- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim cinsel partner aranılan bir siteye üye olmuş.Bu durumu tesadüfen 3 hafta önce öğrendim,bilgisayardan.Ama kendisine de kimseye de bahsetmedim.Bugün konuşmaya karar verdim ve söyledim.Açtım gösterdim.Kesinlikle inkar ediyor.Ben üye olmadım birileri bilgilerimi ele geçirip üye olmuş diyor.Haberim yok diyor.Çok da büyük yemin etti.İki kızım var ve çocuklara çok düşkündür.İyi bir babadır.Çocuklarımın ölüsünü öpüyüm diyor.Ayrıca suçlu ben oldum.Bana iftira atıyorsun dedi.Kendisi öğretmen.Ben de öğretmenim.Gerçekten dediği gibi bir şey olabilirmi?Bu konuda bilgisi olan varmı?Gördüğümemi inanayım yoksa duyduğumamı şaşırdım kaldım.Yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum.
Şu adamların seks sitelerine üye olmalarına 1 kızıyorsam, eşlerini saf yerine koyup "birisi mailimi ele geçirip üye olmuş, vallah billah masumum" diye uydurmalarına 10 kızıyorum..
Milletin işi gücü yok ya senin adresinle üye olacak, şifreni elde etmeye çalışacak falan..
Mail adresi almak, senin şifreni elde etmekten falan daha zor sanki..
Çocuk bile inanmaz..
Eşim cinsel partner aranılan bir siteye üye olmuş.Bu durumu tesadüfen 3 hafta önce öğrendim,bilgisayardan.Ama kendisine de kimseye de bahsetmedim.Bugün konuşmaya karar verdim ve söyledim.Açtım gösterdim.Kesinlikle inkar ediyor.Ben üye olmadım birileri bilgilerimi ele geçirip üye olmuş diyor.Haberim yok diyor.Çok da büyük yemin etti.İki kızım var ve çocuklara çok düşkündür.İyi bir babadır.Çocuklarımın ölüsünü öpüyüm diyor.Ayrıca suçlu ben oldum.Bana iftira atıyorsun dedi.Kendisi öğretmen.Ben de öğretmenim.Gerçekten dediği gibi bir şey olabilirmi?Bu konuda bilgisi olan varmı?Gördüğümemi inanayım yoksa duyduğumamı şaşırdım kaldım.Yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum.
ebrutolga canım yukarıda açıklamıştım.Galiba okumadın.Kendi e postasında silinmişlerde buldum.
bu kadar net konuşmayalım lütfen
bir gün aynı mail benim eşimin de inbox ındaydı.
gece 3 te gördüm.
beynimden vurulmuşa döndüm.
en yakın arkadaşımı aradım o saatte.
ekran görüntüsünü aldım, ona gönderdim.
gelen mailden tıklayınca bir profil çıkmıştı karşıma. şifre bile istememişti.
bir sürü msajlar vardı karşıdan gelen, bir tane bile cevap yoktu profilden gönderilen.
ama eşimin adı, soyadı tutuyordu.
yaşı ve yaşadığı şehir yanlıştı ama herşey doğruydu.
sabahı sabah ettim, suratına laptopu neredese sokarak uyandırdım.
mahmurlukla yalan söyleyemez, toparlayamaz diye.
benden daha şaşkındı.
"manyak mıyım ben hem de senin benim maillerime girdiin halde bu mail adresinden mi yaparım" dedi.
yeminler, vs ler inanmadım tabi... konuşmadım çok uzun süre.
(üstelik eşim hafta içi yok. beraber geçirdiimiz günleri de zehir ettim yani9
2-3 gn sonra hotmailime girdim. (çok kontrol etmem ben)
ne tesadüf ki ben de üyeydim o siteye.
beynimden vurulmuşa döndüm.
o halde şimdi ben de aynı siteye isteyerek partner bulmak için üye oldum öyle mi?
İnternet ve pc uzmanı olarak söylüyorum..siz o siteye üye olmazsanız ne doğum tarihiniz ne de isminiz site içeriğinde olmaz..Olamaz..