- 8 Ekim 2022
- 788
- 2.015
- 33
- Konu Sahibi ManyamisBebek
Soyluyorum ona calisacagim diye once kanitla diyor oda bu sekilde yapinca morelim bozuluyor neyin ispati neyin kaniti ben zaten hep calismis bir kadinim hamile kalinca calisirim demistim bundan once hamileyken calisamazsin olmaz dedi simi de yapalim ben calisirim diyorum once calis sonra yapariz diyor ve en dusuk 10 bin t
5 aydır mi çalışmıyorsunuz yoksa birlikte yaşamaya başladığınızdan beri mi? Eşiniz çalışma hayatınız sırasında hayatınızda var mıydı? Eğer gormediyse sizi çalışırken bundan kaynaklı da çalıştığınızı ve gerçekten ona ekonomik olarak katkıda bulunacaginizin kanıtını görmek istemiş.Birikimleri kendisine verdim ben sana guveniyorum diyerekten fakat nakitlerin de altinlarinda hepsi yandi bitti kul oldu borsada. Cogu arkadas ustu kapali anlatigim icin haksiz bulmus . Fakat ben bu adamla 2 seneye yakindir ayni evi paylasiyorum . Cocuk icin daha iyi birikim yapariz katlayacagim nakiti de dedi hepsi yandi borsada . Soyler misiniz surekli verilen cabanin farkli sekillerde bosa cikmasi nasil bir duygu . Ben tekrar soyluyorum ekonominin de farkindayim pahaliligin da cocugun her cocugun ozel oldugununda ama soyle bir durum var cabalamak bu kadar birikim cop olurken geri cektim kendimi sorumlulugu alsin istedim yoksa bende calismadan duramam aliskin degilim bir kere umarim yeterince aciklayici olmustur
Ek olarak depresyondayken çocuk sahibi olmak doğru bir zaman mi sizce? Bebekler hamileyken her şeyi hissediyor diyorlar. Psikolojik açıdan sakın olabilmek de bir o kadar önemli.