• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çocuğum gelecek boşanmak kafa karışıklığı

ah be güzelim zor evlilik zaten berbat bişey bide üstüne dayak yiyorsun saygı görmüyorsun sevilmiyorsun o daha da zor.. ama yurtta büyümüşsün devlet iş imkanı sağlamaz mı? araştırmak lazım bul devlet dairesinde bir işini bas tekmeyi pislik herife. hele böyle yapıp seni almaya gelmiyor bide ona ayrı bi uyuz oldum

İşte cumartesi günü toplanacak canım yurttakiler falan o zaman belli olacak ayrilirsam iş ayarlayip ayarlamayacaklari

Işkura kaydıni yaptır hemen lütfen. ordan çıkar bir is eminim.
Iskurda ayrıca meslek edindirme kurslari var akabinde de ise giriyorsun. lütfen her seyden önce bugün ilk is bunu yaptır.

Kocana da dönme gencligine cocuguna yazık

3.5 senem heba oldu. Hep mutsuzdum hep dayak yedim hiç iyi günüm olmadı diyemem ama dayak hepsini alıp götürdü

teyzene gitmişsin dönmüşsün yine dayak yemişsin... sence düzelmiş miydi? çalışıyor musun bilmiyorum ama çalışamayacak biri olduğunu düşünmüyorum çocuğunu al ve kendine yeni bir hayat kur...

Sorduk gercekten oyleymis ama dogruymus kiyafetlerimi alsam yeter zaten gerisi kalsa da olur davadan sonra alirim .. ben alttan alaym susayim diye bekliyor kv esim ararsa gelirse istemiyorum deme sakin diyor bna valla kafam corba gbi oldu
Kime sordunuz ki?Eşyalarınızı almanız suç değil.İstediğiniz zaman gidip alabilirsiniz.Davadan sonra çok uğraşırsınız eşyaların iadesi için dava açmak zorunda kalırsınız.
Siz önce kafanızdaki düşünceyi netleştirin sonra ona göre hareket edersiniz.

Bak sen o adamla barissanda bu is imkanini degerlendir bu gun vaktin varsa lutfen bi aile ve sosyal politikalar bakanligina git ihmal etme 2 yil icerisinde basvuru lazimmis 3bucuk yil olmus ne kadar erken davranirsan sansin o kadar cok artar hatta vaktin varsa da deyil yoksa da vakit yarat calisan eli ekmek tutan kadindaki ozguven hiic kimsede yok emin ol o aklinca bana muhtac napacak eli mahkum geri donecek diyodur calis insanlar sana muhtac olsun sen insanlara deyil kendin icin ve melegin icin bu ise ihtiyacin var sana sunulan altin tepsi bu is imkani

Canim açıkçası ilk düşüncem acaba pişman olur muyum ikincisi de şimdi herkes duydu acaba düzelir mi
Ben senden ne aldım biliyor musun?

Aile toplansın, adam da onların önünde utansın bir daha da şiddet uygulamasın.

Adam Allahtan korksa sana bunları yapmazdı zaten.

Hayırlısı olsun.

konu sahibi tam olarak ne düşündüğünü ne hissettiğini anlatır mısın?

hepimizi tek tek alıntılayıp bir kelime yazmana gerek yok.topluca ne yapmak istediğini yazsan daha çok yardımcı oluruz.

korkuyor musun bu adamdan,maddi gücün mü yok,çocuğunla mı tehdit ediyor seni ??

Bak sen o adamla barissanda bu is imkanini degerlendir bu gun vaktin varsa lutfen bi aile ve sosyal politikalar bakanligina git ihmal etme 2 yil icerisinde basvuru lazimmis 3bucuk yil olmus ne kadar erken davranirsan sansin o kadar cok artar hatta vaktin varsa da deyil yoksa da vakit yarat calisan eli ekmek tutan kadindaki ozguven hiic kimsede yok emin ol o aklinca bana muhtac napacak eli mahkum geri donecek diyodur calis insanlar sana muhtac olsun sen insanlara deyil kendin icin ve melegin icin bu ise ihtiyacin var sana sunulan altin tepsi bu is imkani

Canim yurt müdürüm bekle hiç bişey yapma dedi o yüzden bekliyorum şimdilik

Yurttan onun ailesi ve benim ailem
yurttan kim gelecek anlamadım o kısmı?? dayınız teyzeniz var sizin. dayı sonuna kadar destek anladığım kadarıyla.boşan demiş size..peki yenge var mı,dayının evi nasıl,rahat mısın? sığınma evi yerine orda kalıp işini gücünü ayarlasan sonra kendi evine çıkarsın??
onun ailesini falan karıştırma benden sana tavsiye,abla tavsiyesi.onuj ailesi geldiğinde diyecek,ecrin de susmayı bilmiyor,hep şikayet hep dır dır ,saygılı değil o yüzden suçun büyüğü onda diyecekler.,kocası da pişman bir daha olmaz ,dyecekler,sizinkiler de 1 kez daha deneyin diye eve gönderecek büyük ihtimal.
dik dur sağlam dur,çocuğun için yapmalısın bunu..

Back
X