Ama kızlar bende onun hazır olmasını bekleme taraftarıydım.Geçen gün bana dediki beni beklersen 10 yıl daha beklersin.Sen benim hazır olmamı bekleme dedi.Sonuçta sen kendini hazır hissediyorsan yapalım falan dedi.Bilmiyorum kafam çok karışık.Artık korunmamayı da kendisi önerdi.Ben çocuk çocuk diye tutturmadım aslında sadece isteğimi dile getirdim.Geçen gün korunmak istemedi.Benim tek kafamı karıştıran şey ben istiyorum diye ona haksızlık ettiğim.İstemeden kucağına verirsem kesin benden uzaklaşır diye düşünüyorum.O yüzden çok kararsızım.Şu anda korunmak istemediğini kendisi söyledi.Gerçekten çocuk istiyor musun dediğimdede net bi cevap vermiyor.Bilmiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaa
O zaman sizde sorup durmayın artık.. Madem önerdi öyle kalsın..
Üstelemeyin ve hayırlı zamanda olsun inşaallah..
Bu sizin hakkınız.Bunu istemek hakkınız..
İlk bir yıl olsa anlarım ama 3. yılda anlamam bunu..
Bir bayan çocuk istemiyorum derse anlarım ama bir erkeğin bunu belli bir yıldan sonra söyleme hakkı yok..Herkesin aksi düşünüyorum bunu ben..
Baba olmaya hazır hissedemez zaten kendisini..
Babalık sonradan kazanılan birşey; dokunarak kazanılır..Annelik fıtrattan gelen birşey..
Bu yüzden kesinlikle ama kesnlikle üstelemeyin ve tekrar tekrar sormayın..
Artık korunmamayı teklif etmişse bırakın öyle kalsın dediğim gibi..Gerisi taktir Mevla'nın.
Ondan net cvp. beklemek anlamsız, zaten net cvp. veremez.
Bebekleri ilk 6 ayını doldurduktan sonra bu zamana kadar boş zaman geçirmişiz diyor yüzde doksan dokuzu.
Hayırlısı olsun.