Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama kızlar bende onun hazır olmasını bekleme taraftarıydım.Geçen gün bana dediki beni beklersen 10 yıl daha beklersin.Sen benim hazır olmamı bekleme dedi.Sonuçta sen kendini hazır hissediyorsan yapalım falan dedi.Bilmiyorum kafam çok karışık.Artık korunmamayı da kendisi önerdi.Ben çocuk çocuk diye tutturmadım aslında sadece isteğimi dile getirdim.Geçen gün korunmak istemedi.Benim tek kafamı karıştıran şey ben istiyorum diye ona haksızlık ettiğim.İstemeden kucağına verirsem kesin benden uzaklaşır diye düşünüyorum.O yüzden çok kararsızım.Şu anda korunmak istemediğini kendisi söyledi.Gerçekten çocuk istiyor musun dediğimdede net bi cevap vermiyor.Bilmiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
ilk yazdığın mesajı okuyuncaa aynı ben aynı ben dedim sonra bu mesajı okuyunca vazgeçtim senin eşin insaflıymışş yani senin anne olmana karşı çıkmıyorr ayrıcaa bu bir kadın için enbüyük hakkk, okadar çok şey yazmak istiyorumki anlatamam yazsam sayfalarcaa yazabilirm.
bence eğer istiyorsann olumsuz şeyler düşünme 26 yaşş güzle bir yaş bir yıl bekelsen ne değişecek çokmu büyüyecek çokmu olgunlaşacak evlenen erkekler iice çocuklaşıyor ilgi alaka sevgi erkekleri çoculaştırıyor dahadafazla bu rahatlık sürdükçe çocuk istmeeyecekk,
26 yaşındasın bugün hamile olsan 27 yaşında anne olacaksın erken bir yaşmı anne olmak içn hayır geçmi hayır kıvamında eeğer ikinci çocukta istiyorsan ki çalıan bayanlar ikinci çocuğunu yapmak için ilk çocuğunun 5-6 yaşını bekliyor yani 33 yaşlarınd aolacaksın ozaman doğana kadar 34 olsa düşünsene ikinci çocuk 6 yaşındayken sen 40 yaşında bir annesin 40 yaşındayken bir veletle uğraşacaksın. bunları ben düşünüyorum ben bunları düşündükçeeeee hasta oluyordumm vs....
ki olup olmayacağıda belli değil.
bende evlendiğimizin 2.yılının sonunda çocuk istemeye başaldım maddi problemimiz yoktu ev arababirikim vardı ve şuan 5 yıllık evliyim çocuğum varmı hayır eşimin üstüne gitmeyim dedim anlayışlı davranim istemesini bekleyim derken 1 yıl geçti sonra benim sabrım tükenmeye başladı tatlıklıla olması sabırla olmadı stres şiddet terör baskı ne dersen de hepsini kullandım tam bir sene ikna etmek içn uğraştım 4.yılın snunda tamam dedi 1 yıldırda olmuyorr bebek şimdi kendisi paniklemiş vaziyette ilk zamanlar ben yatakta yatarken yastıklar koyarken beni yatırmayan kaldıran adam şimdi neden yatmıyorsun yastık istrmisin vs.. durumunda, yani garantisi yok onu demek istiyorum biz istmeiyorduk olmadı Allah şimdi bana diyorki kulum sen istmeiyordu olmadı şimdiben istemiyorum olmayacak senin istemen değil benim istemem önemli yani beni sınıyor deniyor ama bir okadar sabırlıorum eşimin panik havalarını seyredindegülüyorum:))
bana diyordiki söz veriyorum (senin yaşındayken) 30 yaşından anne olacaksın en geç geçenlerde hatırlattım bana bir sözün vardı hatırlıyormusun dedim böyle böyle 5 ay sonra 30 yaşına gireceğim yaa bir durgunlaştı.
