Eşim cinsel partner aranılan bir siteye üye olmuş.

spam maıl olsa esınızın bılgılerı olmazdı .uyelık ıcın bos form olurdu karsınızda .

genelde böyle olaylarda şüphelenrim.. ama senin olayında pek şüphelenmedim açıkçası...arkadaşların dediği gibi spam maildir... banada gelmişti bir siteden çok oluyor öyle şeyler yani....

anlattıklarınızda kendimden çok şey buldum ama eşim değil bunu bana yapan erkek arkadaşım.şu an askerde kendisi. ikimizde öğretmeniz ve önümüzdeki yaz evlenmeyi düşünüyoruz.zaten çıkmaya başladığımızda int den biçok hatasını yakalamıştım gerek oyun sitelerinde gerek sohbet sitelerinde.ben açıklama beklediğimde bana senden önce çok ilgim vardı böyle şeylere,sen geldikten sonra bitti demişti.en son 2-3 hafta önce mail adresine bakıyodum ve partner bulma sitesinden mail geldiğini farkettim.açtım direk bütün üye bilgileri gözüküyo.doğum tarihi,yaşadığı şehir ve biçok şey.belli ki tek tek girilmiş elle.dünyam başıma yıkılmıştı o an.mesajların ne zaman gelmeye başladığını anlamaya çalıştım çünkü üyelik tarihi diye bişey bulamadım.karşı tarafın gönderdiği ilk mesaja baktığımda şok oldum çünkü ben onun hayatına gireli çok olmuştu ve o gün int kafede int e girmişti,görüşmüştük.dayanamadım sordum çarşı iznine çıktığında ve bana daha önceden ilgim olduğunu söyledim,beni öyle kabullendin zaten.sen olduktan sonra yaptığım bişey değil.önceden üye olmuşumdur,şimdi mesaj gelmiştir dedi bişey diyemedim.

bnm sevgilimde
dulkadınlar.com die biyerden mail gelmişti.
kullanıcı adı: xxxxx
şifre: xxxx
olarak mailine gelmişti.. tabi ortalı ayagı kaldırdım.. yeminler falan filan.. bn inanmadım.. bunu en yakın dostuma analttım...
neyse zaman geçti ne görelim
o yakın dostumun mailinede aynı tarza mail gelmiş.
dun kadınlar değilde başka siteden
yine aynı,
kullanıcı adı:xxx
şifre: xxx
yani kendiliğinden bu olmuştu:(

arkadaşlar. bur da bi yuvadan bahsediyorz..
konu sahibi fikirlerimiz al ama etkisinde kalma..
ALLAH korusun ayrılırsan 2 çocugunla sen kalcaksın.. ozman kk olumsuz yorum yapanlardan kimse yanında olmaycak..
unut gitsin bence... bi hatunlamı gördün..bak yanında çocuklarınıda seviyor.. bnm babam başımı okşamamıştır:S
herşeyere ragmen yinede dikkatte ol..
ama niyeti olan insan gidip farklı bi mail adresi açar ordan işlerini yürütür..
kaç kişinn eşi sevgili burda kk üye oldugumuzu biliyor..
saklamak isteyen her türlü saklar.. kalkıp senn şifresini bildiğin adresi kullancak değilya
yukardaki yorumumumdada dediğim gibi.. aynısı bnmde başıma geldi.. yani şifre yerinede sevgilimin doğum tarihiydi. herşey delil gibiydi ama sadece reklam mailleriymiş..

başka bişi daha dicem. bn web tasarım işiyle uğraşıyorum. bizimde yaptıgımız haber siteleri var. haber sitelerine üyeeler yorum yapmak istediklerini mail adresleri giriş zorunlu die yazılım yaptık.
yaptıgımız haber sitesi maileri bize veriyor.
bizde o mail adreslerine web sitesi yapılır vb gibi mailler atıyoruz..
yani sanal alem burası olabilir mail falan

Eşim cinsel partner aranılan bir siteye üye olmuş.Bu durumu tesadüfen 3 hafta önce öğrendim,bilgisayardan.Ama kendisine de kimseye de bahsetmedim.Bugün konuşmaya karar verdim ve söyledim.Açtım gösterdim.Kesinlikle inkar ediyor.Ben üye olmadım birileri bilgilerimi ele geçirip üye olmuş diyor.Haberim yok diyor.Çok da büyük yemin etti.İki kızım var ve çocuklara çok düşkündür.İyi bir babadır.Çocuklarımın ölüsünü öpüyüm diyor.Ayrıca suçlu ben oldum.Bana iftira atıyorsun dedi.Kendisi öğretmen.Ben de öğretmenim.Gerçekten dediği gibi bir şey olabilirmi?Bu konuda bilgisi olan varmı?Gördüğümemi inanayım yoksa duyduğumamı şaşırdım kaldım.Yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum.

Şu adamların seks sitelerine üye olmalarına 1 kızıyorsam, eşlerini saf yerine koyup "birisi mailimi ele geçirip üye olmuş, vallah billah masumum" diye uydurmalarına 10 kızıyorum..

