eşim çok anneci :(

Sayfada yeniyim daha pek bilmiyorum ewet ewet kaynaman zaten tam burnumun dibinde annemde 15 dakalik yolu var ya iste alisverise bile yanliz cikamam ki izin yok onlarda degilim zaten esim arkamda olsa annesidir kimse gormesine engel olamaz dese evde bana sen haklisin seni annemlere daha goturmem huzurumuz kacio dio annesinin yaninda da sen haklisin anne dedi ben dun geceden beri cok saskinin ve kirgin

Allah sabır versin... :KK43:
Anasının tek oğluymuş bide kurtaramazsın ama kaynanaya mesafe koymaya çalış hiçbirşeyini anlatma verdiği fikirlere bakarız diyerek geçiştir ve dediklerini yapma...
İnş. Düzelirsiniz.
inşallah canım inşallah ne olcak bilmiyorum eşimle konuştum sessiz kaldı bilmiyorum şuan napacak inşallh mesafe olur biraz :KK66:

Sayfada yeniyim daha pek bilmiyorum ewet ewet kaynaman zaten tam burnumun dibinde annemde 15 dakalik yolu var ya iste alisverise bile yanliz cikamam ki izin yok onlarda degilim zaten esim arkamda olsa annesidir kimse gormesine engel olamaz dese evde bana sen haklisin seni annemlere daha goturmem huzurumuz kacio dio annesinin yaninda da sen haklisin anne dedi ben dun geceden beri cok saskinin ve kirgin
canım senin de derdin apayrı .en azından eşin sanada hak veriyo benimki onuda yapmıyo sadece anası haklı allahım sanada sabır versin çok zor.ama kızlarında dediği gibi mesafeli olmamız lazıım :)
:KK52:

canım senin de derdin apayrı .en azından eşin sanada hak veriyo benimki onuda yapmıyo sadece anası haklı allahım sanada sabır versin çok zor.ama kızlarında dediği gibi mesafeli olmamız lazıım :)
:KK52:
Saol canim haklisin inan oyle insanlar wari dusmez kalkmaz bir ALLAH , evet bi hata yaptim belki kacarak ama herkes kendi dusen aglamaz cekeceksin mecbursun diyor bu insanlik nereye gidiyor

arkadaşlar merhabaalar.biz 3 yıllık evliyiz bide oğlum var 8 aylık.:KK46:kaynanamlarla evimiz ayrıldı.fakat geldiler dibimizde ev tuttular.bize bi rahat vermiyo.durmadan eşimi arıyo;oğlum sana en sevdiğin yemeği yaptım,oğlum torunumu özledim,habersiz gelmeler evime sabahın köründe.:KK62:..gerçekten bıktıııımm :KK43: şimdi biz ev almayı düşünüyoruz eşimde yine yakınlarında düşünüyo ne yapmam gerekio eşimi ikna etmem için ne olur fikir verin :KK20::KK20:
Canimm ayni dertler ayni sorun çözüm bulursan lütfen paylaş belki bi yuva kurtulur sayende

Canım şuan hamileliğinin verdiği duygusallıklada alakalı olabilir yani ben tuhaf bişey göremedim aile olduktan sonra kardesi gelmiş etmiş iç içe olmuşunuz bunlar tuhaf değilki adı üzerinde artık siz ailesiniz kendi anneni babamanı kardeşini nasıl görüyosan onlarıda öyle görmelisin aksi için sana zulmetmeleri yada laf dokundurmaları enteresan hareketleri olması gerek bence kendinide gazlayıp evliliğine zarar gelmesine izin verme eşimin ailesinin başımın üzerinde yeri var istedikleri zaman gelip hiderler benim ailemde öyle eşimde benim hibi karşıladığı sürece saygı sevgi içinde geçer ömür
canım gerçekten öyle görmeye çalışıyorum aile çunku.fakat yaptıkları karşısında tepkisiz kalmak mumkun değil saygısızlık yapmıyorum asla.sadece eşimle çok tartışıyoruz onunla konuşmayı tercih ediyorum .eşimde sağolsun hiç mudahele etmiyo sessizliğini koruyo iki taraftada

Saol canim haklisin inan oyle insanlar wari dusmez kalkmaz bir ALLAH , evet bi hata yaptim belki kacarak ama herkes kendi dusen aglamaz cekeceksin mecbursun diyor bu insanlik nereye gidiyor
canım ne olursa olsun insanlar bunu hep dicek senin suçun senin suçun die.sen aldırış etme .eşinle mutlu olmat
valla yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince inşallha kvda anlarda bende rahatlarım biraz

canım ne olursa olsun insanlar bunu hep dicek senin suçun senin suçun die.sen aldırış etme .eşinle mutlu olmat

valla yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince inşallha kvda anlarda bende rahatlarım biraz
Nasıl başlarsa öyle gidiyor

Back
X