Herşeyden önce yorum yapan herkese çok teşekkür ediyorum.Bazıları spam maildir demiş.Benim pek bilgisayar bilgim yok ama buradaki sadece mail değilki.Siteyi açtığımda ayrıntılı üyelik bilgileri var.Yaş,memleket,meslek hatta kilo ve boy gibi.Kendisi 85 kilo ama orada 77 yazmış.Boyu 1.78 orada 1.80 yazmış.Rakamlarda çok yakın.Kendisini bekar diye yazmış.Sigara kullanır.Bağımlılık yok diye işaretlemiş.Aradığı bayanın kriterleri için memleketi ve ülkesi farketmez şıkkını seçmiş.Aradığı yaş aralığına 33 ile 40 demiş.Kendisi 37 yaşında.Cinsel tercihler kısmı da ben ilk gördüğümde boştu,doldurulmamıştı.Ancak 1-2 hafta sonra orasıda doldurulmuştu.Bir de arkadaşlar huzurunu bozma demiş.Bir şey daha açıklamak istiyorum ki bizim zaten çok mutlu bir evliliğimiz yok.Alkol,kumar,dayak,aldatma bu zamana kadar olmadı.13 yıllık evliyiz.Ama esasen pek anlaşamıyoruz.Çocuklar için bir şekilde yürüyor herkes gibi.Ve ben eşimin beni sevmediğini düşünüyorum.Kendisi sessiz bir tip.Ondan kimse ummaz.Ama ben yine de güvenmiyorum.Ben öğrendikten sonra söylediğimde bana iftira atıyorsun dedi.Beni suçladı,bağırdı çağırdı.Sen bana güvenmiyormusun dedi.Allah biliyor ya aslında kalbim pek inanmadı.Ama çocuklarım için çaresizlikten inanmış gibi yapmak zorunda kaldım.Artık Allah'a ayan bana karanlık.Sadece Allah'a havale ediyorum.Bana bağırıp çağırdığında dediki;inanmıyorsan git boşanma dilekçeni ver sen de kurtul ben de.Bir de ben bu üyeliği yakalamadan kısa bir süre önce bana dediki niyeyse sitelerden bu tür mailler geliyor.Bir siteden de arkadaşlık isteği gelmiş.