Milletin işi gücü yok ya senin adresinle üye olacak, şifreni elde etmeye çalışacak falan..
Mail adresi almak, senin şifreni elde etmekten falan daha zor sanki..
Çocuk bile inanmaz..

Şu adamların seks sitelerine üye olmalarına 1 kızıyorsam, eşlerini saf yerine koyup "birisi mailimi ele geçirip üye olmuş, vallah billah masumum" diye uydurmalarına 10 kızıyorum..

Milletin işi gücü yok ya senin adresinle üye olacak, şifreni elde etmeye çalışacak falan..
Mail adresi almak, senin şifreni elde etmekten falan daha zor sanki..
Çocuk bile inanmaz..

bu kadar net konuşmayalım lütfen
bir gün aynı mail benim eşimin de inbox ındaydı.
gece 3 te gördüm.
beynimden vurulmuşa döndüm.
en yakın arkadaşımı aradım o saatte.
ekran görüntüsünü aldım, ona gönderdim.
gelen mailden tıklayınca bir profil çıkmıştı karşıma. şifre bile istememişti.
bir sürü msajlar vardı karşıdan gelen, bir tane bile cevap yoktu profilden gönderilen.
ama eşimin adı, soyadı tutuyordu.
yaşı ve yaşadığı şehir yanlıştı ama herşey doğruydu.
sabahı sabah ettim, suratına laptopu neredese sokarak uyandırdım.
mahmurlukla yalan söyleyemez, toparlayamaz diye.
benden daha şaşkındı.
"manyak mıyım ben hem de senin benim maillerime girdiin halde bu mail adresinden mi yaparım" dedi.
yeminler, vs ler inanmadım tabi... konuşmadım çok uzun süre.
(üstelik eşim hafta içi yok. beraber geçirdiimiz günleri de zehir ettim yani9

2-3 gn sonra hotmailime girdim. (çok kontrol etmem ben)
ne tesadüf ki ben de üyeydim o siteye.

o halde şimdi ben de aynı siteye isteyerek partner bulmak için üye oldum öyle mi?

Son düzenleme:
arkadasım yemın etıyse ıyı babaysa sızınle sorunu yoksa ole bı sıteye uye olcagını dusunmuyorum bencede bosverın gıtsın kesın vırus olabılır benım emaıl adresıme de gelıor mesela gogus buyutmek ısteyen yada ateslı kızlar bılmem ne bırde badoı dıe sıteden ben uye olmadım buralarda ama emaıl gelıor lıme wıre veya sarkı ındırme prgamı kayıtlısa pcsınızde ordan alıyorlar emaıllerınısızı fazla canınızı skmayn derım eşinizin sucu yoktur

:2:
Eşim cinsel partner aranılan bir siteye üye olmuş.Bu durumu tesadüfen 3 hafta önce öğrendim,bilgisayardan.Ama kendisine de kimseye de bahsetmedim.Bugün konuşmaya karar verdim ve söyledim.Açtım gösterdim.Kesinlikle inkar ediyor.Ben üye olmadım birileri bilgilerimi ele geçirip üye olmuş diyor.Haberim yok diyor.Çok da büyük yemin etti.İki kızım var ve çocuklara çok düşkündür.İyi bir babadır.Çocuklarımın ölüsünü öpüyüm diyor.Ayrıca suçlu ben oldum.Bana iftira atıyorsun dedi.Kendisi öğretmen.Ben de öğretmenim.Gerçekten dediği gibi bir şey olabilirmi?Bu konuda bilgisi olan varmı?Gördüğümemi inanayım yoksa duyduğumamı şaşırdım kaldım.Yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum.

Böyle sitelere üye olmasanda senin mail adresin ve şifrenin birebir aynısı olarak sanaüyelik açıyorlar ama şöyle bir durum var o sitenin içine gir eşine birsürü mesaj gelmiştir ancan eşin geri cevap vermemiştir.Verdiyse eğer sorun orda çünkü bir erkeğin böle sitelerde mesaj yazması parayla oluyor kredi kartıyla veya eft ile üye olup cevap verebiliyor..
İstersen cevap yazmayı dene sende görüceksin..Yani eşin eğer cevap yazmadıysa bilgileri ele geçirilip üye yapılıyor..ama para ödemeden kesinlikle cevap yazamıyor..
Boşu boşuna ağzınızın tadını kaçırmayın..Ve eşinizin günahını almadan dediklerimi kontrol edin..

