Eşim çocuk istemiyor

Redpanda

Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2021
65
27
18
39
Merhaba herkese, plansız hamile kaldım.Yasim 38...4 senedir eşime çocuk yapalım bir an önce diyorum aslında ama yok ekonomi iyi değil yok pandemi var vs oteledi...Tr şartlarında iyi bir gelirimiz de var ama benim eşim baba olmaya hazır değilmiş. O kadar sinirliyim ki, ben de böyle korkak tembel baba istemem çocuğuma zaten.
Kendisine bu saatten sonra bı daha çocuk mocuk doguramam dedim, yani gelip iki sene sonra bana hadi çocuk deme dedim.
Bir de eşim ailesinin tek oğlu, Napicam şimdi ben? Gerçekten 40imdan sonra doğurmak istemiyorum.Ogullari adam olsaydı, sizce?

Evet bebek icin son zamanlar ilerde de olur olmaz diye bsey yok ama riskleri olabilir. Siz istiyorsunuz doğurun napabilecek ki ?? Bebek olunca alisir baba olmaya.. biz kadınlar bile gebelik haberi alınca icimizde hissedince annelik duygusuna burunuyoruz anca

Aldırmak mı istiyorsunuz anlamadım. Yoksa eşinizle ayrılmak mı? Çocuğu doğurabilirsiniz ama herkes anne baba olmayı istemek zorunda değil diye düşünüyorum. Çocuğu doğurucam dediğinizde ilişkiniz etkilenebilir. Oturup konuşun ona göre kararınızı verin bence

Aldırmak mı istiyorsunuz anlamadım. Yoksa eşinizle ayrılmak mı? Çocuğu doğurabilirsiniz ama herkes anne baba olmayı istemek zorunda değil diye düşünüyorum. Çocuğu doğurucam dediğinizde ilişkiniz etkilenebilir. Oturup konuşun ona göre kararınızı verin bence
Ben olmuşken doğsun istiyorum elbette... İlişkimiz inanılmaz etkilenecek eğer dogurursam ondan eminim. Ben de illa çocuk olsun kafasında değilim ama benden gelip 3 sene sonra çocuk ister diye korkuyorum.

Evet bebek icin son zamanlar ilerde de olur olmaz diye bsey yok ama riskleri olabilir. Siz istiyorsunuz doğurun napabilecek ki ?? Bebek olunca alisir baba olmaya.. biz kadınlar bile gebelik haberi alınca icimizde hissedince annelik duygusuna burunuyoruz anca
Ben dogursam evet bişi yapamaz ancak bu kafa ile baba olabileceğini ve bana gerekli desteği verebileceğini düşünmüyorum.Kendi kendime atladığım bir macera da yaşamak istemiyorum.Tek cekincem bana bu güvensizliği verdikten ve yasim iyice geçtikten sonra çocuk istemesi. 40'tan sonra uğraşamam diye düşünüyorum.

Ben olmuşken doğsun istiyorum elbette... İlişkimiz inanılmaz etkilenecek eğer dogurursam ondan eminim. Ben de illa çocuk olsun kafasında değilim ama benden gelip 3 sene sonra çocuk ister diye korkuyorum.
Şuan biliyor mu hamile olduğunuzu bilmiyor sanırım. Çocuk kafasında değilseniz ilişkiniz güzel gidiyorsa aldırabilirsiniz. Ama 3 sene sonra da çocuk istiyorum derse iş işten geçti dersiniz yani hem sizin için hem bebek için sakıncalı olur hamilelik

Şuan biliyor mu hamile olduğunuzu bilmiyor sanırım. Çocuk kafasında değilseniz ilişkiniz güzel gidiyorsa aldırabilirsiniz. Ama 3 sene sonra da çocuk istiyorum derse iş işten geçti dersiniz yani hem sizin için hem bebek için sakıncalı olur hamilelik
Biliyor tabii ki, onun üzerine zaten bana baba olmaya hazır değilim dedi.
Aldiracagim mecburen, bu şekilde olmaz çünkü. Aynen öyle, 3 sene sonra artık çok geç, kimse kusura bakmayacak o zaman da :)

Biliyor tabii ki, onun üzerine zaten bana baba olmaya hazır değilim dedi.
Aldiracagim mecburen, bu şekilde olmaz çünkü. Aynen öyle, 3 sene sonra artık çok geç, kimse kusura bakmayacak o zaman da :)
En azından baba olamayacağının bilincinde o da güzel doğduktan sonra sallamasa daha kötü olur sizin açınızdan. Aynen öyle hiç üzülmeyin ama bundan sonra da böyle durumlar yaşamamak için mutlaka önleminizi alın 😊

Her insan çocuk istemek zorunda değil kaza ile oldu diyorsunuz. Buna ne siz nede eşiniz tek başınıza karar verebilirsiniz. Ben sizin yerinizde olsaydım çocuk istemeyen birine zorlla çocuk doğurmazdım.

