Sorunsal derken su kadin hikayelerinden mi yoksa ilk evliliginden dolayi korktugu icin mi
Adam daha ne desin
Herşeyini yakalamışsınız, evlilik oturmadı da diyor
Demek ki sizin düşündüğünüz türden bi gelecek planı yok
Siz de bırakın körü körüne bebek diye tutturmayı
Adam aldatmış yahu aldatmış ne bebeği...
Hadi siz kabulleniyosunuz diyelim
Ama o bebeğin tercih hakkı olsa inan bana dünyaya gelmek istemezdi
Aldatılmak sizin suçunuz değil ama böyle bi durumda bebek diye tutturmak o çocuğun vebaline girmekten başka birşey olmaz...
Arkadaslar hepinize tesekkurler.cok haklisiniz ama insan goremiyo herhaldeben evlenmeden once solemistim bebek hikayesini ne zaman istersen dedi uzerine daha kadin olaylari olmadan 6ay gecmisti erken dedi olabilir diye dusundum en su fatura olayi ekimde oldu konustuk tabii ki gel de guven!! duzelirsek sana guvenebilirsem bebek yapalim dedim tamam dedi.onun ustune gecen ay reglim gecikti evde pozitif kanda negatif cikti test adamin dedigi tek su hayirli olsun oldu bu olaydan sonra ben delirdim bebek konusunda.inada bindi is ama dogru degil biliyorum.ha bi de soyle bi sey var ben ona guvenemedigim icin dir dir yapiyorum tel.kurcaliyorum suclu oluyorum beyimiz bunlardan da sıkıliyor rahatsiz oluyor cok abartiyomusum.bende tamam o zaman kotu bi sey yoksa bende yapayim diyince hayir!!!yani kafayi yicem evlilgimizde bunlari yapmasini gerektircek hic bir sey yok ne cinsel acidan ne de diger faktorler.ama durum bu.daha erken evlilik oturmadi neden oturmadi cvp yok.ya aynisi olursa o donemde maddi sıkıntida cekmis o su anda yok.peki ne zaman oturcak benden kaynakli degil oturmamasi ne olcak bilmiyorum bi sey diyemem diyo.ben bu adama nasil davranayim.ne yapYim toplanip annemin evinemi gideyim ne yapayim ya da bekleyim emin olayim en az1 sene daha bakalim ne olcak ne diyosunuz (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?