Eşim cok değişti yardıma ihtiyacım var

yeni evli olduğu için sanırım evde sözünün geçtiğini ispatlamak istiyor olabilir..Evliliğin bağırıp çağırmaktan,erkeklık taslamaktan ibaret olmadıgını anlamamış henüz eşiniz..

Başkasının yanında azarlamak ne demek:47:
Sevgilim bi kere yengesinin yanındayken bana bişey yapmamı söyledi emir verir gibi..
Güldüm şakaya vurdum ama sonradan burnundan getirdim.Özür dilerim farkında değilim dikkat edicem dedi:51:
Bi erkek ne olursa olsun karısına hiç kimsenin yanında özelliklede kaynana kayınvalide gibi erkek tarafının yanında sesini yükseltme kızma gibi davranışlar yapmamalı.
Eşin sana saygı göstermezse onlar hiç göstermez daha çok ezerler.
Kesinlikle konuş hiç olacak davranış mı bu

Başkasının yanında azarlamak ne demek:47:
Sevgilim bi kere yengesinin yanındayken bana bişey yapmamı söyledi emir verir gibi..
Güldüm şakaya vurdum ama sonradan burnundan getirdim.Özür dilerim farkında değilim dikkat edicem dedi:51:
Bi erkek ne olursa olsun karısına hiç kimsenin yanında özelliklede kaynana kayınvalide gibi erkek tarafının yanında sesini yükseltme kızma gibi davranışlar yapmamalı.
Eşin sana saygı göstermezse onlar hiç göstermez daha çok ezerler.
Kesinlikle konuş hiç olacak davranış mı bu

İşin kötü kısmı ailemin yanında yapmıyor. Sadece arkadaş çevresinde yapıyor :(

sen de aynı tepkiyi ver eşine o başkalarının yanında. ebnm eşim sennki kadar ağır olmasa da k.vnin görümcenn yanında beni yüksek sesle ve adımla çağırdı yeni evliyken, ben kptum tabi.daha sert ve itici bir şekilde onun adıyla ne var.... dedim. hala unutmadı galiba, adımıı söylese de sakince seslenir. sennki abartmış. bence konuş önce, sonuç alamazsan sen de ona ağır karşılık ver. hiçbişey senn gözünden akan 2 damla yaştan kıyemtli değil...

olmuyor işte. düşünsenize hiçbir şey söylemediğim halde bana bu şekilde davranıyor. neyin değiştiğini bilmiyorum kafasında ama bu şekilde devam ederse ikimiz içinde üzücü sonuçları olacak inş. düzelir

Olacak şey değil ya çocuk olsa elalemin içinde böyle azarlanmaz özgüvenini yitirmesin , utanmasın diye… sen o evin sahibesisin, eşinden daha çok kadınındır misafir çünkü hizmeti kadın eder o ağırlar misafiri. Bu şekilde davranıyor olması hem çok üzücü hem de çok karamsar. İleriki zamanlarda neler olacak diye düşünmeden edemiyor insan. Konuştun mu bu konuyu eşinle hiç? Yani ciddi bir şekilde çözmek lazım yoksa gelen misafir de sana evin hanımı değil çocuğu muamelesi yapar.

konuştum konuştum da adam kurmuş kafasında sanırım söylediklerimi algılamıyor sen haksızsın diyor başka bir şey demiyor. gelen misafirler de şok oldu zaten. gerçekten de dediğiniz gibi elimden ne geliyorsa yaptım 2 gün boyunca ama yine de yaranamadım işte. diyorum ki acaba herşeyi dört dörtlük yaptıgım için mi gözüne batıyor :) bir de aksini mi denesem :))

konuştum konuştum da adam kurmuş kafasında sanırım söylediklerimi algılamıyor sen haksızsın diyor başka bir şey demiyor. gelen misafirler de şok oldu zaten. gerçekten de dediğiniz gibi elimden ne geliyorsa yaptım 2 gün boyunca ama yine de yaranamadım işte. diyorum ki acaba herşeyi dört dörtlük yaptıgım için mi gözüne batıyor :) bir de aksini mi denesem :))

Acaba eşinizin sizden başka beklentileri mi var? Yani " sen haksızsın" dediği konular nelerdir?
Elinizden geleni yaptığınızı söylüyorsunuz ama belki de eşinizin beklentileri başka yöndedir..Ben sizin çok iyi niyetli ve en iyisini yapmaya çalışna bir insan olduğunuza eminim ama bazen bize iyi gelen bir başkasına iyi gelmiyor olabilir :34:

ohooo bukelemun gibi ortama göre renk değiştirecekse zor.

bence saygısızlık yaptığı ve siz tepkinizi net bi şekilde ortaya koymazsanız zamanla sizinde kendinize saygınız kalmaz

Son düzenleme:
Acaba eşinizin sizden başka beklentileri mi var? Yani " sen haksızsın" dediği konular nelerdir?
Elinizden geleni yaptığınızı söylüyorsunuz ama belki de eşinizin beklentileri başka yöndedir..Ben sizin çok iyi niyetli ve en iyisini yapmaya çalışna bir insan olduğunuza eminim ama bazen bize iyi gelen bir başkasına iyi gelmiyor olabilir :34:

:) doğru söylüyosunuz. sen haksızsın dediği şey ona cevap vermem. yani eğer bir şey söylüyorsa tamam diyip geçmemi istiyor. burda içimi dökmek beni biraz rahatlattı sabah ki kadar kötü hissetmiyorm şimdi. Akşam geldiğinde tekrar konuşmayı denicem. teşekkürler :))

:) doğru söylüyosunuz. sen haksızsın dediği şey ona cevap vermem. yani eğer bir şey söylüyorsa tamam diyip geçmemi istiyor. burda içimi dökmek beni biraz rahatlattı sabah ki kadar kötü hissetmiyorm şimdi. Akşam geldiğinde tekrar konuşmayı denicem. teşekkürler :))

Bence de konuş..Senden ne istiyorsa sana tam olarak ifade etsin..Ama şu da var ki sana olan tavırları gerçekten hoş değil..

Kısacası, ikiniz de birbirinizden beklentilerinizi açık açık anlatın birbirinize..Ben anlaşmaya varacağınıza inanıyorum..Sıkma canını sakın :34:

Allah korusun boyle insanlardan, resmen denge yoksunu gibi..sen onun karisisin, hayat yoldasisin cocugu gibi davranmasi komik…kaldiki insan cocugunun bile gururu kirilir dusuncesiyle soylemez boyle seyler baskasinin yaninda…tuhaf bir kisilik…ona ne benim cayimdan kahvemden getirecegim meyvemden?? Cok istiyorsa kalksin kendisi getirsin, surekli sorup mizmizlanacagina…bunu zaten ikiniz varken yapsa bu kadar sorun olmaz ama ozellikle baskalarinin yaninda olmasi? Soyle bir sey var…evdeki cocugu azarlayip doversen misafir varken, misafiri azarlamis gibi olursun..esinde aynen aslinda seni degilde misafiri azarliyor konumuna dusuyor.

Back
X