Eşiniz tamam dediyse sorgulamayın bence sizi seviyorsa size değer veriyorsa büyümesini beklmeeyin çünkü hamile olduğunuzda sizi sevdiği için evladının varlığını bilmek onu mutlu eedecek sevecek
ilk yazdığın mesajı okuyuncaa aynı ben aynı ben dedim sonra bu mesajı okuyunca vazgeçtim senin eşin insaflıymışş yani senin anne olmana karşı çıkmıyorr ayrıcaa bu bir kadın için enbüyük hakkk, okadar çok şey yazmak istiyorumki anlatamam yazsam sayfalarcaa yazabilirm.
bence eğer istiyorsann olumsuz şeyler düşünme 26 yaşş güzle bir yaş bir yıl bekelsen ne değişecek çokmu büyüyecek çokmu olgunlaşacak evlenen erkekler iice çocuklaşıyor ilgi alaka sevgi erkekleri çoculaştırıyor dahadafazla bu rahatlık sürdükçe çocuk istmeeyecekk,
26 yaşındasın bugün hamile olsan 27 yaşında anne olacaksın erken bir yaşmı anne olmak içn hayır geçmi hayır kıvamında eeğer ikinci çocukta istiyorsan ki çalıan bayanlar ikinci çocuğunu yapmak için ilk çocuğunun 5-6 yaşını bekliyor yani 33 yaşlarınd aolacaksın ozaman doğana kadar 34 olsa düşünsene ikinci çocuk 6 yaşındayken sen 40 yaşında bir annesin 40 yaşındayken bir veletle uğraşacaksın. bunları ben düşünüyorum ben bunları düşündükçeeeee hasta oluyordumm vs....
ki olup olmayacağıda belli değil.
bende evlendiğimizin 2.yılının sonunda çocuk istemeye başaldım maddi problemimiz yoktu ev arababirikim vardı ve şuan 5 yıllık evliyim çocuğum varmı hayır eşimin üstüne gitmeyim dedim anlayışlı davranim istemesini bekleyim derken 1 yıl geçti sonra benim sabrım tükenmeye başladı tatlıklıla olması sabırla olmadı stres şiddet terör baskı ne dersen de hepsini kullandım tam bir sene ikna etmek içn uğraştım 4.yılın snunda tamam dedi 1 yıldırda olmuyorr bebek şimdi kendisi paniklemiş vaziyette ilk zamanlar ben yatakta yatarken yastıklar koyarken beni yatırmayan kaldıran adam şimdi neden yatmıyorsun yastık istrmisin vs.. durumunda, yani garantisi yok onu demek istiyorum biz istmeiyorduk olmadı Allah şimdi bana diyorki kulum sen istmeiyordu olmadı şimdiben istemiyorum olmayacak senin istemen değil benim istemem önemli yani beni sınıyor deniyor ama bir okadar sabırlıorum eşimin panik havalarını seyredindegülüyorum:))
bana diyordiki söz veriyorum (senin yaşındayken) 30 yaşından anne olacaksın en geç geçenlerde hatırlattım bana bir sözün vardı hatırlıyormusun dedim böyle böyle 5 ay sonra 30 yaşına gireceğim yaa bir durgunlaştı.
Eşiniz tamam dediyse sorgulamayın bence sizi seviyorsa size değer veriyorsa büyümesini beklmeeyin çünkü hamile olduğunuzda sizi sevdiği için evladının varlığını bilmek onu mutlu eedecek sevecek
Kızlar 26 yaşındayım.Hiç bir borcumuz harcımız kalmadı.Evimizde var.Şu anda çalışıyoruz ikimizde maddi açıdan hiç bir sıkıntımızda yok.Kendini hazır hissetmiyormuş baba olmaya.İkimizde aynı yaştayız bu arada.[/QUOT
bu da güzel:)))
ne zaman hazır olacakmış sizin bey,
siz yaşlanınca mı?
