Eşim çok dağınık ..

HarleyyQuinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2018
1.074
1.377
48
Eşim inanılmaz derecede dağınık. Sabah kediye tavuk göğsü pişirmiş süt pişirmiş sütün ağzı açık mutfak tezgahına bırakmış kuru pasta yemiş kuru pastaları ağzı açık bırakmış kola içmiş kolayı dolaba bile koymamış geri .. Sanki mutfakta 50 çeşit yemek yapılmış gibi dağıtıp gitmiş görünce çıldırdım yere süt dökülmüş kalmış öyle kurumuş bile süt gördüm mesaj attım tezgahı çekip kadın değil misin temizleyeceksin yazıyor ya Allah için ben bu adamı nasıl yontucam hep böyle evden bi hazırlanır çıkar ütülemişim kıyafetleri hepsini dener sağa sola atar gider çok bıktım artık

Eşim inanılmaz derecede dağınık. Sabah kediye tavuk göğsü pişirmiş süt pişirmiş sütün ağzı açık mutfak tezgahına bırakmış kuru pasta yemiş kuru pastaları ağzı açık bırakmış kola içmiş kolayı dolaba bile koymamış geri .. Sanki mutfakta 50 çeşit yemek yapılmış gibi dağıtıp gitmiş görünce çıldırdım yere süt dökülmüş kalmış öyle kurumuş bile süt gördüm mesaj attım tezgahı çekip kadın değil misin temizleyeceksin yazıyor ya Allah için ben bu adamı nasıl yontucam hep böyle evden bi hazırlanır çıkar ütülemişim kıyafetleri hepsini dener sağa sola atar gider çok bıktım artık

Hiç uğraşma fiona böyle öküzler adam olmaz...

Allah yardımcın olsun canım çok zor işin
Eşinle iyi oldugunuz bir anda sakince onu suclamadan konussan, denedin mi?
kadın değil misin lafı hiç hoş olmamış

Benım kide çook dağınık ama bazen öyle bır isyan edıyorum kı benden toplu oluyo .
Ama yarın yıne aynı :olamaz:

Ama senın kı hadsiz
- ne demek kadın değil misin temızlyeceksın .
İnadımdan temızlık yapmazdım akıllanana kadar.

Hayat müşterek yardımcı olmasa da dağıtmasın en azından ben olsam güzelce konusurdum baktım anlamıyor kavga eder duruldum valla bi gün yola gelir ümidiyle

Benim eşimde bazen dağınık.
Bu evin dağılmaması ve tolu kalması ile ilgili suçlamadan ne kadar yoruldugunla herkesin aldığı şeyi yerine koymasıyla yükünün hafifleyeceginden bahset.
Sonra en ufak birseyde corabini kirliye atmak gibi
Teşekkür et.

Böyle böyle düzenliyorlar...

Nazlanıın :KK45:
Ben öyle yapıyorum yani
"Çok yoruluyorum hiç yardımcı olmuyosun, şuram ağrıdı, bak yine bel fıtığım tuttu, zaten evin işini yapıyorum bi de senin dağıttıklarını toplayınca bana çok geliyor, hem çocuk olunca(inşallah) çocuktan ev işlerine bile halim kalmıycak ev işlerine bile yardımın gerekecek":21:

yapmayin. is kattiyen yapmayin. dayanin sabredin o tezgahi toplamayin. ne demek kadin degilmisin toplicaksin. birak oldugu yerde kalsn.

Adam beni pek ilgilendirmedi de kedinin sağlıksız beslenmesi beni daha çok ilgilendirdi açıkcası.
Tavuk uzun sürede kedide böbrek hastalığı, bağırsak sorunu, bağırsak kurdu yapar. Ayrıca çok koku yapar ve inanılmaz tüy dökülmesine neden olur. Hayvanın tüyleri bile matlaşır.
Süte ise hiç girmek dahi istemiyorum..
Kim kediye süt verilir diye meşhur yaptıysa tam bir kedi düşmanı.
Kedi süt içemez. İçinde laktoz var. Yani şeker! Şeker gözlerine aşırı sakıncalı. Şeker hastalığına davetiye!
Kaliteli kuru mama, arada verilen tavuk ciğeri ve sebze karışımı veya yoğurt olabilir. Ama arada sırada...

Ozru kabahatınden buyuk. Ne bu ya. Ya dogru duzgun yetiştirsinler cocuklarını uada hiç yetiştirmesinler. Elin kızı mecbur mu senın pisliğini temizlemeyeee cıldırcam artık

Hiçbirşeyini kaldırmayınn bırakın geldiğinde dagıttı gibi bulsun birgü takılır ıkı gun sonra sizin o düzeninizi ararr

Back
X