• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim çok dengesiz

Büyük ihtimalle ben gidene kadar aramayacak, sonrada bunun içinde trip atacak, bir kere alıştıgı için

Geç kalmış sayılmasın eşine sınırlarını
öğret
eşinin boşanmaya falan niyeti yok
aklı sıra seni korkuttup sindirecek
Sende kendini ezdirme
çek restini
sonunda kuyruğunu sıkıştırıp
eşin de geri adım atacak
göreceksin
ama bu şekilde davranırsan sen üzülürsün

aslında böyle adama baya dönmemek lazım keske bi otele yada arkadasınıza gitseydiniz simdi ailemiz ögrendimi bilmiyorum aileler en son artık kopma noktasında ögrenmeli tabi ailesine baglı seni savunan asla ezdirmiycek bi ailen varsa onu bilmem ama o kadar takma bence o ladfı herkez hayatında yasar erkeklerin aptallıları olarak gör altının varsa yanına al paran cebınde dursun garantin olsun

Annem biliyor, babam bilmiyor, ama bugun bosaniyoruz desem bana tepki gostermezler

neden mesaj atıyorsunuz atmayın..Atarsa cevap vermeyin onun taktiğini ona uygulayın madem istemiyorsun beni tamam istediğin oldu artık annemlerdeyim sende ne halin varsa gor diyin .Dik durun biraz ..Onsuzda dünyanın dönebileceğini gösterin ..Blöf te olsa yapın bunu ..

Aslında mesaj atmamin sebebi, orda yalniz olmasi, kendini kotu hissetmesin falan, empatinin dozunu kaciriyorum galiba

Geç kalmış sayılmasın eşine sınırlarını
öğret
eşinin boşanmaya falan niyeti yok
aklı sıra seni korkuttup sindirecek
Sende kendini ezdirme
çek restini
sonunda kuyruğunu sıkıştırıp
eşin de geri adım atacak
göreceksin
ama bu şekilde davranırsan sen üzülürsün

Evet hep ben tehdit ediliyorum, yaşadigimiz yerden gidermis bir daha gelmezmis, avukat tuatcakmis, ailelerimize haber vercekmis...bunlar her kavgada soyleniyor

mesaj atmak aslında şuan içimden gelmiyor, sabah mesaj attığımda kısa kısa cevaplar vermesi beni çok üzdü :KK43:

Adım atarsa mesaj yazın.Kırgınım konuşmak istemiyorum beni çok incitiyorsun falan deyin ama mevzu boşanmaya gelmeden.Çünkü siz yumuşak kaldıkça eşiniz üste çıkmış. Bu fırsatı vermeyin eğer sessizce eve döner ya da yumuşatmaya çalışırsanız bundan sonra hiçbir kırgınlığınızı ciddiye almaz.

Nasılsa siz arayacaksınız diye rahat davranıyor.Yanılsın ve sizin için bir şeyler yapsın.
Daha yeni evlisiniz en güzel zamanlarınız heba oluyor.Sevginizi kaybederse ne yaparsa yapsın işe yaramaz bir daha.

Sizi anlıyorum yalnız diye sırtınızı dönmüş gibi hissediyorsunuz ama unutmayın gitmenizin sebebi eşiniz.
Ya aramasını bekleyin sessizce,ya dediğim gibi mesaj atın ve sonrasında sessiz kalın,ya da bir arkadaşın dediği gibi eve dönün burası benim de evim deyin ama yumuşamayın.En mantıklısı açıklama yapıp susmak,hem nedeninizi öğrenir hem rahatlarsınız,sonrasında da susarsınız.Ama susma nedeninizi bilir.

Boşanmak isteyen adam da annenler duyarsa kötü olur demez,orda alttan alta size kimseye bir şey deme demiş.Alttan almayın,fevri daranmayın. Zor ama anlamasını sağlayarak haklılığınızı koruyun..

6a yda bosanmaya karsıyım siddet yok aldatma yok her evlilikte olur böyle seylerr bende ilk yıllarda bosansaydım oooo bak morelini yüksek tut neysen hoslanıyosan onu yap kendimden örnek veriyim eskiden esimle kavga ettimmi aksama kadar yataktan cıkmaz ne yemek yer ne su icer aglar dururdum ama simdi oooo kavgamı ettim cık dısarı bi alısveris bi iskender yada bi kahve bi arkadasına git sohpet et ayrıca o sana git dediginde önce sen git burası benim evim de kırarsa sen de kır bizim hala tabak canagımız yenileniyo 7 senelik olucaz kısassa kısas

Adım atarsa mesaj yazın.Kırgınım konuşmak istemiyorum beni çok incitiyorsun falan deyin ama mevzu boşanmaya gelmeden.Çünkü siz yumuşak kaldıkça eşiniz üste çıkmış. Bu fırsatı vermeyin eğer sessizce eve döner ya da yumuşatmaya çalışırsanız bundan sonra hiçbir kırgınlığınızı ciddiye almaz.

