Eşim çok garip

Doğum anında da bana bebeğe birşey olacao diye korkmuştu çok üzerime titredi. Gerçekten söylesem bana inanmaz kimse ses kaydı yapsam nasıl bir yol izlemeliyüm.

Ayrı yatıyoruz ama gece uyıyamadığı için cinsellik oluyor ama ben istekli değilim artık. Gün içinde normal sarılır öper güzel sözler de söyler. Hatta geçen gün durup dururken pasta dondurma almış sürpriz yaptı. Hediye de almış ama ne bilmiyorum. Kargo gelecek. Bu arada gözleirm bozuk demiştim. Engelli raporu aldım. Bir kursa yazılsın sınav için gelcek beni o götürecekmiş bana bişey olmasından korkuyor. Ve şu sn durumumux sıkışık olmasına ve hatta ondan altın sskladığımı çocuğa takılan öğrenmesine rağmen kursa kayıt ettirdi. Ever normal değil ama sevmese neden benimle evli kalsın.
Sizi kendince sevebilir. Ama tavırları normal değil.
Bir oğlunuz var. Çocuklar Sosyal Öğrenme ile öğrenir. Çocuğunuz babayı rol model alacak.
Eşiniz tavırlarını hemen değiştirmeli ve annenizden özür dilemeli..

Ben bu üyenin diğer konularına hiç denk gelmedim de sadece bu konuyu gördüm ve bütün yazılanları okudum.
Anlamadığım şey, anneniz evde eşinizin dediği şeyleri duyup hala orda kalmaya devam mı ediyor. Başka anne olsa alır kızını da çıkar gider o evden boşatır kızını da.
Siz konusunda hiçbir şey söylemiyorum zaten hala saçma sapan yok şunu yaptı benim için yok bunu yaptı seviyor bilmem ne. Daha ne demeye konu açıyorsunuz dalga mı geçiyorsunuz. Kocanızla mutlu mesut yaşamaya devam edin o zaman. (Sapık Kocanızla)!
Annem onunla ilgili söylediğini duymuyor ama muhtemelen beni ... Yap mı diyorsun sevişmek mi istiyorsun gibi cümleeri duyuyor. Ben de direkt annemin yanına gidiyorum en azından benim öyle bir şey söylediğimi sanmasın diye.

Arkadaş sen hayırdır ya?

Sen iyi misin?

2 Büyük devirdin. Kafan güzel galiba.

Bu konunun başka açıklaması yok.

Ya hu hangi gezegende yaşıyorsunuz siz.

30 yaşındaydım bu konuyu okurken.

Bi yaşıma daha girdim. 31 oldum

Kafama balyoz vurdunuz resmen.

Sen halen daha beni seviyor filan diyorsun. Sen bizimle eğleniyor musun?

Tımarhanede ; kendisi gibi hasta arkadaşı ile iddiaya girip bütün bir yumurtayı tek seferde yutmaya çalışırken yoğun bakimlık olan kayınpederim bile çok daha mantıklı geldi bana şu an.

Şu işlere dini imanı namazı niyazı karıştırmadan yazın lütfen ya.
Adam pisliğin önde gideni. “Anne” sıfatına saygısı bile yok karşısındaki kişiye saygıyı bırak.
Haysiyetsiz.

Girmiyorum bdv ye çok zamandır ama birşey kaybetmiyorum sanırım sen hep aynı tas aynı hamamsın.
Hayır eğitim görmüş birisin birde, bu cahillik nedir ayak öpmek nedir nasıl bi hayat bu ya tövbe tövbe ....
Evet. Yokluğunu ben fark ettim😊

Doğum anında da bana bebeğe birşey olacao diye korkmuştu çok üzerime titredi. Gerçekten söylesem bana inanmaz kimse ses kaydı yapsam nasıl bir yol izlemeliyüm.
Korkar tabi. Sana bi şey olsa maazallah. Tek kalacak.
Dünyada bu adamin yanında duracak 1 Allah kulu daha yok çünkü.

