Eşiniz ve siz hep böyle gergin ya da kavgalı mısınız? Madem anneniz bakıyormuş keşke siz de çalışıp şartları daha iyi hale getirmek için çabalasaydınız.
Anlamadığım neden birileri size bakmalı? Çocuğunuza demiyorum, size. Eşiniz yurtdışına işe gitmiş, kayınvalideden bakım beklemişsiniz, olmamış, anneniz bakmış. Evdesiniz, engelli değilsiniz, doğum, loğusalığın haricinde neyin bakımı bu? Biraz ayaküstünde durmayı öğrenin artık lütfen:/
Oğlunuz eve gelmiş, güzel. Minnacık çocuklar kreşte hiç tanımadığı insanlara alışıyor, anne babasına mi alışmayacak? Ama oyuncak bile aldık demeniz bir tuhaf. Ne isteyecek başka çocuk? Sanki siz de benimsememiş gibi konuşuyorsunuz. Belki de kendinize bile itiraf edemediniz. Olabilir, kimse de bunu yadırgayamaz. Hislerimizi bir yönlendirmiyoruz çünkü. Ama çocuğunuzun en başta size ihtiyacı olduğunu unutmamak gerek... Sosyal hizmetlerin ücretsiz psikologları var. Destek olacaklardır.
Oğlunuzun evi sevmediği için anneannede kalmak istemesi saçma geliyor bana. Nasıl bir konfor arıyor ki? Dövülen sövülen bir çocuk bile annesinin peşinden gider.Bilemedim. Başka birşey yoktur inşallah. Söylediklerimin hiçbirinde ima, rencide amacı yoktur, bilginize. Ama bir kendinize gelin lütfen