• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çocuğum gelecek boşanmak kafa karışıklığı

Duzelecegini hiç sanmıyorum tedavi görmesi lazım yinede şiddete meyilli insanlar duzelmiyor bir ablan olarak söylüyorum adamın cekinecegi yada korkacagi kimsenin olmamasıda etkili rabbim hayırlı kapı açar inşallah sana

Bilmiyorum canim o kadar karışığım ki
sen mesela yavrunu döverek mi eğitiyorsun? ya da sevgini döverek mi gösteriyorsun?
seven insan kıyamaz. bu kadar net bu.
kendini kandırmaktan vazgeç.

adam gitsin şiddet terapisi alsın.. Boşanmaya kalkarsanız kimbilir neler yapar.. Bence şiddetten sıgının devlet haklarına.. Sizin için cok uzuldum..Allah yardımcınız olsun..

Kime sordunuz ki?Eşyalarınızı almanız suç değil.İstediğiniz zaman gidip alabilirsiniz.Davadan sonra çok uğraşırsınız eşyaların iadesi için dava açmak zorunda kalırsınız.
Siz önce kafanızdaki düşünceyi netleştirin sonra ona göre hareket edersiniz.
Kuzenim bosandi benim bosanmadan once ayri kaliyorlardi kv izin alip bosalttilar evi oyleymis cnku ortak mal sayiliyormus sorduk yani oyle denilince

Bu cevabı yazacaktım aşağı yukarı
Senin bizden daha fazla haklarla devlet memuru olma hakkın var
Üstelik daha az soru çözerek
Bunu düşünmë hemen uygula

Ne yazik ki artik eskisi gibi degil, son yillarda kuralar degisti. Artik her yurttan ayrilan memur olamiyor, belirli sartlari var. bir belge var onun doldurulmus olmasi lazim, daha sonra da sinava girmesi ve kazanmasi lazim dedigini gibi. Ancak zor seyler degil, bu sekilde memur olmus arkadaslarim var benim. Konu sahibi de istese basarabilir aslinda.

Gercektende ayni dusuncelerdeyim :KK43:
Ama Türkiye gibi biyerde nasil bi hayat kurabilir kucucuk bebegiyle?

Çok zor evet. Ama böyle de çok zor.
Bir kere geldiğimiz şu dünyada neden kendine böyle bir ömür biçsinki..
Hayat bazen (hatta çoğunlukla) kötü gidebilir. Ama her zaman değil. Hiçbir şey her zaman kötü gitmez. En azından denedim demeli insan...

İyi akşamlar arkadaşlar. Derdim o kadar büyük ki. Düşün düşün kafayı yiyecek duruma geldim artık bi akıl verin. Çok uzun bi mesele kısa kesicem. Sorarsanız söylerim. Ben annesiz babasız büyüdüm. Annem vefat etti babayla görüşmedim. Yurtta kaldım 7 sene. Sonra lise bitti evlendim. 17 aylık bi kızım var. 3.5 senelik evliyim. 3.5 senedir dayak yiyorum. Kimseye haber vermemistim. 1 kere teyzeme gittim sadece onun haberi vardi aksamina geri geldim yine dayak yedim. En son olayda dayımlara haber verdim yurda haber verdim. Eşim olacak insan ben gitmem nasıl gittiyse öyle gelsin diyor. Karar veremiyorum o gelse bile gitsem mi gitmesem ne halt yicem. Kafayı yicem. Böyle dövüp de sonra geri dönen sonra iyi olan oldu mu. Anne yok baba yok ne yapicam. Bu zamana kadar kimseye haber vermedim. Şimdi herkesin haberi oldu düzelir mi acaba. Afedersiniz iki ucu b.klu değnek yani.
Yurtta yetişen kızlarımıza devlet iş vermiyormuydu ben mi yanlış biliyorum
Memurluğa kpss olmadan alıyorlar
Bi araştır senide kapsıyosa bu durum kurtulursun