Nasılsa siz arayacaksınız diye rahat davranıyor.Yanılsın ve sizin için bir şeyler yapsın.
Daha yeni evlisiniz en güzel zamanlarınız heba oluyor.Sevginizi kaybederse ne yaparsa yapsın işe yaramaz bir daha.

Sizi anlıyorum yalnız diye sırtınızı dönmüş gibi hissediyorsunuz ama unutmayın gitmenizin sebebi eşiniz.
Ya aramasını bekleyin sessizce,ya dediğim gibi mesaj atın ve sonrasında sessiz kalın,ya da bir arkadaşın dediği gibi eve dönün burası benim de evim deyin ama yumuşamayın.En mantıklısı açıklama yapıp susmak,hem nedeninizi öğrenir hem rahatlarsınız,sonrasında da susarsınız.Ama susma nedeninizi bilir.

Boşanmak isteyen adam da annenler duyarsa kötü olur demez,orda alttan alta size kimseye bir şey deme demiş.Alttan almayın,fevri daranmayın. Zor ama anlamasını sağlayarak haklılığınızı koruyun..

Doğru söylüyorsunuz, aslında ben olayların çirkinleşmesini sevmiyorum hepsi ondan, birgün dedigi gercek olacak ben gidecegim ama donmeyecegim, yapım böyle, sabrederim ama tükendigimde biter hersey,bundan korkuyorum

Evet hep ben tehdit ediliyorum, yaşadigimiz yerden gidermis bir daha gelmezmis, avukat tuatcakmis, ailelerimize haber vercekmis...bunlar her kavgada soyleniyor

Böyle ömür boyu yaşayabilir misin?
Önce buna karar ver
eşin senden her sorunda vazgeçme ekle
zaten ayrılmanız kaçınılmaz son demektir
Eğer gözünü Kararta biliyorsan
Resti çek kocana iyi bir ders ver derim
eşini kendi silahları ile vurmalısın
hoş bence eşinin boşanmaya da hiç niyeti
yok
rahat batıyor ona

O
6a yda bosanmaya karsıyım siddet yok aldatma yok her evlilikte olur böyle seylerr bende ilk yıllarda bosansaydım oooo bak morelini yüksek tut neysen hoslanıyosan onu yap kendimden örnek veriyim eskiden esimle kavga ettimmi aksama kadar yataktan cıkmaz ne yemek yer ne su icer aglar dururdum ama simdi oooo kavgamı ettim cık dısarı bi alısveris bi iskender yada bi kahve bi arkadasına git sohpet et ayrıca o sana git dediginde önce sen git burası benim evim de kırarsa sen de kır bizim hala tabak canagımız yenileniyo 7 senelik olucaz kısassa kısas

Güldürdün beni, Allah iyiligini versin, aynen bende böyleyim bir kırildim mi, birsey demem, sadece aglarim, bütun gun yemek yemem..gelecegimi gördüm sanki :)

Böyle ömür boyu yaşayabilir misin?
Önce buna karar ver
eşin senden her sorunda vazgeçme ekle
zaten ayrılmanız kaçınılmaz son demektir
Eğer gözünü Kararta biliyorsan
Resti çek kocana iyi bir ders ver derim
eşini kendi silahları ile vurmalısın
hoş bence eşinin boşanmaya da hiç niyeti
yok
rahat batıyor ona

Galiba aramızda güven hiç olmadı

hahahah :)) seni kaybettigini anlasın sen msj atma arama o seni yolladı o gelıp alıcak ayrıca fays te insgarmda falan cekin yap resimlerin acık olsun gezmeye git hıc hayatın cok guzelmıs eglenıyomus gibi yap seni kaybettıgını anlasın

Galiba aramızda güven hiç olmadı

Bazı çiftlerin ilk yılları çok zorlu
geçer
sizin de öyle maalesef
eşinin Görgüsü kişiliği, eşinin baskın
seninse daha yumuşak başlı olman ...
sevgililik döneminiz ne kadardı
bilmiyorum ama
evlilik ilişkinin çok farklı boyutu
birbirinizi zamanla keşfedeceksiniz
ama sen bu kadar alttan alırsan
eşin senden her durumda emin
ama sen ona güvensiz olacaksın
kaldıramayacağın Şeyleri eşine öğret
boşanma kelimesini bir daha ağzına alamasın

hahahah :)) seni kaybettigini anlasın sen msj atma arama o seni yolladı o gelıp alıcak ayrıca fays te insgarmda falan cekin yap resimlerin acık olsun gezmeye git hıc hayatın cok guzelmıs eglenıyomus gibi yap seni kaybettıgını anlasın
Face tarzi seyler kullanmiyor, kardesi kullaniyor, o da ne yapsam yetistiriyor, o yuzden yapamam, ama aramamayi yapabilirim ;-)

Bazı çiftlerin ilk yılları çok zorlu
geçer
sizin de öyle maalesef
eşinin Görgüsü kişiliği, eşinin baskın
seninse daha yumuşak başlı olman ...
sevgililik döneminiz ne kadardı
bilmiyorum ama
evlilik ilişkinin çok farklı boyutu
birbirinizi zamanla keşfedeceksiniz
ama sen bu kadar alttan alırsan
eşin senden her durumda emin
ama sen ona güvensiz olacaksın
kaldıramayacağın Şeyleri eşine öğret
boşanma kelimesini bir daha ağzına alamasın

