eşim çok anneci :(

ozlemeymenn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2016
54
23
3
34
arkadaşlar merhabaalar.biz 3 yıllık evliyiz bide oğlum var 8 aylık.:KK46:kaynanamlarla evimiz ayrıldı.fakat geldiler dibimizde ev tuttular.bize bi rahat vermiyo.durmadan eşimi arıyo;oğlum sana en sevdiğin yemeği yaptım,oğlum torunumu özledim,habersiz gelmeler evime sabahın köründe.:KK62:..gerçekten bıktıııımm :( şimdi biz ev almayı düşünüyoruz eşimde yine yakınlarında düşünüyo ne yapmam gerekio eşimi ikna etmem için ne olur fikir verin :KK20::KK20:

Hicmi sana faydasi yok ben yerinde olsam cok zararsizlarsa kullanirdim gider her aksam yemegini yerdim cocugums baktirirdim tabi cok zararliysa uzakdur kac nediyim esin okadar anaciysa o evi bulup alir zaten

Farklı semtlerden ev arayın bulduğunuz ve beğendiniz evleri çok uygun merkeze çok yakın gibi bahanelerle almak için ısrar edin annenden uzaklaşmak istiyorum derseniz gider kayınvalidenizin bitişiğindeki alır bu arada çocuk büyüdüğünde şu okula gider gibi bahanelerde mantıklı

Evi başka bir semtten alırsan, kv lerde evini boşaltır sizin ordan bi kiraya çıkar bu belli.

Ben şu semti çok beğeniyorım nolur ordan bakalım de belki kocana cazip gelir. Tabi önceliği sensen. Anasıysa zor.

arkadaşlar merhabaalar.biz 3 yıllık evliyiz bide oğlum var 8 aylık.:KK46:kaynanamlarla evimiz ayrıldı.fakat geldiler dibimizde ev tuttular.bize bi rahat vermiyo.durmadan eşimi arıyo;oğlum sana en sevdiğin yemeği yaptım,oğlum torunumu özledim,habersiz gelmeler evime sabahın köründe.:KK62:..gerçekten bıktıııımm :KK43: şimdi biz ev almayı düşünüyoruz eşimde yine yakınlarında düşünüyo ne yapmam gerekio eşimi ikna etmem için ne olur fikir verin :KK20::KK20:

Kv nin gelip yaninizda ev tutumasi cok ilginc surekli evinizin hayatinizin icindeymis esinze rahatsiz oldugunuzu soyleyin gayet acik yani olay, baska turlu nasil soylenir. Sizin aileniz surekli burnunu soksa hayatiniza esiniz ne hisseder sorun bakalim ne diyecek ?

sen anneci görmemişsin diyeceğim senin çektiğini de sen bilirsın tabi.ben postaladım annesine rahatladım.madem o derece seviyorlar iyice doysunlar birbirlerine diye.

arkadaşlar merhabaalar.biz 3 yıllık evliyiz bide oğlum var 8 aylık.:KK46:kaynanamlarla evimiz ayrıldı.fakat geldiler dibimizde ev tuttular.bize bi rahat vermiyo.durmadan eşimi arıyo;oğlum sana en sevdiğin yemeği yaptım,oğlum torunumu özledim,habersiz gelmeler evime sabahın köründe.:KK62:..gerçekten bıktıııımm :KK43: şimdi biz ev almayı düşünüyoruz eşimde yine yakınlarında düşünüyo ne yapmam gerekio eşimi ikna etmem için ne olur fikir verin :KK20::KK20:

Anlattığınızdan eşinizin anneci olduğu değil de , annenin pek oğlancı olduğu sonucu çıkıyor..
Samimi bir arkadaşınız ya da aile bireyi varsa onlara yakın bir yerden ev arama çabasına düşün.
Ya da onlar size buldukları evleri haber etsinler.
Biraz kurnaz olup içten içten yürütün işleri esip gürlemeyin ters teper :KK66:

Anlattığınızdan eşinizin anneci olduğu değil de , annenin pek oğlancı olduğu sonucu çıkıyor..
Samimi bir arkadaşınız ya da aile bireyi varsa onlara yakın bir yerden ev arama çabasına düşün.
Ya da onlar size buldukları evleri haber etsinler.
Biraz kurnaz olup içten içten yürütün işleri esip gürlemeyin ters teper :KK66:
Mantikli. Ailesine yakın bulduğu evlere kulp bul;-)

Kapıyı açma anlasın istediği zaman gelemeyecegini
Ararsan dersin uyuyordum annecim duymadım :)

Yorumlarin bi cogu bana dogru gelmedi ben daha iyi kaynana gormedim ne kadar uzak k kadar iyi ablacim cok dogrusun ne o kocani calar gibi yemek yaptim gel falan anlat esinede uza daha iyi de ozleriz ozleniriz falan. Bugun yaraticiligim yerinde değil de sen ne yap et uzak al bencede

zamanında evlenmeyecektin...kurtulamazsın bunlarda

Bende kayinvalidemle anlasamam ama aramizdaki sorunlar seninki gibi ufak seyler degil..
Evet uzak olun ama esine dir dir etme annesi hakkinda , evliliginizde huzur kalmaz.
Kocan o kadinin yavrusu , torunuda yavrusunun yavrusu ....

Bende garip birşey göremedim size karşı yanlış birşey mi yaptılar uzaklaşmak istemenizin sebebi nedir

Uzak bir yerden istedigine gore kadin birseyler yapiyor demektir anlatmadi diye hemen e ne var bunda dememek gerek. Benimde kv dibimde oturuyo hic evime gelmez ama surekli arayip o yemegi yaptim gelin bu yemegi yaptim gelin. Sizin evde yemek yoktur simdi gelin diyo. Gidincede laf yapip duruyo ay ben size hizmet edemem oyle. Bilmem ne diye. Bide konusmayi bilmedigi icin emir verirdi kendisi surekli. Eskiden gittigimde mutfaga girer calistigim icin sadece haftasonlari yemeklerini ben yapardim yuz buldu galiba yemegi yapiyorsan toplayacaksin dedi. Aa x teyzecim o zaman bundan sonra yemekleri kendin yaparsin dedim o gundur bu gundur girmem mutfagina :)) yemek icin laf yaptigi icinde artik haftada bir gidiyoruz sadece bir rahatladim anlatamam. Esimde cok duskundu ama sukur bu ara gel gitlerim var diye sanirim sesini cikarmiyo. Yoksa he aksam gidelim diye tutturuyordu.

Back
X