Eşim çocuk istemiyor

İnanmak zorunda değilsiniz bende sizi inandırmak zorunda değilim ama yalanda atmıyorum bunu bilin sadece evet hergün ve bazen daha da fazla oldugu oluyor sayının inanmak zorunda değilsiniz ama bana da yalan atıyor fake demeyin lütfen

size fakesiniz demedim sadece abartiginizi düsündüm dediginiz gibi ne ben inanmak zorundayim nede siz inandirmak

Yani tabiki öyle ben yaşadıgım için gayet iyi biliyorum dediğim gibi o sayıyı gectiği zamanlar bile oluyor bazen ben size niçin yalan atayım ki . Herkesin hayatı aynı olmak Zorunda değil ki .

iste tamda bu yorumlarinizdan ötürü nedense inandirici gelmiyor. Üstüne basa basa sayiyi vurguluyorsunuz ha 3 ha 5. Ne yani simdi biz vay be ne ciftler var haftada 20 kere iliskiye giriyor diye size giptami edelim. Üstelik burda size kimse sizde herkez gibi haftada 3-5 kere iliskiye girin demedi ama size sürekli yok herkez kablumbagmi bilmem ne.
Tamam hanimefendi siz günde 3 defefa diyorsaniz günde 3 pardon 3tende fazladir.

iste tamda bu yorumlarinizdan ötürü nedense inandirici gelmiyor. Üstüne basa basa sayiyi vurguluyorsunuz ha 3 ha 5. Ne yani simdi biz vay be ne ciftler var haftada 20 kere iliskiye giriyor diye size giptami edelim. Üstelik burda size kimse sizde herkez gibi haftada 3-5 kere iliskiye girin demedi ama size sürekli yok herkez kablumbagmi bilmem ne.
Tamam hanimefendi siz günde 3 defefa diyorsaniz günde 3 pardon 3tende fazladir.
Siz yazmadınız sanırım gecmiş yorumlara yazılar abartı sayı abartı kişi fake ve yalan atıyor dendiği için kızdım ve doğrulugunu bu yüzden vurguluyorum .yalancı konumuna düşürülmek kimsenin hoşuna gitmez

12 yıldır beraberiz.7 yıl cıkarak evlendik .4 yıllıkta evliyiz.birbirimize de baglıyız 24 saat beraberiz ama aynı evin içinde bile durduk yere sarılırız birbirimize sürekli hediyeler ,sürprizler ,ev işlerine yardım etmeler eşim mükemmel biri. Bir dediğimi 2 etmez . Ailesine karşı hep beni korur hep ben ön plandayım el üstünde tutar beni. Temizliğe yardım eder yinede yoruldun sen yemek yapma dışarda yiyelim yoruldun zaten der.Hergün mutlaka gezeriz hayatı doya doya yaşarız sürekli saat hiç farketmez gece 2 de canımız bişi ceksin cıkar yer geliriz. Ben 30 eşim 32 yaşında şu ana kadar benim korkularım vardı bakamam edemem sorumluluk alamam hiç hazır değildim bebek için kendimi olgun hissetmiyordum hiç gram isteğin yoktu.eşim ara ara istiyordu hayır diyordum.bu arada cokta düzenli bir seks hayatımız da var hergün 2-3 neyse .... Şuan biraz olgun hissediyorum kendimi arkadaslarımın da cocugu oldukca bende özenir oldum ama eşim istemiyor.onu zorlamakta istemiyorum ikimizin istediği bir an olsun istiyorum. Gecen bi konusu gecti ni gezemedik fln dedi bizde gezmiyorsak kimse gezmemiştir dedim her yaz bodrum tatili olsun hergün yaz kış karda bile gezen insanız bi gün evde durmayız. Tv de cocuklar cıkınca seviyor dün yenden bahsi gecti ben onu öptüm yanagından o beni öptü tv de bi cocuk cıktı onu sevdi yapcazmı cocuk dedim . İstemiyorum ben dedi . Cıktım üst kata ağladım niye istemiyor ki .?

hergün 2-3 ilişkiye göre 4 yılda kazaya kurban gitmemeişsin o zaman nasıl korunuyorsunuz ayıptır sorması?

