• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çok dağınık ..

Bazi arkdaslar inadina sende temizleme diyor ama bence bu bir cozum degil.Ben zaten temizligi kendim icin yaparim daginik ev beni mutsuz ediyor ve icim daraliyor.Verdigi cevap cok cirkin hic yuz verme burnunu surt.

Eve bir yardimci alip parasini da onun odemesini saglayabilirseniz bu ona ders olur. Yetisemiyorum arkani toplamaya dersiniz. Dagittiklarinin toplanmasinin bedelini odesin.

Eşim inanılmaz derecede dağınık. Sabah kediye tavuk göğsü pişirmiş süt pişirmiş sütün ağzı açık mutfak tezgahına bırakmış kuru pasta yemiş kuru pastaları ağzı açık bırakmış kola içmiş kolayı dolaba bile koymamış geri .. Sanki mutfakta 50 çeşit yemek yapılmış gibi dağıtıp gitmiş görünce çıldırdım yere süt dökülmüş kalmış öyle kurumuş bile süt gördüm mesaj attım tezgahı çekip kadın değil misin temizleyeceksin yazıyor ya Allah için ben bu adamı nasıl yontucam hep böyle evden bi hazırlanır çıkar ütülemişim kıyafetleri hepsini dener sağa sola atar gider çok bıktım artık
Aynı erkek kardeşim , onu tarif etmissiniz. Bazen buzdolabindan yemek yer boş tabagida orda bırakır . Annem ağzını açıp tek kelime etmez. Ben kızarım yapma etme vs bir sürü şey söylerim kavga ederiz ama yine aynı bu pislikleri yapar . Annesinden kaynaklı canım . Ben asla odasini temizlemem 25 yasinda zaten , annem hic sesi cikarmaz , temizler toplar kiyamaz . Anneme kizmakdanda biktim . Ama kiyamiyor . Yazık ben aciyorum evlenecek olan kadına ,o yüzden hep Dua ederim Allah ona onun gibi bi es nasip etsin :) çünkü temiz ve düzenli bi kadın yapamaz .

Bardak, oda, kiyafet, dolap, tabak, ışık, bulasik hepsi bayagi bi ayni bizimkiyle :KK70: Sonu da ayni, degisim yok. Cevap da ayni, "toplama, kalsin öyle." Acindirma da kar etmedi; "Bebegimizin dagittiklarini zor topluyorum, sen bari az daha duzenli olsan." Öyle gelmis, öyle gidiyor.
Bende dün mutfağın son halini görünce öyle dedim. ‘ karım hamile, ufacıkta bebeği var biraz yardımcı olayımda dinlensin diye düşünür insan; dağıtma ortalığı düzenli ol yeter bana’ dedim hiç ses bile vermedi.

Dağıtmıştır alışkanlıktır yontulur ama "kadın değilmisin temizle" cümlesini kuran kütük yontulmaz maalesef..

Benim esimde öyle bıktım artık bazen sinirden ağlıyorum baktın duzelmiyo bırak biraz sanık kalsın etraf. Yada gördüğün an söylen biraz kız ama her gördüğünde yap bunu en son sen kızma diye konuşma diye dikkat eder :D

Alkışlaaaar al benden de o kadaaaar :sinirli:

Gerçekten dengeli olmak lazım. Yengemin erkek kardeşi titizlik hastası. Eşine günlük çamaşır yıkatıyor. Dışarıdan biri evlerine gelince o evi misafir gittiğinde temizlettiriyor, geçenlerde tamirci çorabını çıkarmadan girdi diye karısına çamaşır suyu ile banyoyu en ince ayrıntısına kadar temizletti, hele dışarıdan gelen poşetler zerre kadar evin içine değse evde tartışma çıkıyor, ben bi kere yanlışlıkla omzuna değdim diye 3 saat duştan çıkmadı. Temizi de dağınığıda sorun:KK49:

Back
X