim cinsel partner aranılan bir siteye üye olmuş.Bu durumu tesadüfen 3 hafta önce öğrendim,bilgisayardan.Ama kendisine de kimseye de bahsetmedim.Bugün konuşmaya karar verdim ve söyledim.Açtım gösterdim.Kesinlikle inkar ediyor.Ben üye olmadım birileri bilgilerimi ele geçirip üye olmuş diyor.Haberim yok diyor.Çok da büyük yemin etti.İki kızım var ve çocuklara çok düşkündür.İyi bir babadır.Çocuklarımın ölüsünü öpüyüm diyor.Ayrıca suçlu ben oldum.Bana iftira atıyorsun dedi.Kendisi öğretmen.Ben de öğretmenim.Gerçekten dediği gibi bir şey olabilirmi?Bu konuda bilgisi olan varmı?Gördüğümemi inanayım yoksa duyduğumamı şaşırdım kaldım.Yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum.

yataktada yakalasan inkar edecekti, hep birileri açar zaten, bizim adımıza neden kimse açmıyo acaba

arkadaşım sitenin adresini mesaj olarak atabilir misin

konu sahiplerinin sonucu yazmamalarına sinir oluyorum :47:

Geçen hafta açtığım maile "Nerelerdesin sen? Ne zamandır uğramıyorsun.Çok özledim.Siteye gel" diye msj atmışlar.:)
Çok özlemiş beni her yerde aramış bu kadıncağız.:)
Okuyunca noluyo yav dedim.
E bunun erkek ismiyle yazıldığını ve eşimin okuduğunu düşünün.
Çok samimi mesajlar geliyor artık.
Bence maile gelen her şeye inanmamak lazım.

Eşim cinsel partner aranılan bir siteye üye olmuş.Bu durumu tesadüfen 3 hafta önce öğrendim,bilgisayardan.Ama kendisine de kimseye de bahsetmedim.Bugün konuşmaya karar verdim ve söyledim.Açtım gösterdim.Kesinlikle inkar ediyor.Ben üye olmadım birileri bilgilerimi ele geçirip üye olmuş diyor.Haberim yok diyor.Çok da büyük yemin etti.İki kızım var ve çocuklara çok düşkündür.İyi bir babadır.Çocuklarımın ölüsünü öpüyüm diyor.Ayrıca suçlu ben oldum.Bana iftira atıyorsun dedi.Kendisi öğretmen.Ben de öğretmenim.Gerçekten dediği gibi bir şey olabilirmi?Bu konuda bilgisi olan varmı?Gördüğümemi inanayım yoksa duyduğumamı şaşırdım kaldım.Yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum.

Bence eşiniz haklı olabilir çünkü benim eşimede o tarz bir sürü mail geliyor ve üye falanda değil tabii ki öyle siteleree
Ayrıca öyle maillerin gelmesi için üye olunması gerekilmiyo ki bana bile bi çok mail geliyor öyle
Takılmayın fazla birbirinize zarar vermeyin boş yere ...

konuyu bilgisayardan anlayan birine danışabilirsiniz.
bu tarz mailler siz üye olmasanız bile listenizdeki üye olmuş herhangi birinin aracılığıyla yayılıyor. ve bu tarz mailler genellikle spam maillere düşer. burada kafa karıştırıcı olan eşinizin şifresinin falan olması. belirtilen siteye bu şifreyle giriş yapmayı denediniz mi?

içini rahatlatırmı bılmıyorum ama benımde başıma geldı bır kaç gun once eşime sordum tabıkıde kabul etmedı.ama bakıyorum sıtey super uyelık ıstıyor o uyelık olmadan acamıyorsun.bakıyorum gıden mesajlara hıçbır mesaj yok ama kızlardan olanlar var onlarda hıç okunmamış.oyle duruyorlar.sonradan anladımkı eşim uyelık fılan acmamış ben onu mail adresıne gırdığımde bu neymış dıye baktığımda kendılığınden acılıyor.sankı uyemışsın gıbı.ve mesajlar taa 2000 yıllardan başlıyor o zamnda pc kullanmayı bıle bılmezkı bu sıteye gırsın deıdm.yınede adamın aklında soru kalıyor.gercı yapmış olsa kadınların mesajları okunurdu.bu tur saçma sapan şeyler içinde kalplerını kırmamak lazım dıye duşunuyorum yuzlercesı banada gelıyor.senınkıde oyle olabılır canım mesajlara fılan tarıhlerıne dıkkat et.gecmışe bak ordan gırdığıne dair benım gecmıştede bırşey yok.

Eşinizi hemen suçlamayın bence.. Eğer netlog tarzı bir siteye üyeyse buralardan üyelik bilgileri alınıp başka bir siteye üye yapılıyor.. şifrede aynı... ve haberiniz olmuyor... siz görüyorsunuz, sinirlenip siteye giriyorsunuz, muhatap bulmak ya da üyeliğinizi iptal ettirmek için.. ve bu kişilerin ekmeğine yağ sürüyorsunuz.. çünkü sitelerinde tıklama başına belli bir para gelir elde ediyorlar.. maili engelliyorsunuz ama herseferinde gönderdikleri maillerin başına farklı rakamlar ekleyip bir şekilde hotmailin eleme sisteminden kaçıyorlar...:))

Virüs kapmayı da göze alarak linklerden birine tıkladım.

ve aaa bakın ki
profilim oluştu sitede,
hatta nevşehirdenmişim
gelirim 500 1000 arasıymış

bilip bilmeden, insanları töhmet altında bırakan yuva yıkıcılara kapak olsun.