Burda arkadaşlar şaşırmış ki şaşırmakta ve kizmakta haklılar ama şöyle birşey var.
Konu sahibinin kocasi gibi tanidigim insanlar oldu geçmişte
Bir tanesi kardesimin sevgilisiydi. Bana,babama küfürler ediyormuş. Tanımıyor da bizi. Senin ablan .... (neyimi gördüyse) ve bunu sinirle kavgayla falan degil gayet mizah olarak yapiyormus. Nasil bir mizahsa
Ayni şekilde bir arkadaşım butun arkadaslarina x çocuğu der (ulkemizde yaygin olarak kullanilan kisinin annesine edilen küfür)
Naber X cocugu
Bu x cocugunu gecen gun çarşıda gördüm... gibi gibi
Ve isin garibi ki kendisine karsilik verince de kahkaha atıyor. Kendisine kufur edilince.
Kucuk bir yerde yaşıyoruz,asla ne sapikligini birine karşı bir terbiyesizligini yan gözle bakmasını falan duymadik..hatta bir ara ciddi iliskisi vardi sanirim. Oyle kadinlara kizlara asılan biri de degil
Ailesi de asil insanlar ama kendisi terbiyesiz işte.
Yani boyle insanlar var. Hemen sapik damgasi yapıştırılamaz. Ha bariz biseyini görürsün okey
Ama terbiyesizliklerinden yapiyorlar çoğu. Onlara göre komik,espri ama iste insan bir sure sonra sinir.olabiliyor
.böyleleri susmaz da arsız olurlar. Arkadasimin torun torba sahibi babasi da Cok kufurbaz mesela ama benle konusurken gayet beyefendi düzgün. Bilmesek.

herkes eşin için sapık demiş ama bana pek öyle gelmedi açıkçası

karakterini az buçuk hayal edebildim bu adam bence fazla çocuk kalmış dilinin kemiği olmayanlardan.hani 12yaşlarında cinselliği yeni keşfetmiş çocuklar herşeyi oraya çeker ya bu adam da öyle gibi geldi ya da öyle olmasına inanmak istedim.biraz da sizi kızdırmak için yapıyor bundan zevk alıyor gibi,ayağımı öp demesini de buna bağladım

ammaaaa eski konularınıza bakınca bununla sınırlı kalmadığını anladım.eşinizde kişilik bozukluğu var bence,5dk içinde bi dövüp bi sevmek hiç normal değil kaldı ki başlı başına sana vurması hiç hafife alınacak bişey değil

bence artık dişlerini göster psikoloğa gitmeden bu evlilikten hayır beklenemeyeceğini öğrenmesi lazım.size ters gelen her hareketinde sözünde kızın aşağılayın ondan tiksindiğinizi belli edecek kelimeler mimikler kullanın ve konuşmayı da "bu böyle gitmez sabrım taşıyor"a getirtin.

bu adam tedavi olmadan düzelmez,artık psikolog mu psikiyatrist mi evlilik terapisti mi bilemem ama bi uzmandan destek almalısınız

Eşimin bazı huyları var gerçekten anlam veremiyorum. Akşam işten gelince gün boyu herkesle uğraşır şaka yapar durur ama boşboş şakalar. Şu annem de bizimle kalıyor. Anne sen bizi kıskanıyor musun ypk ssn aslında daha yaşlıson saklıyorsun yok işte niye bağırıyorsun bana ama ortada bunlarla alakalı hiçbşr şey yok. Sadece karşı tarafı sinir etmek ilgi çekmek için yapıyor. Sonra gelir hee gün neredeyse ayağımı öpsene der durur zorla artık çenesini kapasın diye öperim. Salak salak sırıtır. Sürekli ağzında cinsel ifadeler annemin yanında dahi şunu yapayım mı bunu yapayım mı der annem diğer odada ama sesi duyabilecek kadar yüksek çıkıyor. Annemle ilgili dahi cinsel imalarda bulunur. Ben de aynısını babası ve annesi için kullanırım sırf sinir olsun diye bağırır sus düzgün konuş diye. Bütün gün bu boş muhabbetlerle geçer
Ahhh ahhhh Allah size ve bebeğinize sağlıklı ömürler versin ama kimse bana arkadaşlık teklif etmiyor, kimse beni beğenmiyor, erkek arkadaşım yok, evlenmek istiyorum diye diyeee 24 yaşındayken doğru dürüst tanımadan biriyle evlenirseniz olacağı bu.
Genç kızlar evleneyimde kocam olsun, ister taştan olsun ister çamurdan deyip gencecik evleniyor sonrası ortada.
Önce bir hayatı tanıyın, kendinizi tanıyın, işiniz gücünüz olsun, kariyer yapın, gezin tozun, hayatın tadını çıkarın sonra ille de evlilik derseniz bir erkekte, erkeğin ailesinde olmazsa olmazlarım diyeceğiniz kriterleriniz olsun ona göre evlenin.
Çok kızıyorum genç kızlara, tanımadan etmeden evlenip hayal kırıklığı yaşıyorlar.

Hayir bu adamla kendine nasil çekim kurabildin ki evlendin.
Adamin herşeyi ayan beyan..
Evlenmeden once hicmi demedin bu adam kırık olmaz diye.. sizde ayak uydurabildiginize göre ... dicek bir sey yok. ALLAH ikinize de yardim etsin.

Back
X