Eşim çocuğa şiddeti öğretmeye çalışıyor. Kafam çok karışık :(

eşiniz bencil herifin teki iyi ana baba hem kendi çocuğuna hem başkasının çocuğuna vicdanlı olur öyle gerekirse vurmayana da vursun demez

bızde byle yetıstırıldık buyuge el kalkmaz ayıp kıcuge el kalkmaz canı acır dıye hep mahallede ılk tokatı yıyen taraf olduk :D lıseye kadar hep byle devam ettı tamam o cagda bır genc kız kımseyle kavga agızdalası yasamadım, ama hep cok saygılı oldum merhametlı oldum cok sukur bu huyumu sevıyorum su ab bıle canımı acıtan ınsanlara sabredebılıyrum bu huyum dogru kararlar vermeme sebeb oldu hep... Ofkeyle kalkıp zararla oturmadım yanı. Merak etmeyın bır sure snra kendını krumayı ogrenır hemde bunu oyle guzel yapar kı kımseye zarar vermeden. bence merhametlı bı cocuk yetıstırmek bu devırde ovunulesı bısey, utanacak bısey yok bunda.

Offfffff. Abim küçükken çok duygusal bi çocukmuş bi müzik çalsın ağlarmış. Noldu oğlum diye sorduklarında müzik çok üzücü dermiş. Şimdi kendini koruyamıyor mu ? Gayette koruyor. Sinirlendiği zaman sağlam parlıyor ama sinirlenmesi de çok zor. Çocuğu kafa karisikliginizla anne baba sıkmayın. Karakter mizaç eğitimle gelen bişey değildir. Siz doğruyu yanlışı anlatın yeterli.

Back
X