Virüs kapmayı da göze alarak linklerden birine tıkladım.

ve aaa bakın ki
profilim oluştu sitede,
hatta nevşehirdenmişim
gelirim 500 1000 arasıymış

bilip bilmeden, insanları töhmet altında bırakan yuva yıkıcılara kapak olsun.

:) keşke prntscreen ile koysaydın da inansalardı, aylardır söylüyorum anlamıyorlar

$JP.webp

BUYRUN BU DA
ekran görüntüsü

Edasuuu nerdesiin?

YA benim eşime degeliyor hiç kaale almıyorum.Ben görünce açma onları virüs onlar diyor ben de açmıyorum. Açsamıydım acaba? Yapar mı ki ?

kızgınlığının farkındayım ama boşver bu tür mailler hep geliyor çokda üstünde durma

internet gecmisine bakin cronik yazan yere tiklayin hangi sitelere girmis ögrenirsiniz ,tabi esiniz silmemisse :)ama paranoyaya gerek yok , emin olmadiginiz seylerin pesine düsüp kendiizi mahfetmeyin.

bide esinizi gözlemelyin pc basinda cok zaman harciyor gece yarisi sizi yatirdktan sonra cok vakit geciyorsa süphelenmekte fayda var. tabi bu olay onaylanirsa esiniz bunu yapmissa o zaman ne yapmayi düsünüyorsunuz bende bunu merak etmekteyim

ben faceden falan anlamam. kullnamıyomda zaten. geçen ablama face açıyorduk. o hiç bilgisayar bilmediği içn ben açayım dedim. açtık. bu kayıtlı dedi. bned eo zamna şifre değiştireyim dedim. şifre değiştirdim giridk ama başkasının face. hatta o başkasıda bizim okulda öğretmen. onların isimleri ile ablamın isimlri aynı. geçekte kullnadıkları iismler yani. atıyorum ablamın hotmail adresi ayşeyasin, onlarınad öyle yani kadının adı ayşe kocasının adı yasin ablamlarınkide öyle .bu şekilde onarın face çalmış olduk. ben çok şaşırdım tabi. nasıl olur şifre nası ablamın hotmaile gelir diye . halada anlamış değilim. belki eşinizinkid eo şekilde çalınmıştır.

Eki Görüntüle 324002

BUYRUN BU DA
ekran görüntüsü
canım benım gırdığım sıtede boyleydı.ve bunun için tartışmıştım nerden bıleyım ınsan başta gorunce şok oluyo.benımkındede adana yazıyor ne alakaysa.yuzlerce mesaj gozukuyor.ama super uyelık ıstıyor oyle olsa super uyelık olur dedım sornadan caktım ınankı.sence hepten içimi rahatlattın.

geçen gün eşim mailimi kurcalıyor
bi de baktık kaçamak zamanı diye bişey
çekingen misin sen? yazıyor..
neyse tıkladı benimki durur mu..
bir de baktım nickim yazıyor üye adında..
şifremde 123456789 diye Allahtan öyle şifre koymuyorum
kendimden şüphe eettim bi an..
öyle gorunce ..
acaba yanlışlıkla yapmış olabilir miyim dedim
ama imkansız bide 12 mesaj var falan yazıyor..
neyse bu konuyu gorunce
actım maılımı baktım
gırdım yıne bıde baktım resmen uye olmusum gıbı..
uyelıgımı sıl dedım de sılındı bıde şaka gibii
halbukı ne işim olur ama
işte bu teknoloji bazen başa bela..
eşimın basına gelseydı yemıstım onu vallahi...

Arkadaslar konu sahibini neden dikkatli okumuyorsunuz?

Herkes spam mailden bahsetmiş. Yer kalabalığı yapmış.

Bu spam mail değil ki. Adam bağıra bağıra üye olmuş. Bunun başka açıklaması yok. Belli ki heyecan yasamak istemiş. Niye kendinize gelen spamleri anlatıp yanlış yola giriyorsunuz. Adam resmen üyelik formunu güzelce doldurmuş.

Bir de utanmadan cocukların ölüsünü öpeyim diyor. İftira diyor zeytinyağı misali.

Yazıklar olsun!

Bazı spam sitelerden gelen maile tıkladığınız anda üye olmuş gibi otomatik bilgiler yazılır..
O maille kullanılan şifre ve rumuz eklenir.Hotmaile kaydolurken yazılan şehir yaş sınır v.s otomatik eklenir. Yani o maillere kesinlikle tıklanmaması lazım.

Bunu dikkate alarak şuanki durumunuzu değerlendirin derim.

İllaki o siteye girmek istiyorsanız o kullanıcı adını aklınızda tutarsınız..
Gelen linki sadece / olan kısmına kadar adresi kopyalarsınız. / işaretinden sonraki kısım zaten bilgileri kopyalıyor ve hotmailden birde giriş yapıyorsanız kaçınılmaz oluyor..

Sonra adres çubuğuna kopyalarsınız.Rumuzu aratırsınız.Şifreyi tahmin edersiniz ve kontrol edersiniz.

....

Yukarıdaki yazdığımı tekrar kopyaladım, yazmaya üşendim..

Yani her maile spam denilmez ama arkadaşın söz ettiği gibi mailler spam.

Üstelik mail gelen kişi suçlu değil, o sapm maillere tıklayan hatalı..

Back
X