Eşim çocuk istemiyor

Bunlari hamile kaldiktan sonrami dusunuyorsun? Eh olmadi aldiririm gibisinden. O cocugun gunahi ne?
Plansizdi, dış gebelikle tüpüm alındı ve hemen sonrasında beklenmedik bir şekilde oldu ok? Merak etmeyin biz de sizin kadar dusunebiliyoruz günahı var mı yok mu.
 
Merhaba herkese, plansız hamile kaldım.Yasim 38...4 senedir eşime çocuk yapalım bir an önce diyorum aslında ama yok ekonomi iyi değil yok pandemi var vs oteledi...Tr şartlarında iyi bir gelirimiz de var ama benim eşim baba olmaya hazır değilmiş. O kadar sinirliyim ki, ben de böyle korkak tembel baba istemem çocuğuma zaten.
Kendisine bu saatten sonra bı daha çocuk mocuk doguramam dedim, yani gelip iki sene sonra bana hadi çocuk deme dedim.
Bir de eşim ailesinin tek oğlu, Napicam şimdi ben? Gerçekten 40imdan sonra doğurmak istemiyorum.Ogullari adam olsaydı, sizce?
Haklı olduğunuz nokta yaşınız evet ama bu tabi %100 zorlu olacak demek değil. Haksız olduğunuz kısma gelirsek bana göre bunu söylemesi iyi bir şey kimileri hazır değil istemiyor ama yapıyor çocuğu savuşturuyor başından asla ilgilenmediği gibi babalıkta yapmıyor çok var çevremde böyle tek başına anne babalık yapan kadınlarımız. Hazır olmadığı halde zorla çocuk sahibi olsa bu sefer çok daha kötü olurdu sizin ve çocuğunuz için demek ki o babalık hissiyatı henüz yok tabi ne zaman hisseder o da meçhul :) ama çocuk denilen şey iki tarafında isteğiyle olmalı bana göre. Kendim için konuşayım ben çocuksuzda yaşardım :D Bunu maalesef çok eleştiren oluyor ama bende de anne olma duygusu yok tabi zamanla belli olur bunlar ama kolay kolay isteyeceğimi de pek sanmıyorum. Umarım sizin için hayırlısı olur :)
 
Haklı olduğunuz nokta yaşınız evet ama bu tabi %100 zorlu olacak demek değil. Haksız olduğunuz kısma gelirsek bana göre bunu söylemesi iyi bir şey kimileri hazır değil istemiyor ama yapıyor çocuğu savuşturuyor başından asla ilgilenmediği gibi babalıkta yapmıyor çok var çevremde böyle tek başına anne babalık yapan kadınlarımız. Hazır olmadığı halde zorla çocuk sahibi olsa bu sefer çok daha kötü olurdu sizin ve çocuğunuz için demek ki o babalık hissiyatı henüz yok tabi ne zaman hisseder o da meçhul :) ama çocuk denilen şey iki tarafında isteğiyle olmalı bana göre. Kendim için konuşayım ben çocuksuzda yaşardım :KK70: Bunu maalesef çok eleştiren oluyor ama bende de anne olma duygusu yok tabi zamanla belli olur bunlar ama kolay kolay isteyeceğimi de pek sanmıyorum. Umarım sizin için hayırlısı olur :)
Çok sağolun 😊 bana farklı bir bakış açısı kazandirdiniz🍀
 
Back
X