Bence sen ilk bebeğinde düşük yaptığın için bu kadar karamsarsın.Nolur bu kadar karamsar olma.Çünkü hamile kalmak için umutlu olmak gerekiyormuş.Tamamen aklından çıkar bu düşünceleri.İnşallah sende bir gün çok güzel bir anne olucaksın.Bak artık korunmuyormuşsunda.Bence yakın zamanda senin hamile olduğun haberini burdan alabiliriz.Dediğiniz gibi artık eşime sormuycam.İstiyor musun istemiyor musun diye.Zaten sorularımdan sıkılmış vaziyette.Oluruna bırakıcam artık.Bennn artık anne olmak istiyorm.Hamile kadın görünce kıskanıyorum o dereceyim çünkü.Artık duygularımı bastırmayacağım.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhhhhh.Sanada inşallah....uzun süre korunanlarda bu sorun oluyor sanırım,bir kaç kişiden daha duymuştum bunu
umarım Allah sana güzel bir bebek nasip eder.
bende 29 yaşındayım 3 ay sonra 30 yaşında olacağım.
6 yıllık evliyim 3.yılımızda hamile kalmıştam fakat ilk haftalarda düştü bebek
ondan sonrada korundum hep istemedim bir daha.
eşim 36 yaşında bu konuyla ilgili kararı tamamen bana bırakıyor
ben seninle mutluyum ama bir bebeğimiz olsun isterim yine de sen bilirsin diyor
ben kendimi hiç hazır hissetmedim bu zamana kadar
eşimde hiç ısrarcı olmadı,sormadı konusunu açmadı hiç
doğum kontrol hapı kullanıyordum bir ay önce doktorum bıraktırdı
bir aydır korunmuyorum.
ama içimden bir ses benim hiç anne olamayacağmı söylüyor
o yüzden bazen ara ara istesem bile istiyorum diyemiyorum kendime bile.
sen çocukl istiyorsan aklini kullan cnm
Nasıl yani napiim?
Nasıl yani napiim?
sorumu mu şimdi:))))))))) şakamı yapıyorsun :))))))))))))))))))))))
kızım sen kız degilmisin anla aklini kullan işte açik yazamiyorum
Kızz o konuda sorun yok:):)tamam o konuda tam gaz devam ediyoruz ama korunarak ediyoduk.Şimdi bırakıcaz ama işte hani ben onun istemesini bekliyodumartk beklemiycem ama yaaaaaa yeter artık.
çocuk hemen olmuyor ki.benim eşimde çocuk istiyordu ben istemiyordum.
bana kalırsa erteleme sen istiyorsan arkasında dur
.sen istemiyorsan isteme ben istiyorum ve sonuna kadar evladıma bakacağım.ben senden bi çocuğum olsun istiyorum aksine istemez hayatıma devam ederdim de.
çünkü eşim bana demişti :):):):)
etkili oluyor.
bırak anneliği ertelemeyi hayatını erteleme bi daha gelmicez dünyaya.ona bakarsan hayatımızda ne aksilikler oluyor ne sorunlar çıkıyor.evet eşler birbirlerine güvenerek hareket ediyorlar bazı konular da ama evlat bambaşka.
sen yıldığında eşinin söylenmesinden mi yoksa allah korusun ilerde ayılırsak ne oluruz korkusu mu var sende?çocuk doğunca zaten eşler yardımcı olmuyor ki dönüp yatıyor.yine anne bakıyor.
sen kafandaki asıl soru işareti ne onu çöz?
eşinin çocuk istememesi mi ?
çocuk doğduğunda sen istedin sen bak demesi mi ?
babalığa hazır değilim deyip sizinle ilgilenmemesi mi?
vücudun bozulacak ta senden uzaklaşırım durumu mu?
gelecek korkusu mu?
benim aklıma takılan bi tek şu.Ona haksızlık etmemek.Çünkü çocuğu baş belası bi sorun gibi görüyor sanki.Sanki çocuk olursa hayatımızdan hiç birşey anlamıycakmışız gibi geliyor ona.Şimdi o istemiyor ya istemeden onu baba yapmak istemiyordum.ama sizlerin dediği gibi ilerde ya olmazsa.onu beklemiyim ben yaa.zaten hemen dediğiniz gibi olmayacak.oluruna bırakıcam artık.Yani aklımda soru işaretinden çok ona haksızlık etmek.İstemeden onu baba yapmak.o yüzden aklım karışıktı.