eşim çocuklar olmasa senden boşanırım dedi ne düşünmeliyim?

TALEM

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2009
188
1
118
Adana
ne yapmalıyım bilmiyorum.aramızda cinsellikte yok.3 aylık ve 5 yaşında çocuğum var

12 ay öncesine kadar cinsellik varmış anlaşılan. Peki ne değişti? Hamilelikten beri hiç yakınlaşmadınız mı?

Birşey değişir herşey değişir.
Henüz 5 aylık bebeğiniz var çok ciddi problemleriniz olsa neden 2. bebeği düşünesiniz ki?
Bir şeyler değişmiş olmalı.

aslında 2.bebeği ben istedim.o istememişti.hamilleikte 1veya 2 defa yakınlaşmamız oldu.

kendimi aşağılanmış hissediyorum.zateen çok kalbimi kırar

sabah eşyaları toplayıp anneme gitsemmi.çalışıyorum bebeği anneme bırakıyorum.özel eşyalarımı alıp gitmek istiyorum bir taraftanda fevri olmak istemiyorum.ama bu lafıda yiyemem.yataklarımız ayrı sayılır uzun zamandır

Madem aranız kötüydü 2. çocuğu neden yaptınız ki yazık değil mi ona? Ya da hamile kalmadan önce çok iyiydiniz sonra dan mı böyle oldu? Boşanmayı düşünmeden önce aranızda ki sorunları konuşarak halledin bence. Ne oldu da aranız kötü oldu? Bunlar önemli..

hiç bekleme derim git annene
evde kalırsan daha çok kırılırsın
diyeceğini demiş eşin
kendini ayak altına verme
al karşına eşini
"çocuklar var yada yok hiç farketmez bu iş yürümez arkadaşım hiç birbirimizi kırmayalım sen yoluna ben yoluna" de

sonrada git annenin evine bak bakalım o kuyruğunu bacaklarının arasına sokup geliyormu gelmiyormu

Fevri davranmak mı?

Düşünme fiiliyata geç derim...

Ama eşin açsın davayı...Nafakanı iki çocugunuun bakım ücretlerini de ekleterek hesaplat...

Lütfetmiş senden iki çocuk yapmış,lütfedip senle bir ömür boyu hayatı kanırtıp yaşamaya razı olmuş???

Sence düşünecek ne kalmış ki?

Bu erkeklerin derdi nedir Allah aşkına? Kendini ATLAS KUMAŞ SANAN --PASPASLARLA dolu ortalık !!1

bebek olmadan evvel iyiydi hamile kalana kadar.hamileleikle birlikte ben istemiyorum tutturdu.daha sonra ne olsa problemm oldu.ben sessiz sakin sabırlı biriyim o tam tersi . ben ters cevap bile vermem.çalışkan ve başarılı ve iyi işim var.

Kavga fln mi etdiniz ? :44: Yani istenmeden söylenmis olabilinirmi sizce :26:

evet hamileleik öncesi sorununuz var mıydı?
her hamilelik ve doğum sonrası çiftler soğukluk yaşıyabiliyor bazen aranın düzelmesi uzun da sürebiliyor.
eşin bu cümleyi kızgınlık anında mı söyledi?
ben de bazen kurarım tartışma sırasında ama geçer sonra.

ağzında kolay kolay yanlış bişey çıkarmaz .yaklaşık 6 aydır var bir soğukluk.eşim işi gereği bilgisayar başında aklına herşey geliyoru

bence acele etmeyin fevri davranmayın evden gitmeyin asla...bebeğiniz henüz çok küçük zamanla düzelir sabırlı olmakta her zaman fayda var

Ben bir şey anlamadım bu işten..Eşiniz bunu ortada hiç bir şey yokken mi dedi? Çocuk istemediği için kavgamı ettiniz de dedi?O çocuk istemedi ama siz istediniz ve yaptınız,hamilelik döneminizde de sizden uzaklaştı doğrumu anlamışım? En iyisi bu duruma nasıl geldiniz siz bi özetleyin biz durumu anlayalım yoksa yorumdan ziyade sorular devam edecek..

kavga anında fln söylendiyse çokta dikkate almamak lazım ama durup duruken söylediyse bi karar vermen lazım..

ne yapmalıyım bilmiyorum.aramızda cinsellikte yok.3 aylık ve 5 yaşında çocuğum var

çokzor bir durum ama birden bire değişimin bir nedeni olmalı bence fevri davranıp evden gideceğinize sorunlarınıza çözüm arayın nedenini araştırın eşinizle sağlıklı iletişim kurup konuşmaya çalışın iki tane çocuk var ortada eğer çok ciddi sıkıntılar yoksa neden anne baba ayrı büyüsünler? tabi son karar sizin Allah yardımcınız olsun

evliliğinizde yolunda gitmeyen şeyleri ve bunların tamiri üzerine düşünebilirseniz. eşinizi seviyorsanız ya da yuvanızı ayakta tutmak istiyorsanız bunları konuşup üstüne gitmeye çalışabilirsiniz. küsüp tavır almanın ya da üstünü örtmenin bir işe yarayacağını sanmıyorum. çocuklarınız çok küçük. ama çocukların huzuru için evin huzuru şart. evde huzur yoksa belki en iyisi yolları ayırmaktır. tamamen size kalmış ayrılma isteğine sebebine bağlı.

Bu adam bebek istemiyormuş söylemişte bunu o istemiyordu ben istedim dediniz o istemiyorsa neden yaptınız. Hadi yaptınız hamilelik lohusalık derken erkekler uzaklaşır eşlerinden sizin ona karşı ilginiz nasıldı yakın mıydınız da o mu uzak duruyordu yoksa 2. çocuk olunca biraz boşladınız mı bu bahane olmamalı aslında erkekler sabırlı ve anlayışlı olmalı ama neden arıyoruz yani niçin birden soğumuş olabilir. Bence fevri davranıp habersiz evden gitmeyin suçlu siz olursunuz durup dururken mi söyledi kavga anında mı. Bir konuşun neden bu duruma geldiğinizi, niçin boşanmayı düşündüğünü, sevgisinin bittiğini sorun yani. Niyeti sizi evden gönderip sonra da ben bişi yapmadım kendisi gitti demek olabilir hiçbir kadın hemen evini bırakıp gitmemeli çocuk var ortada neymiş derdi anlayın yok olmuyor derse de tamam anlaşmalı boşanalım dersin ama evi terketmeyin hemen.

ya bişey yazmiyim diyorum tutamıyorum kendimi
anlamadığım konu açıp hemen 1 2 cümle neden yazıyorsunuz ki
hayır burda insanlar size ısrar ediyolar konunu tam anlat aç diye
neden güzelce yazmıyorsunuz ki anlamadım
konuna gelince kızgınlıkla söylediyse hemen pat diye ayrılcam deme canım
ama durup dururken sölediyse iice ölç tart derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…