Karşımdaki insan baba olmak istemiyorsa ve ben babalık yapabilecek kapasitede biri olmadığını, sorumluluk alamayacağını da görüyorsam; doğuracak olsam bile tek başıma o sorumluluğu almayı kabullenir, eğer gözüm kesiyorsa doğururdum. Aksi hâlde doğurmanızı tavsiye etmem.

Bırakın yıllar sonrayı 2 ay sonra bile çocuk istiyorum fikrim değişti diyebilir.
Çocukları sevmem, hiç çocuğumuz olmasa üzülmem aramam diyen kocam benden önce çocuk yapalım dedi daha ilki doğmadan ikinciyi düşünüyor.
İyice karşılıklı konuşmadan, düşünmeden karar vermeyin bence.

Ben dogursam evet bişi yapamaz ancak bu kafa ile baba olabileceğini ve bana gerekli desteği verebileceğini düşünmüyorum.Kendi kendime atladığım bir macera da yaşamak istemiyorum.Tek cekincem bana bu güvensizliği verdikten ve yasim iyice geçtikten sonra çocuk istemesi. 40'tan sonra uğraşamam diye düşünüyorum.
3 senedir evliyim ve çocuk sahibi olmak hic kolay değil ben bunu dusunerek yazdim Allah size nasip etmiş ne güzel süreç icin de belki ikna olur

3 senedir evliyim ve çocuk sahibi olmak hic kolay değil ben bunu dusunerek yazdim Allah size nasip etmiş ne güzel süreç icin de belki ikna olur
İnşallah size nasip olur 🙏 Yetişkin neredeyse 40 yaşına gelmiş insanlarız, 20li yaşlarda olsak haklısınız da bu saatten sonra ne riske girilir ne değişsin diye beklenir.

Her insan çocuk istemek zorunda değil kaza ile oldu diyorsunuz. Buna ne siz nede eşiniz tek başınıza karar verebilirsiniz. Ben sizin yerinizde olsaydım çocuk istemeyen birine zorlla çocuk doğurmazdım.
Tabii ki zorlamayacagim, çünkü doğuracak olan benim bakacak olan benim. İstemeyen biri ilerde ben sana yapmayalım demiştim diyebilir, belli olmaz..

Merhaba herkese, plansız hamile kaldım.Yasim 38...4 senedir eşime çocuk yapalım bir an önce diyorum aslında ama yok ekonomi iyi değil yok pandemi var vs oteledi...Tr şartlarında iyi bir gelirimiz de var ama benim eşim baba olmaya hazır değilmiş. O kadar sinirliyim ki, ben de böyle korkak tembel baba istemem çocuğuma zaten.
Kendisine bu saatten sonra bı daha çocuk mocuk doguramam dedim, yani gelip iki sene sonra bana hadi çocuk deme dedim.
Bir de eşim ailesinin tek oğlu, Napicam şimdi ben? Gerçekten 40imdan sonra doğurmak istemiyorum.Ogullari adam olsaydı, sizce?

Bunları evlenmeden once konuşmamış miydiniz?

Selam kızlar, ben Ocak ayında ameliyat oldum, dış gebelik sebebiyle..Ve tüpüm alındı ama daha ameliyatın üstünden 1 ay geçmedi yine hamileyim, üstelik aynı gün (yani dün) covid çıktım 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️Ne olacak şimdi sizce :KK43: Ya bu da sağlıksız gebelik olursa bu sefer :KK43:((
Var mı deneyiminiz??

Çok teşekkür ederim, size de çok geçmiş olsun. 1 Mart'ta bitecek karantinamiz.
Benim de kapalı ameliyat oldu, 22 Ocak ta oldum ameliyatı, dikiş izi var ama ben 1 haftada ayaklandim ve geçti tamamen. 3 hafta sonra ilişki yaşandı, galiba isabet ettirdik. Doktor bize 2-3 hafta demişti zaten. Kullandığım ilaçlar da 27 Ocak ta bitmişti çoktan.

Merhaba ,

Yukarıdaki mesajlarınız perşembe günkü konunuzdan.

Tüm konularınız planlı hamilelikle ilgili. 2022 ağustos annelerinde de mesajlarınız mevcut.

Mesajlarınıza bakıldığında mevcut gebeliğinizin planlı olduğu ve eşinizin de haberdar olduğu sonucu çıkıyor.

Sonradan değişen fikirleriniz doğrultusunda sağlıklı kararlar almanızı dilerim.

Çocuğa tek başınıza bakabilecek biriyseniz doğurun diyeceğim. Ama çocuğun bir babası olmadığını bilerek. Kimse istemediği birine babalık yapmak zorunda değil. Ya aynı evin içinde zorla ya da ayrı bir şekilde büyüteceksiniz. (Belki ileride çocuğu sever diyeceğim de adam açık net hamile halinizle bile istemiyorum diye çırpınıyor.)

Yok ben çocuğumun babasının olmasını isterim bunu kaldıramam, çocuğumun da bunu kaldırmasını istemem derseniz aldırın.

Ben olsam kesinlikle aldırırım. Sonra isterseniz evlatlık alabilirsiniz

Back
X