Spam maildir benim sevgilimede geliyor hatta geçende banada geldi sinir oluyorum toptan engelleyip süpürmüştüm ama göndereni değişken yapmışlar,mesela dulkadınlar.com engelledim gelecektede mail gönderemsin bu seferde yeni biryol bulmuşlar ör: kullanıcıID25@konu.net gibi herseferind ebu ID değişyior engelleyemiyorum adileri:22:

bana eşin acmış gbi geldi canım niye başkası onun adına acsınki cok sacma web gecmişine fln bakmayı dene bakalım daha önce grmş mi hiç bide ne zmn üye olmuş

bu kadar net konuşmayalım lütfen
bir gün aynı mail benim eşimin de inbox ındaydı.
gece 3 te gördüm.
en yakın arkadaşımı aradım o saatte.
ekran görüntüsünü aldım, ona gönderdim.
gelen mailden tıklayınca bir profil çıkmıştı karşıma. şifre bile istememişti.
bir sürü msajlar vardı karşıdan gelen, bir tane bile cevap yoktu profilden gönderilen.
ama eşimin adı, soyadı tutuyordu.
yaşı ve yaşadığı şehir yanlıştı ama herşey doğruydu.
sabahı sabah ettim, suratına laptopu neredese sokarak uyandırdım.
mahmurlukla yalan söyleyemez, toparlayamaz diye.
benden daha şaşkındı.
"manyak mıyım ben hem de senin benim maillerime girdiin halde bu mail adresinden mi yaparım" dedi.
yeminler, vs ler inanmadım tabi... konuşmadım çok uzun süre.
(üstelik eşim hafta içi yok. beraber geçirdiimiz günleri de zehir ettim yani9

2-3 gn sonra hotmailime girdim. (çok kontrol etmem ben)
ne tesadüf ki ben de üyeydim o siteye.

o halde şimdi ben de aynı siteye isteyerek partner bulmak için üye oldum öyle mi?

büyük tesadüf olmuş sizinki hakikaten..
Eşinizi yakaladıktan tam da 2-3 gün sonra kendi üyeliğinizi görüvermişsiniz..
Eşiniz sizi de o siteye üye yapmış olabilir mi, masumiyetine inanmanız için.
Eşinizin o siteye sahiden üye olup olmadığı zerre ilgilendirmiyor beni, sadece siz de bu kadar net konuşmayın istedim.
başınıza gelen olayın açıklaması hakikaten sizin sandığınız gibiyse bile..
emin olun isteyerek üye olup, sonra da "valla ben üye olmadım, şifrem çalınmış" diyen şark kurnazı kocalar çoğunlukta..

Son düzenleme:
daha dün başıma geldi benımde.maillerine bakıyım dedim kadının bırı teklıf verdım falan dıye maıl atmıs gırdım baktım oda ne para karsılıgı kadınlar benımkıne msn atmıslar gecelıgı su kadar su sohbet etmek ıstıyor mesajlar falan.kıyamet koptu aylık gelır 500 tl yazılmıs dedım sen nerelerı uye oldun ne yapmak ıstıyorsun dıye bagırdım cagırdım buna bırı yapmıstır dedı ben gırmedım napıyım ben oraları ben gırsem aylık gelır neden 500 yazıyım 2 3 yazarım dedı.şimdi burayıda okuyunca onun yapmadıgını anladım ve su anda gercekten utanıyorum :17:

bu arkadaslik gibi sitelerden reklam geliyor maillere.ama egerki esinizin bi profili varsa. üyelik rumuzu,üyelik bilgileri gibi.ozman bu siteye üye olmus demektir.
böyle mailler herkesin mailine geliyor ama bi profil olarak degil reklam amacli ve üye olmanizi istiyor.egerki üye olmadiysaniz bir profilinizde olmuyor.

Bu ne saflık bu ne iyi niyetlilik güzelim?:44:
Dediği gibi bişey olabilir mi dediğine göre,eşin bi profösyönel !
Yemin dediğin artık herkesin dilinde...
Çocuğunun üstüne yemin etmek moda bile sayılır yani...

Basbaya partner arıyo kendine işte..
Kendini avutmayı,aksine inanmayı istiyorsan da sen bilirsin tabi..
Biri eşimin bilgilerini almış,bilgisayrından cinsel partner sitesine üye olmuş,ah kocam vah kocam dersin olur biter..

Spam maillerle ne ilgisi var bu durumun?
hergün onlarca geliyodur bizim maillere..
Spam mail geldi diye o sitede adı nasıl yazsın,doğum tarihi nasıl yazsın?
Resmini koyucak değil ya zaten adam....

İnternet ve pc uzmanı olarak söylüyorum..siz o siteye üye olmazsanız ne doğum tarihiniz ne de isminiz site içeriğinde olmaz..Olamaz..

Canım o tarz mailler bana da geliyor girilen bi siteden kaynaklı olabilir
Benim girdiğim siteler genelde yemek siteleri olmasına karşın mailime sanki üye olmuşum gibi spamlar gelebiliyor
Eşini yargılamadan önce iyice bi araştırmanı öneririm

İnternet ve pc uzmanı olarak söylüyorum..siz o siteye üye olmazsanız ne doğum tarihiniz ne de isminiz site içeriğinde olmaz..Olamaz..

isim, doğum tarihi, meslek, e-mail adresi gibi bilgiler girilerek üye olunan bir site, bu arkadaşlık sitelerine kullanıcılarının bilgilerini satarsa, kullanım izni verirse yine de olamaz mı..?

Back
X