Ya yazmayayim diyorum ama dayanamadim da.. simdi guzel kardesim, kardesim diyorum cunki neredeyse 2 katin yasindayim.. iyi guzel, buraya konu acmissin da, yazdiklarinin farkinda misin ?? Bir karar verebilsem, birseyler yapacagim diyorsun !! Seni " EĞİTMEK" icin seni doven kocanin askindan mi vazgecemiyorsun ?? Zaten pek cok felaket yasamissin, bir silkelen, kendine gel, birey oldugunu, kadin oldugunu, ANNE oldugunu hatirla !!! Ustelik bu insan musvettesi, pislik heriften tekrar cocuk yapma girisimlerin var !!! Niye, seni ve kizini doverken arada o da nasiplensin diye mi ?? Hayretle okudum bunlari..
Guzel kardesim, sanirim yasadigin travmalar saglikli dusunmeni engelliyor ! Allah yardimcin olsun, ah vah, dualarimdasin vs. Demeyecegim. Kendine sadece sen yardim edebilirsin. Bir silkelen, toparlan,kendine gel !
Derdim seni incitmek degil, benim de bir kizim var. Sacinin teline zarar vereni mahfederim.. kendine bu hayati layik goruyorsan, kizina layik gorme bari ! O da mi cinnet geciren annenin yurtta buyuyup hayati heba olan kizi olsun..