Eşim çocuk istemiyor

handantek

Sudan sebeplerdir damladamla birikip bizi boğan
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
154
115
53
42
Merhaba arkadaşlar,5aylik evliyim.ben 33 eşim 43 yaşında ve ben 2.evliligiyim. evlenmeden önce çocuk istediğini biyolojik olarak da beklemememiz gerektiğini allahın izniyle hemen çocuk sahibi olmak istediğini söylerken şimdilerde çocuk mevzusunu ağzına bile almıyor ben açtığım zaman da yüzeysel cevaplar veriyor....hatta korunmadigim için ilişkiye girmekten bile kaçınıyor...ne yapmalıyım bilemiyorum...herkesin fikrine ihtiyacım var ilgilenirseniz çok sevinirim

Ya kimsenin bu konuyla ilgili bir fikri yokmu:(((((

Neden istemiyor anlasamiyor musunuz ? Sorumluluktan mi kaciyor ya da maddi sorunlariniz mi var ?

Daha 5 aylık evliyiz ne acelen var diyor....sanki boyacı küpü bu ha deyince olmuyo ki zaten

Daha 5 aylık evliyiz ne acelen var diyor....sanki boyacı küpü bu ha deyince olmuyo ki zaten
eşinizin de sizin de yaşlarınız çok genç değil
yani elinizi çabuk tutmanızda fayda var.
evlendikten sonra fikri neden değişmiş peki?
evliliğinizde sorun mu yaşıyorsunuz?

Aslında yaşamıyoruz ama psikolojik sorunları var sanırım...çok küçük yaşta ebeveynlerini kaybetmiş kardeşini yalnız büyütmüş çok sıkıntılar yasamis... Belki kendine guvenemiyor bilemiyorum:((

Aslında yaşamıyoruz ama psikolojik sorunları var sanırım...çok küçük yaşta ebeveynlerini kaybetmiş kardeşini yalnız büyütmüş çok sıkıntılar yasamis... Belki kendine guvenemiyor bilemiyorum:KK43:(
asıl böyle insanlarbir an evvel kendi yuvalarını kurup çocuk sahibi olmak isterler
şaşırdım doğrusu

Bende çok şaskinim...sabredip beklemekten başka yapabikecegim bisey yok su durumda....biraz daha beklicem birkaç ay daha yine aynı tutumda devam ederse ozaman çatırdamaya baslicaz sanırım:((

Bence eşiniz geçmişte yaşadığı şeyler yüzünden çocuk fikrinden korkmuş olabilir.
Karşınıza alıp güzelce konuşun.
Evliliğimiz henüz yeni tamam ama ikimizinde yaşı çok genç değil. Hem ilk seferden de hamile kalacak değilim ya vs. gibi fikirlerinizi açıkca söyleyin.
Eğer o ısrarla istemiyorsa da sebeplerini sorup öğrenin ve ona mantıklı açıklamalar yapın.
Bence fikri değişecektir. Ki evlenmeden önce o da istediğini söylemiş.

belkide evlenmeden önce sana yaparız diyerek yalan söylemiştir ve şimdide o yalana kılıf uyduruyordur.

Bence eşiniz geçmişte yaşadığı şeyler yüzünden çocuk fikrinden korkmuş olabilir.
Karşınıza alıp güzelce konuşun.
Evliliğimiz henüz yeni tamam ama ikimizinde yaşı çok genç değil. Hem ilk seferden de hamile kalacak değilim ya vs. gibi fikirlerinizi açıkca söyleyin.
Eğer o ısrarla istemiyorsa da sebeplerini sorup öğrenin ve ona mantıklı açıklamalar yapın.
Bence fikri değişecektir. Ki evlenmeden önce o da istediğini söylemiş.
Akşam konuştum dizinde dediginiz gibi yasimizin geldiğini bir an evvel çocuk sahibi olmamız gerektiğini söyledim... O da çok mantıklı yaklaştı hatta benim abartarak sanki onun çocuk istemediğini dusundugumu kendisinin de istediğini yaza doğru çalışmalara baslayabikecegimizi söyledi...umarım öyle olur allahın izniyle hayirlisiyla olur :))

Akşam konuştum dizinde dediginiz gibi yasimizin geldiğini bir an evvel çocuk sahibi olmamız gerektiğini söyledim... O da çok mantıklı yaklaştı hatta benim abartarak sanki onun çocuk istemediğini dusundugumu kendisinin de istediğini yaza doğru çalışmalara baslayabikecegimizi söyledi...umarım öyle olur allahın izniyle hayirlisiyla olur :))

Sizin adınıza çok sevindim. Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda bir evlat nasip etsin inşallah. :)

Back
X