Uzunca bi dönem doğum kontrol hapı kullandım cnm . Snrasıda geri cekilerek
en kısa sürede muayene olmanı tavsiye ederim
belirli bi süreden sonra yumurtalıkları tembelleştiriyor o haplar
her ne kadar eşin şuan istemese de
elbet isteyecek

en kısa sürede muayene olmanı tavsiye ederim
belirli bi süreden sonra yumurtalıkları tembelleştiriyor o haplar
her ne kadar eşin şuan istemese de
elbet isteyecek
Bnm adet düzensizliğim vardı onun için gitmiştim doktora cnm gitmşşken komple bi muayeneden gectim . Adeti düzene sokmak için doktor vermişti hapı da cnm .hem gitmişken ilk kez geliyorum dedim tüm testleri tahlilleri yaptırdım iyi oldu . Smeer testi fln yaptılar temiz cıktı

Daha gezmedik cocuk olunca gezilmez şu bu bi elle tutulur sebebi de yok eskiden ben istemiyordum bakamam diye korkuyordum olgun hissetmiyordum kendimi . Şimdi 3-4 aydır özeniyorum ama o istemiyor o konu hakkında cok konuşmuyorda napıcan cocugu biz cocuguz daha diyor .
Yas da ilerliyor ilerde istersiniz sıkıntı olmasin

12 yıldır beraberiz.7 yıl cıkarak evlendik .4 yıllıkta evliyiz.birbirimize de baglıyız 24 saat beraberiz ama aynı evin içinde bile durduk yere sarılırız birbirimize sürekli hediyeler ,sürprizler ,ev işlerine yardım etmeler eşim mükemmel biri. Bir dediğimi 2 etmez . Ailesine karşı hep beni korur hep ben ön plandayım el üstünde tutar beni. Temizliğe yardım eder yinede yoruldun sen yemek yapma dışarda yiyelim yoruldun zaten der.Hergün mutlaka gezeriz hayatı doya doya yaşarız sürekli saat hiç farketmez gece 2 de canımız bişi ceksin cıkar yer geliriz. Ben 30 eşim 32 yaşında şu ana kadar benim korkularım vardı bakamam edemem sorumluluk alamam hiç hazır değildim bebek için kendimi olgun hissetmiyordum hiç gram isteğin yoktu.eşim ara ara istiyordu hayır diyordum.bu arada cokta düzenli bir seks hayatımız da var hergün 2-3 neyse .... Şuan biraz olgun hissediyorum kendimi arkadaslarımın da cocugu oldukca bende özenir oldum ama eşim istemiyor.onu zorlamakta istemiyorum ikimizin istediği bir an olsun istiyorum. Gecen bi konusu gecti ni gezemedik fln dedi bizde gezmiyorsak kimse gezmemiştir dedim her yaz bodrum tatili olsun hergün yaz kış karda bile gezen insanız bi gün evde durmayız. Tv de cocuklar cıkınca seviyor dün yenden bahsi gecti ben onu öptüm yanagından o beni öptü tv de bi cocuk cıktı onu sevdi yapcazmı cocuk dedim . İstemiyorum ben dedi . Cıktım üst kata ağladım niye istemiyor ki .?
Seni paylaşmaktan korkuyor!İlişkinin zedeleneceğini düşünüyor ve seni kıskanıyor!

