eşim çocuk bakımı konusunda hasta lütfen bi bakın

eğer b12 eksikse insanları manyaklaştırdığına inanıyorum ben de. maddi gücün varsa eşine bol bol et yedir, vitamin takviyesi yapın, zamanla düzelir inşallah.

Gecenlerde benim kizim kv de yemek yerken 5 sn dalginligimla sandalyeden dustu. Kp ye yogurt uzatiyodum. Esim bas bas bagiriyo. Bi cocuga bakamiyosun vs. O kadar saydi ki. Kendi yetmiyo bi de kp laf soyledi.Bende costum tabi. En sonunda dayanamadm agladim. Esime bi ton laf ettim. Kp baktim halen konusuyo. Sana yogurt verirken dustu. Madem dusunuyosun torununu kalkip alsaydin kendin dedim. Oylece sustular. Aldim kizimi odaaya gittim aglayarak. Kv pesimden geldi su falan icirdi cok korktum diye. Sonra gitti kp ve esime laf saydi. Kadin diye kole miyiz. Kalkin bakin o zaman vs diye. Sonra esim hic bisey olmamis gibi yanima geldi. Yuzune bakmadm. Eve gelince de tartistim.baskasinin yaninda bana bagiramazsn vs diye. Sonra anladi hatasini ozur diledi falan ama yapacagini orda yapti zaten. Acayip pimpirikli cocuk konusunda. Bunaaldimmmm

Belliki öfke problemi var esinin, ama onun baba oldugu kadar seninde anne oldugunu bilmesi gerek...

Cocuk bu neticede ne diye bu kadar üzerine geliyorki? Sen cocugunu kaldirip bilerek yere firlatiyormussun gibi muamele yapmis resmen arti birde utanmazlik cirkeflik yaparak üste cikmaya calismis hakliymis gibi....

B vitamini eksikligi varsa vitamin takviyesi alsin hic olmadi cocuklar buyumeden psikolojk tedaviye baslasin, bunun boylesi cocuklar buyudugunde gozleri onunde seni dövmeye de kalkisir...

KAyınpederinizin sizi savunması çok güzel birde tersini yapanlar var
Allah eşinize hidayet versin inş

Kendi de orda o sirada, cocuk dusunce niye sen suclu oluyosun?
Ya bu ruh hastasi heriflere nasil bu kadar taviz veriyonuz cildircam

1,5 yaşındaki çocuğun elinde telefon olması düşmekten dahada tehlikeli bence,telefonu oyuncak gibi çocuklarınızın eline vermeyin.

Aynen ya deli olduğum bir konu.
Çocuğun elinde tablet ya da cep telefonu.
Maşaallah 10 çocuktan 8'inde var

Buraya konu açıyorsunuz ama üyelerin uyarılarını dikkate almıyorsunuz.
Önceden konu açmışsınız (konunun içeriğini bilmiyorum) üyeleri sizi uyarmasına rağmen eşiniz tedavi olmadan bir tane daha çocuk yapmışsınız.
Farklı bakış açısındaki insanların görüş açıcı benim için değerlidir.
Siz de faydalanın derim

inanmıyorum benimle aynı şeyleri yaşayan biriyle karşılaştım. tek farkımız benim kayınbabam destek bana sizde ise kayınbabada arıza...

inanmıyorum benimle aynı şeyleri yaşayan biriyle karşılaştım. tek farkımız benim kayınbabam destek bana sizde ise kayınbabada arıza...
Cocuk konusunda evet kp ve esim ariza ve sinirlerimi bozdular artik. 5 dakika bak desem bakamaz. Bi dus alacak olsam 10 kez kapiyi calar cocuk agliyo çık diye. Ama konusmaya gelince cenesi hic durmaz konusurda konusur. Allah kolaylik versin ikimizede

aşırı korumacı baba modeli. bu bazı erkeklerde görülür. dert etme zamanla sürekli düşe kalka buyume olayını tatlı bir şekilde imalar ile gönlünü rahatlatın adamın. siz hırladıkca veya o kızmasın diye didindikce işin içinden cıkamazsınız. en güzeli bu durumun normal oldugunu empoze etmek.

bizim bir enişte var 2 sanıye çocuğu kuçuğına ver tutmaz eşine bir dakka yardımcı olmaz ama sürekli kadını böyle rahatsız eder düşünce bağırır çağırır gerzek babalığını öyle kanıtlamaya calışıyor . iğrenç

aşırı korumacı baba modeli. bu bazı erkeklerde görülür. dert etme zamanla sürekli düşe kalka buyume olayını tatlı bir şekilde imalar ile gönlünü rahatlatın adamın. siz hırladıkca veya o kızmasın diye didindikce işin içinden cıkamazsınız. en güzeli bu durumun normal oldugunu empoze etmek.

Benim esimde Boyle canim oğlumla. İlgili ne olursa beni suclar seni cok iyi anlıyorum kendisi oturup cocukla oynamaz ilgilenmez ama is laf söylemeye gelince mangalda kul birakmaz ... Bende artik şaşırmış durumdayım ne zaman neye kızacak diye diken ustundeyim ve bi care de bulabilmiş degilim

allah yardımcımız olsun canım çok iyi anlıyorum kendi evimde bile rahat değilim dediğin gibi diken üstünde... o kapıdan çıkar çıkmaz ohhh be diyorum temizliğimi yapıp çocuklarımla oyunlar oynuyorum

Ceza diye yerde mi yatirmis eşi
ceza olarak değilde şöyle anlatayım kavgamız çok şiddetlenince eşim (hayatımızda ilk ve sondu) seninle yatmak istemiyorum lütfen içerde biyerde yat gelme yanıma gibi bişeyler söyledi tamam dedim kızın beşiğini yan odaya alalım dedim yani oraya taşı dedim hayır kızı alamazsın benle yatacak dedi. bende artık neyin kafasını yaşıyorsam ağladım kahroldum ben kızım olmadan uyuyamam dedim (gece uyanıp beni göremeyince korkar diye düşündüm birde sorup duruyordu zaten herşeyi irdeliyordu) sonra işte odaya kanepe falanda yetiremezdim yorgan attım yere ve sanıyorum 4 gece yerde yattım. 4 gece sonunda seslendi bir gece yatağa geç olmuyo böyle dedi bende geçtim ve yavaş yavaş düzelmeye başladık.

yeniden hatırlamak bile istemiyorum şu an bile kötü oldum ben neden öyle yaptım anlamadım bunalımdaydım, normal değildim

Çocukların tek senin değil onun da çocukları olduğunu ve bakma yükümlülüğünün para kazanmaya olmayacağını hatırlat. Düştüyse ve bi suçlu bulunacaksa kendini suçlasın. Ben niye çocuğuma iyi göz kulak olamadım diye kendini sorgulasın. Ay çok sinirlendim bak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…