- 14 Haziran 2025
- 24
- -1
- 1
- 22
- Konu Sahibi seyma000000
-
Yok canım bi yere çıkmıyor hiç geç gelmiyor eve çok dikkat ediyorum ama nerde bu paralar deyince kavga çıkıyor harcıyorumya diyorEşinin paraları başka yerde yediğine o kadar eminim ki. Bu cimri değil size bakmıyor sadece. Çocuğa yazık.
Nasıl ispat edebilirim sencecimrilikten öte bir durum var. ekonomik ve psikolojik şiddet var. direkt boşanma sebebi. mahkemeye ispat etsen hiç uzamaz mahkemen. bahanelere sığınma. şayet şikayetçiysen adım at. yaşın çok genç. bedenen güçlüsün. istesen her işin üstesinden gelirsin. evde oturup da ağlamak kolay. elini taşın altına koy. hayatına sahip çık.
mesela polis jandarmaSeviyorum bırakmam diyor odaya kapatıyo bırakmıyo
Biliyomusun çok haklısın bende bunu anlamıyorum bunun içinde yazdım neden gidemiyorum ben kavga anı yanımda oluyo bırakmıyo ama daha sonra bi gün sonra falan işe gidiyo. Ben çokmu kprkağım kendime neden hiç özgüvenim yok. Halbuki sevmiyorum daÇalışıyormuş başınızı beklemıyormus sonuçta isterseniz daha önce defalarca gitmişsiniz yine gidersiniz ?
ayrıca sevgi böyle bisey değil sizde kendınızı buna inandırmayın lütfen .
üç çocuk olsun ondan sonracimrilikten öte bir durum var. ekonomik ve psikolojik şiddet var. direkt boşanma sebebi. mahkemeye ispat etsen hiç uzamaz mahkemen. bahanelere sığınma. şayet şikayetçiysen adım at. yaşın çok genç. bedenen güçlüsün. istesen her işin üstesinden gelirsin. evde oturup da ağlamak kolay. elini taşın altına koy. hayatına sahip çık.
Piskolojik şiddet ispat edilebilir olmuyor çoğu zaman . Gidip davanızı açacaksınız vazgecmeyeceksınız bitti .Nasıl ispat edebilirim sence
kades yükle telefonuna. tartışma anında sana fiziksel güç uyguluyor mu? seni itip kakıyor mu? kadesi ihmal etme. telefonunun konum bilgisini de açık tut. hemen kadese bas. yardım iste. ispat edersin kolay. ailenden şahit bul. annenlere zaten gidemiyormuşsun. onlar sana şahitlik eder.Nasıl ispat edebilirim sence
en büyük korkum bi çocuk daha olması ve şuanda olduğu gibi bi kaç yıl sonra daha çok pişman olmak
Hiçbir şekilde fiziksel bir şiddet yok tamamen psikolojıikkades yükle telefonuna. tartışma anında sana fiziksel güç uyguluyor mu? seni itip kakıyor mu? kadesi ihmal etme. telefonunun konum bilgisini de açık tut. hemen kadese bas. yardım iste. ispat edersin kolay. ailenden şahit bul. annenlere zaten gidemiyormuşsun. onlar sana şahitlik eder.
o zaman sizde de bi sorun var sevmediğim birinin kirli donunu yıkayıp evinde oturmam . bunun para vermesi vermemesiyle de alakası falan olamaz . Sevmiyorsam bitmiştir bunu yapmam ,kendıme olan özsaygımı bitirdikten sonra da yaşıyorum demem yani . Sevmediğim birinin nie yatağında uyuyayım böyle saçma salak aile evinden yiyecekler getirerek gecınmeye çalışayımBiliyomusun çok haklısın bende bunu anlamıyorum bunun içinde yazdım neden gidemiyorum ben kavga anı yanımda oluyo bırakmıyo ama daha sonra bi gün sonra falan işe gidiyo. Ben çokmu kprkağım kendime neden hiç özgüvenim yok. Halbuki sevmiyorum da
Neyse sizin boşanmaya niyetiniz olsaydı defalarca aile evine gittim yalvar yakar Annemın omzunda ağladı getirdi yazmışsınız ..Hiçbir şekilde fiziksel bir şiddet yok tamamen psikolojıik
16 yasında cocukken 27 yaşında bi adamla mi evlendirilen?Ailen mi istedi sen mi istedin?
Erken evlendim evlenmez olsaydım
Canım ailemede bişey denmiyor emin olabilirsin boşuna erkenden evlenmedim birazda onlar yüzünden. Kayınpederim tarafından iste dedin ama ben sürekli söylüyorum ve tamam ben alırım diyo ve sonu fos, hiçbir şey aldıklatını görmedim daha yalan söyleyecek bi halim yoko zaman sizde de bi sorun var sevmediğim birinin kirli donunu yıkayıp evinde oturmam . bunun para vermesi vermemesiyle de alakası falan olamaz . Sevmiyorsam bitmiştir bunu yapmam ,kendıme olan özsaygımı bitirdikten sonra da yaşıyorum demem yani . Sevmediğim birinin nie yatağında uyuyayım böyle saçma salak aile evinden yiyecekler getirerek gecınmeye çalışayım
Çocuk ıcın demeyin . Çocuğa da eziyet suan 4 yaş çocuğu altında bezle dolandırıyorsunuz
Yani bizle aynı şeyleri yiyip içiyor o çocuk mahvolmuyor mu masumun poposubide nerden buluyorsunuz o kadar büyük bezi . Hayret edilesi geldi yani çocuğa alt çamaşırı almıyor die sizinde çocuğu bezden çıkaramamanız ayrı saçma .dedesine söyleseniz alır iki kilot nolacak sanki unu bulguru getırıyorsunuz iki kilot mu isteyemedınız . Kendı annenıze soylesenız oda alır iki alt çamaşırı . Çocuğuna kilot almayan herif size 6 senedir çamaşırda almıyordur aileniz durumun farkındadır zaten
paket paket bez alıyor , yok çok saçma bunu pinti olmayan biri bile yapmaz sizinki nasıl yapıyor
Canım kendim istedim ailemde istedi kısaca doğulu aile desem belki daha iyi anlarsın16 yasında cocukken 27 yaşında bi adamla mi evlendirilen?Ailen mi istedi sen mi istedin?
Hasta olmasa adam heralde beni bu duruma sokmaz iki gün önce denedim sinirlenip. Bezi çıkardım ama malesef çamaşırı olmadığı için büyük tuvaletini odanın ortasına yaptı4 yaşındaki çocuğa tuvalet eğitimi bile veremiyorum ‘a kadar okuyabildim…
Yuh yani ne alakası var 4 yaşına gelmiş cocugun cimri bir babası olsa bez almak istemez
Diğer konularda haklısınız ama cocukla ilgilenmemenizi gerektirecek bir durum oldugunu sanmıyorum
Hatta ısınız gucunuz yok neden yani 4 yaşındaki cocuk bu sıcakta bezine yapıyor
AnlasamBez almak don almaktan daha pahalıya gelir. 10 tane don alsan çocuğa aylarca kullanır ama bir paket bez kaç gün gidecek? Koskoca 4 yaşında çocukta bezlenmez yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?