- 25 Nisan 2016
- 12
- 0
- 1
- 40
- Konu Sahibi sirine5561
-
Aranız nasıl, varmı fazla çatışma?Kizlar size bir konu danisacagim sanirim cogu kisi bu konuyla alakali sorun yasamissinizdir. Esimle 1 yillik evliyiz, ben 30, esim 34 yasinda. Evlenmeden once ilk 1 sene cocuk yapmayiz, evliligimizin tadini cikaririz diye konusmustuk. Zaten ben de dogumdan gercekten korkuyorum. Evliligimizin 1 yili doldu ama esim bi sure daha cocuk yapmayalim biraz daha evliligimizin tadini cikaralim diyoo. Sizce bu anormal bi durum mu ? Yasimiz malum cok genc degil.
Hayir catismamiz cok yok. Yani normal evliler gibi arada sorunlar cikiyor onun disinda cok catisma olmuyor.Aranız nasıl, varmı fazla çatışma?
O zaman gerçekten biraz daha evliliğn tadını çıkarmaya çalışıyordur...Hani bazı tipler vardır nereye gidecek bu ilişki diyenlerden değil demekki!o yüzden ona güzel örnekler verin hani çok boğmadan,sana benzeyen çok yakışıklı oğlum olsun yada senin gibi iyi huylu kızımız olsun vs örnekler eşindeki olumlu yönlerle değişebilir!eğer gerçekten hazır hissediyorsan tabi!Hayir catismamiz cok yok. Yani normal evliler gibi arada sorunlar cikiyor onun disinda cok catisma olmuyor.
anormal bir durum değil bekleyebilirsinizde..Kizlar size bir konu danisacagim sanirim cogu kisi bu konuyla alakali sorun yasamissinizdir. Esimle 1 yillik evliyiz, ben 30, esim 34 yasinda. Evlenmeden once ilk 1 sene cocuk yapmayiz, evliligimizin tadini cikaririz diye konusmustuk. Zaten ben de dogumdan gercekten korkuyorum. Evliligimizin 1 yili doldu ama esim bi sure daha cocuk yapmayalim biraz daha evliligimizin tadini cikaralim diyoo. Sizce bu anormal bi durum mu ? Yasimiz malum cok genc degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?