Arkadaslar hepinize tesekkurler.cok haklisiniz ama insan goremiyo herhalde

ben evlenmeden once solemistim bebek hikayesini ne zaman istersen dedi uzerine daha kadin olaylari olmadan 6ay gecmisti erken dedi olabilir diye dusundum en su fatura olayi ekimde oldu konustuk tabii ki gel de guven!! duzelirsek sana guvenebilirsem bebek yapalim dedim tamam dedi.onun ustune gecen ay reglim gecikti evde pozitif kanda negatif cikti test adamin dedigi tek su hayirli olsun oldu bu olaydan sonra ben delirdim bebek konusunda.inada bindi is ama dogru degil biliyorum.ha bi de soyle bi sey var ben ona guvenemedigim icin dir dir yapiyorum tel.kurcaliyorum suclu oluyorum beyimiz bunlardan da sıkıliyor rahatsiz oluyor cok abartiyomusum.bende tamam o zaman kotu bi sey yoksa bende yapayim diyince hayir!!!yani kafayi yicem evlilgimizde bunlari yapmasini gerektircek hic bir sey yok ne cinsel acidan ne de diger faktorler.ama durum bu.daha erken evlilik oturmadi neden oturmadi cvp yok.ya aynisi olursa o donemde maddi sıkıntida cekmis o su anda yok.peki ne zaman oturcak benden kaynakli degil oturmamasi ne olcak bilmiyorum bi sey diyemem diyo.ben bu adama nasil davranayim.ne yapYim toplanip annemin evinemi gideyim ne yapayim ya da bekleyim emin olayim en az1 sene daha bakalim ne olcak ne diyosunuz

(((
peki acaba eşiniz eski eşinden niçin ayrılmış? sebeb neymiş?? bunu hiç düşündünüz mü? kesin size, eski karım rahatsız dı, kültür farklılığı, geçimsizlik falan vardı demiştir, her erkeğin dediği gibi. Ben onu aldattım, yok ben onu dövdüm vs gibi, kendini kötüler mi? hayır, kötülemez.
yani diyeceğim oki, ha şuan sizinle evli, ha başkasıyla. önemli olan, eşinizin kafa yapısı. Siz kendinizi suçluyorsunuz. halbuki problem sizden değil, bikere eşiniz kendisine güvenemediği için bütün bunları yaşıyorsunuz. seyahat ediyor çok diyorsunuz, orada neler yaptıklarını bilmiyorsunuz dur.
bi kere erkek değinin, karısının akına birşey getirmemektir. (kusura bakmayın, sadece sizin eşinize değil, benim eşim olacak dahil, tüm erkeklere geçerlidir bu yazdıklarım).
erkek dediğin, eşine güven vermektir, eşi ona güvenmiyorsa, onu kafa olarak rahatlatmaktır.
Fakat bizimkiler ters tepiyor, bu kadının kafasına bunları nasıl sokarım, nasıl pisikolojisini bozarım diyemi çabalıyorlar acaba??? çok merak ediyorum.
ne diyeceğimi bilmiyorum, allah yardımcınız olsun.