Aslında karakterlerimiz, ailelerimiz çok farklı, sevgililik donemimizde cok kisaydi, yüz yüze konusup bu meseleyi çözmeliyiz haklisiniz

Doğru söylüyorsunuz, aslında ben olayların çirkinleşmesini sevmiyorum hepsi ondan, birgün dedigi gercek olacak ben gidecegim ama donmeyecegim, yapım böyle, sabrederim ama tükendigimde biter hersey,bundan korkuyorum

Sabırlı insanların patlaması kötü olur zaten.O istediğini söylüyor içini döküyor siz susup biriktiriyorsunuz,birgün bunların hepsi taşarsa tamiri olmayan şeyler yapılır.

Şimdiye kadar ılımlı tavrınız onu düşünmeye sevketmemiş çünkü bir sorun olmadığını düşünmüş.Erkeklerin geneli böyle, 'sorun yok sen sorun çıkarıyorsun,yine kavga mı etmek istiyosun,şimdi ben ne yaptım' moduna giriyorlar.

Şimdi ona sorsanız kavganın sebebi sizsiniz.Olumlu ya da olumsuz yol alın mutlaka,bir şekilde iletişim kurmak zorunda kalacaksınız çünkü.K
arar sizin..

Bir de kafa yapımız farklı yazmışsınız.6 ayda boşanmayı düşünmek yanlış olur çünkü elle tutulur bir şey yok,bir yuva kolay kurulmuyor.Keşke dememek için elinizden geleni yapın.Ama kendinizi kırgınlığınızı ve o 'evine git' lafıyla sizi ne kadar kırdığını anlatmazsanız yaptıklarınız basit tripler olarak algılanır.

Eşinizi en iyi siz tanıyorsunuz.Nispetle umursamamakla sonucu geciktirirsiniz sadece.Çünkü durum ciddi,evliliğinizin oturmaya başladığı dönemler.Kavgaya küslüğe alışmamalısınız.,Umarım sadec ilk ayları sorunlu geçenler sonra rayına oturtanlardan olursunuz.

Sizin hassasiyetlerinize saygı duymayı öğrenmeli,sizi kırmaktan korkmalı..

Sabırlı insanların patlaması kötü olur zaten.O istediğini söylüyor içini döküyor siz susup biriktiriyorsunuz,birgün bunların hepsi taşarsa tamiri olmayan şeyler yapılır.

Şimdiye kadar ılımlı tavrınız onu düşünmeye sevketmemiş çünkü bir sorun olmadığını düşünmüş.Erkeklerin geneli böyle, 'sorun yok sen sorun çıkarıyorsun,yine kavga mı etmek istiyosun,şimdi ben ne yaptım' moduna giriyorlar.

Şimdi ona sorsanız kavganın sebebi sizsiniz.Olumlu ya da olumsuz yol alın mutlaka,bir şekilde iletişim kurmak zorunda kalacaksınız çünkü.K
arar sizin..

Aslında bende üzüldüğüm seyleri paylasirim, ama bu boşanma laflari insani yipratiyor birikim oluyor, kalp unutsa da akıl unutmuyor

Aslında karakterlerimiz, ailelerimiz çok farklı, sevgililik donemimizde cok kisaydi, yüz yüze konusup bu meseleyi çözmeliyiz haklisiniz

Bir şey olmuyorsa olmuyordur
ama siz yolun çok başındasınız
oldurmaya çalışmalısınız
eşine tepkini koy ve neden tepki
verdiğini açıkla
Her insanın sınırları vardır
Eşine kendi sınırlarını öğret
sana bir daha git dediğinde ne gibi bir
tepki alacağını bilsin ki
diyemesin
bunlar imkansız değil inan bana
hepimiz geçirdik benzer şeyler

arar sizin..

Aslında bende üzüldüğüm seyleri paylasirim, ama bu boşanma laflari insani yipratiyor birikim oluyor, kalp unutsa da ak
Bir de kafa yapımız farklı yazmışsınız.6 ayda boşanmayı düşünmek yanlış olur çünkü elle tutulur bir şey yok,bir yuva kolay kurulmuyor.Keşke dememek için elinizden geleni yapın.Ama kendinizi kırgınlığınızı ve o 'evine git' lafıyla sizi ne kadar kırdığını anlatmazsanız yaptıklarınız basit tripler olarak algılanır.

Eşinizi en iyi siz tanıyorsunuz.Nispetle umursamamakla sonucu geciktirirsiniz sadece.Çünkü durum ciddi,evliliğinizin oturmaya başladığı dönemler.Kavgaya küslüğe alışmamalısınız.,Umarım sadec ilk ayları sorunlu geçenler sonra rayına oturtanlardan olursunuz.

Sizin hassasiyetlerinize saygı duymayı öğrenmeli,sizi kırmaktan korkmalı..

Size gore ne yapayim o zaman ?

Back
X