Eşim çok anlayışlı biri ama neden böyle yapıyor anlamıyorum.

ucan_kelebek

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2013
8
0
16
İstanbul
1 yıllık evliyiz, çok iyi anlaşıyorduk. Halada öyleyiz ama yatak odasında herşey değişiyor. İlişki sırasında küfür etmemi istiyor. Etmezsemde kızıyor, eşimide kırmak istemiyorum neden böyle yapıyor anlamış değilim. ilişki sırasında küfür öğretmişliği bile var sizinde böyle bi durum başınıza geldimi normalmi değilse neler yapabilirim sırf bu konu için üye oldum. Ama iyiki üye olmuşum çok tatlı insanlar var şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
merhabalar. her yakınlaştığınızda mı istiyor bunu yoksa ara sıra mı? yani bazı erkekler bu tarz konuşmalardan hoşlanır. eğer sürekli değilse ve sizi gerçekten rahatsız etmiyorsa bilemiyorum çok fazla üstüne düşmeye gerek var mı? ama her ne olursa olsun eğer sizin hoşunuza gitmiyorsa bunu eşinizle oturup konuşmanız gerekir. ki sizin bu durumdan hoşlanmadığınızı sizi gerçekten rahatsız ettiğini bilsin. ama çok hassas bi konu olduğu için eşinizle bu konuyu konuşurken seçtiğiniz kelimelere çok dikkat etmeniz gerekir.

iyide siz rahatsız oluyorsanız etmeyin küfür vss .. tamam fantazi istiyor olabilir ama zorla olmaz ki yani ...
yani sırf o istedi diye kendinize neden zulum ediyorsunuz .. gerçi şimdi kocanın dediklerini yap elinde tut diyeceklerdir burda sana ... aman onlar gelmeden ben kaçayım ...
bazı kadınlar daha hassas olur yatak odasında hoşlanmaz kaba davranışlardan eşinizin bunu bilmesi gerekir ...

1 yıllık evliyiz, çok iyi anlaşıyorduk. Halada öyleyiz ama yatak odasında herşey değişiyor. İlişki sırasında küfür etmemi istiyor. Etmezsemde kızıyor, eşimide kırmak istemiyorum neden böyle yapıyor anlamış değilim. ilişki sırasında küfür öğretmişliği bile var sizinde böyle bi durum başınıza geldimi normalmi değilse neler yapabilirim sırf bu konu için iyi oldum. Ama iyiki üye olmuşum çok tatlı insanlar var şimdiden teşekkürler.

hee, herkesin ilişkisi bu şekilde
ana avrat düz gidiyoruz:ssz:

Sizinde başınıza geldi mi? :53:. Nasıl bir soru bu?
Madem kırmak istemiyorsun devam et. Hoşlanmıyorsanda belirt bunu.
Adamın fantezisi bu demekki. Bizim adamların fantezileri bize kalsın :1:

Sacmaliga bak :)

Hangi erkek kendisine kufredilmesinden zevk alir ?

Erkekler bir kufur icin birbirlerini bicakliyorlar
hic inandirici degilsiniz :)

Konu basligi ile icerik de tezat
Daha yaratici olun :)

Back
X