Konunuzun tamamını şimdi okudum
Eğer memurluk işi olmazsa devlet kredisiyle bir iş yeri açmayıda bi düşünün derim
Bunun için ücretsiz kurslar var katılıp bir iki haftalık sürecin sonunda projenizi verip kredinizi alabiliyorsunuz
Yapamam demeyin köydeki okuma yazma bilmeyen teyze bile almış ve büyük bir mandıra kurmuş
İşi öyle büyütmüş ki örnek proje gösterildi

Yani istemelisiniz önce
Yapamam edemem çocuk demiceksiniz
En basiti bi çeyiz dükkanı kur otur içine çocuğunla

Bide çok şikayetçi gibi değilsiniz sanki yaşadıklarınızdan hayatınızdan gibi geldi bana

Cocuk 3.5 yasinda sen bir magazaya veya bir işe girsen cocugu krese versen ve kocana dönmesen iyi olurdu. O kocalar degismez ki tum tanidiklara akraba herkese haber versen onlar akıl verse de degismez icinden geldi mi malesef dur diyebilen olamaz. Seni dovecek belki ilerde çocuğunu da dovecek sen mani olamayacaksin malum güçlüdür de. Oof keske gücünü işini eline alabilsen de kurtuldum diye yazıcak olsan buraya bir süre sonra.

Bir yerde okumustum siddet dayak aşk'ın zıttı farz ediliyormus yani dayak yiyen kisi bunu aşkla karistirabiliyormus ikisi birbirinin siddetinin tersi gibiymis. Ilginc ama garip ve de mantiklı gibi.

Yani sevdigini soyleyip doven bir kişi bunu kendine de karsisindakine de inandirabiliyor cunku ikisi birbiri kadar güçlü ve tam zıttı duygularmış nefret ve aşk gibi.

Bu durumda bu bayan da karıştırmış olabilir " dövüyor ama beni seviyor inaniyorum " diye duydugumuz kisiler oluyordu bu da öyle bir durum sanırım oyle olabilecegini düşünüyorum.

Bir de yuvada anne baba sevgisi görmediğinden sevgiyi sevilmeyi tam bilemiyor olabilir, psikolog falan değilim olan varsa açıklasın bu durumları wallaha çozebilen varsa.

Cocuk 3.5 yasinda sen bir magazaya veya bir işe girsen cocugu krese versen ve kocana dönmesen iyi olurdu. O kocalar degismez ki tum tanidiklara akraba herkese haber versen onlar akıl verse de degismez icinden geldi mi malesef dur diyebilen olamaz. Seni dovecek belki ilerde çocuğunu da dovecek sen mani olamayacaksin malum güçlüdür de. Oof keske gücünü işini eline alabilsen de kurtuldum diye yazıcak olsan buraya bir süre sonra.

Canim 1.5 yaşında. Bakıyorum bir çaresine inşallah

Bir yerde okumustum siddet dayak aşk'ın zıttı farz ediliyormus yani dayak yiyen kisi bunu aşkla karistirabiliyormus ikisi birbirinin siddetinin tersi gibiymis. Ilginc ama garip ve de mantiklı gibi.

Yani sevdigini soyleyip doven bir kişi bunu kendine de karsisindakine de inandirabiliyor cunku ikisi birbiri kadar güçlü ve tam zıttı duygularmış nefret ve aşk gibi.

Bu durumda bu bayan da karıştırmış olabilir " dövüyor ama beni seviyor inaniyorum " diye duydugumuz kisiler oluyordu bu da öyle bir durum sanırım oyle olabilecegini düşünüyorum.

Bir de yuvada anne baba sevgisi görmediğinden sevgiyi sevilmeyi tam bilemiyor olabilir, psikolog falan değilim olan varsa açıklasın bu durumları wallaha çozebilen varsa.

Canim çok doğru bir tespit vallahi

Back
X