Adım atarsa mesaj yazın.Kırgınım konuşmak istemiyorum beni çok incitiyorsun falan deyin ama mevzu boşanmaya gelmeden.Çünkü siz yumuşak kaldıkça eşiniz üste çıkmış. Bu fırsatı vermeyin eğer sessizce eve döner ya da yumuşatmaya çalışırsanız bundan sonra hiçbir kırgınlığınızı ciddiye almaz.
Nasılsa siz arayacaksınız diye rahat davranıyor.Yanılsın ve sizin için bir şeyler yapsın.
Daha yeni evlisiniz en güzel zamanlarınız heba oluyor.Sevginizi kaybederse ne yaparsa yapsın işe yaramaz bir daha.
Sizi anlıyorum yalnız diye sırtınızı dönmüş gibi hissediyorsunuz ama unutmayın gitmenizin sebebi eşiniz.
Ya aramasını bekleyin sessizce,ya dediğim gibi mesaj atın ve sonrasında sessiz kalın,ya da bir arkadaşın dediği gibi eve dönün burası benim de evim deyin ama yumuşamayın.En mantıklısı açıklama yapıp susmak,hem nedeninizi öğrenir hem rahatlarsınız,sonrasında da susarsınız.Ama susma nedeninizi bilir.
Boşanmak isteyen adam da annenler duyarsa kötü olur demez,orda alttan alta size kimseye bir şey deme demiş.Alttan almayın,fevri daranmayın. Zor ama anlamasını sağlayarak haklılığınızı koruyun..