Bnm adet düzensizliğim vardı onun için gitmiştim doktora cnm gitmşşken komple bi muayeneden gectim . Adeti düzene sokmak için doktor vermişti hapı da cnm .hem gitmişken ilk kez geliyorum dedim tüm testleri tahlilleri yaptırdım iyi oldu . Smeer testi fln yaptılar temiz cıktı

Yumurta takibi yapıldı mı ?
Hormon testleri de varmi o yapılan testlerin icinde

Yumurta takibi yapıldı mı ?
Hormon testleri de varmi o yapılan testlerin icinde
Evt cnm bakıldı bi şikayetim yoktu adet düzensizliğim dışında . ama gitmişken tüm herseye bakılsın dedim 3 ay gittim sonuclarım düzenli ve temiz cıktı hepsi

Evt cnm bakıldı bi şikayetim yoktu adet düzensizliğim dışında . a gitmişken tüm herseye bakılsın dedim 3 ay gittim sonuclarım düzenli ve temiz cıktı hepsi

Anladım canim
Aman bi sorun olmasında esin en kisa surede ikna olur inşallah

kendini baba olmaya hazır hissetmiyordur. bence güzel giden bir evliliğiniz varken bozma boş yere. sonra üzülen sen olursun. daha lafını etme.

Bacım dert yanmak için mi konu açtın yoksa milleti çatlatmak için mi dürüst ol? :D

Iyide fake denmeyecek gibi degil ki. 1 gunde 2-3 hatta 4 kere 5 kere bile seks olur bunda bir gariplik yok ancak duzenli sekilde her gün işten gelip 2-3 defa sevisip, disarida gezmeye vakit nasil oluyor onu anlamadim ben?
Saat 6da işte ciksan eve gelmek 6.30-7 olsa inssn iki dinleneyim yemek yiyim dese saat olur 9-10 2-3 kerede seviselim deyip duş alınsa oldu mu sana gece bir gunde evde durmuyoruz diyorsun o saatten sonra disarida ciktiniz gezdiniz eve geldiniz saat 2-3 sabah tekrar kalk işe git hangi can dayanır buna 4 senedir hergün?
Evliliginiz mukemmel ve duzenli seks hayatiniz vardır aktivitelerinizde boldur bu tamamda ustune 10 katarak anlatmaya gerek yok. :KK70: Ondan herkes fake demistir.

Aceleniz yok yaşlar genc bikac sene daha bekleyip ikiniz de hazir oldugunuzda dusunursunuz. Simdilik konuyu kapatin kendini baski altinda hissedip sizi uzmemek icin kabul ederse sonrasinda sorumluluk agir gelir ve kaldiramaz.

Iyide fake denmeyecek gibi degil ki. 1 gunde 2-3 hatta 4 kere 5 kere bile seks olur bunda bir gariplik yok ancak duzenli sekilde her gün işten gelip 2-3 defa sevisip, disarida gezmeye vakit nasil oluyor onu anlamadim ben?
Saat 6da işte ciksan eve gelmek 6.30-7 olsa inssn iki dinleneyim yemek yiyim dese saat olur 9-10 2-3 kerede seviselim deyip duş alınsa oldu mu sana gece bir gunde evde durmuyoruz diyorsun o saatten sonra disarida ciktiniz gezdiniz eve geldiniz saat 2-3 sabah tekrar kalk işe git hangi can dayanır buna 4 senedir hergün?
Evliliginiz mukemmel ve duzenli seks hayatiniz vardır aktivitelerinizde boldur bu tamamda ustune 10 katarak anlatmaya gerek yok. :KK70: Ondan herkes fake demistir.
Canım benim önceki yorumlarda yazmıştım aMa gözden kacmış sanırım bizim işimiz home ofis yani evden sürdürüyoruz işimizi . İnternet satış sayfamız var .dışarıda gezerken bile cep telefonumuzdan satışları takip edebiliyoruz o yüzden hergün 4-5 saat gezmemize engel değil işimiz. eşimde bende sürekli evdeyiz sabah işe gitme yorgun gelme gibi sıkıntımız olmuyor . Gece 2 de gezmeye gittiysek 5 de dönüp yatıyoruz .öğlene kadar da uyuyoruz hergün.umarım acıklayıcı olmuştur yazdıgım bilgi fake olacak birşeyim yok istersen adımı soyadımı vereyim fotograflarıma bak facede.hiçbirşeyi üstüne 10 katarak anlattığım yok yani asla

Back
X