3.5 senem heba oldu. Hep mutsuzdum hep dayak yedim hiç iyi günüm olmadı diyemem ama dayak hepsini alıp götürdü
Dayak hepsini alır götürür zaten. önünde koskoca 50-60 seneni heba etmene deger mi 3 buçuk yıl. Üstelik simdi can yoldaşın olarak da bi bebeğin var. sana her zaman destek her zaman yaşama sevinci verir o.
Bak arkadaşlar birsürü sey yazmış. özellikle memurlukla ilgili olanı araştır derim ben. memuriyette üstelik pek cok ek yardım oluyor çocuklu memurlar için. belki de çalıştığın yerin kreşi bile olabilir çocuğu oraya bırakabilirsin. her zaman bir çözüm vardır yani.
Sen simdi sana en yakın yurda gidip sor haklarını yapabileceklerini. ya da kadın hakları dernekleri var mor çatı gibi, onlara yaz internetten. ama en doğru olan 2sini birden yapman.
Bak canım büyük ihtimalle suan icinde bulunduğun durum nedeniyle farkında değilsin, ama bu adamdan kurtuldugunda ve bir işe girdiğinde gercekten yaşamanın ne olduğunu anlayacaksın.
Istemez misin kazandığın parayı evladina ve kendine harcamayı. diledigin gibi alisveris yapmayı kuafore gitmeyi evladınla agız tadiyla gezmeyi.. biraz buyuyunce birlikte etkinlikler yapmayı.. ve bu sürecte seni dövecek asagilayacak kimse olmayacak. belki de karşına seni sevecek gerçekten deger verecek birisi çıkıp onunla mutlu bir evlilik yapicaksn.
Senin durumunda bosanmak bir son degil asla, yeni bir başlangıç.
Lütfen hadi bugün yurda git ve sor hakladn neymis, memuriyet icin neler yapılırms..
Şurada gördüğüm pek cok boşanma konularında seninki imkanları en iyi olanlarindan bir tanesi emin ol. umutsuz olma asla. sen bir canlıyı dünyaya getirdin, kendi kanınla besledin onu, boşanma seni zorlayacak bir sey değil, hele ki böyle bir adamdan bosanmak seni asla zorlamaz.