Eşim çok güvendi yine yanıldı.

Loveangel1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2016
449
160
33
35
Kızlar ticari bi alacağımız var 80 bin.piyasanın durumu malum adam iflas etti.1 ay önce çek vermişti şu an alacağımızı alamıyoruz.dün 50 bin l getirecekti bi akrabası kredi çekecekti ama olmamış.adam dün akşamdan beri telefonları da açmıyor muhtemelen kaçtı.eşim çok kötü durumda.ben nasıl böyle bir hata yaptım diyor.adam yakında arkadaşıydı.kaç yıldır iş yapıyorlar.eşimin çok iyiliği dokundu ona hep kötü anlarında yardım etti yanında oldu.hiç beklemiyordu.ne yazık ki eşimin en kötü huyu herkesi kendisi gibi sanması.şu an elimizde yüksek meblağlı iki çek var ama karşılığı yok.adam vergiden de çıkmış Yen'i haberimiz oldu.eşi ailesi hep burada kaçsa da eninde sonunda geri gelecek.biz bu alacağı nasıl tahsil edebiliriz bi fikriniz var mı.birde eşime ne demeliyim nasıl davranmalıyım kafamız durmuş durumda.üzüntüden stresten eşime birşey olacak diye korkuyorum.

Bizde ticaretin içindeyiz karşılıksız cekler yüzünden batma noktasindayiz... dava açıp paranızı alabilirsiniz ama davaya para avukata para derken ve sonuclanana kadar 2-3 yıl geçecek. Allah yardımcımız olsun...

uff bu yakın arkadaşa güvenmekte en kötüsü
babamda zamanında sözleşme yapmadan 9 ay arkadaşlarının işinde çalıştı
annemle kavga etmişti hatta onlar benim arkadaşım kazık atmazlar diye sonunda
beş kuruş vermediler diyeceğim allah yardımcınız olsun zor

Kötü bir durum, Allah yardımcınız olsun.
Piyasalar malesef bir çok ticaret yapan kişiyi etkiledi.
Umarım eşiniz rahatsızlanmaz.

Siz sakin olun, ucunda ölüm yok diyerek avutun kendinizi.
Dava açmaktan başka da yol görünmüyor gibi.

Amin canım sizinde yardımcınız olsun.zamanında da kp karşılıksız çekler yüzünden batmış.nasıl yapacak ne edecek hiç bilmiyorum.bugün güzel bi haber bekliyoruz inşallah.

İnşallah.ben öğrendim bu hayatta kimseye güvenmemeyi ama eşime öğretemedim.bizde çok borçlandık bundan 4 yıl evvel ama kimsenin 1 kuruşu kalmadı bizde.kuruşuna kadar ödedik.

Mahkeme yolundan başka caresi yok. Esinize yinedede destek olun biribirinizi bunkar yüzünden kirmayin
Eşime elimden geldiği kadar destek oluyorum.üzülmememsi için ama onunda elinde değil çok kafaya takıyor.dün değil evelsi gün baya umutluydu para gelecek diye ama dün öyle olunca gelmez artık diyor.baya kötü olduk hepimiz.

Dava açsakta pek birşey tutturabileceğimizi sanmıyorum.adam iflas ettim der çıkar işin içinden.üzerindeki herşey bankalara ipotekli zaten.

Sanırım yapılacak bişey yok babam da bu tarz şeylerden dolayı milyonluk iş yerinden oldu.. Allah yardım etsin

Geçmiş olsun canım..bizimde böyle bir durumumuz olmuştu maalesef..eşim artık çaresiz kalıp arkadaşının babasına durumu anlatmıştı..arkadaşı telefonlarada bakmıyordu ortalardada yoktu..sağolsun babası yardımcı oldu ..oğlunu buldu evini sattırıp kiraya taşınmasını sağladı ve kimlere borcu varsa ödetti..evini sattığı için üzüldük ama zor durumda kalmıştık ve borç aldığı tek kişide değilmişiz..eşime o dönemde hiç birşey demedim zaten piskolojisi bozulmuştu...çocukluk arkadaşından darbe yemek kolay değil tabi..ama şimdi akıllandı kim ne isterse bana sorar yada hesaplar eşimde diyor..çok yufka yürekli yardım etmek için çabalar ama çözümü böyle bulabildim..ona kalsa halen borç verir..

Okurken ben yasiyor gibi darlandim. Asla kafam kaldirmaz boyle borctu, senetti, ticaret filan...
Allah yardimciniz olsun. Kimseye beni zor duruma sokacak borc vermem bu devirde.

Bende eşime dedim babasıyla filan konuş diye ama öyle bir baba değilmiş.aslında bizi çok güvendirdi.arabaları vardı onları satıp bizim borcu ödeyecekti.ama arabaları bankaya ipotek verip kredi çekmiş.ama bize ödeme yapmadı.dediğin gibi piyasaya çok borçlanmış.ama bizimkini borçtan saymadı heralde.

Okurken ben yasiyor gibi darlandim. Asla kafam kaldirmaz boyle borctu, senetti, ticaret filan...
Allah yardimciniz olsun. Kimseye beni zor duruma sokacak borc vermem bu devirde.
Çok şükür ki eşim aslında devlet memuru.bunu ailesiyle ortak yapıyor ama bu iş içinde deli gibi çalıyor.ticaret hayatı maalesefki böyle canım.nakit para dönmüyor pek.sonuçta böyle oluyor.

Çok şükür ki eşim aslında devlet memuru.bunu ailesiyle ortak yapıyor ama bu iş içinde deli gibi çalıyor.ticaret hayatı maalesefki böyle canım.nakit para dönmüyor pek.sonuçta böyle oluyor.

Keske hic bulasmasaymis. Benim esimin zaten iyi kazandigi bir meslegi var ama kaynim is kurma hayalleriyle bize gelmisti "asllaaaa" dedim. Kendi işinin olmasi iyi guzel de gün gelip tökezleyince o isin altindan kalkmasi var.

Benim eşimde iyi niyetlidir. Aile dostunun oğlu güya ona araba satacakti. Parayi verdi, ama ne araba geldi (hep bir bahane buldu "tamirde" gibi) nede parayı iade etti. Esimde hep zaman verdi. O zamanlar nisanliydik biz. Bende haksızlığa hiç gelemiyorum. Esime dedim "senin istedigin gibi olsun ama bu tarihe kadar ödemese aile dostu bilmem benim dedigim gibi yapacağız".tabiki o kişi ayni sizinki gibi vermedi. Bende yasal isletmeleri başlattım. Ailesinin evine ilk mektup gidince ailesi devreye girip parayi iade etti mahkeme felan istemedikleri için. Hakkınızı arayın. Yıpratıcı bir süreç olabilir, ama az bir para değil.

Keske hic bulasmasaymis. Benim esimin zaten iyi kazandigi bir meslegi var ama kaynim is kurma hayalleriyle bize gelmisti "asllaaaa" dedim. Kendi işinin olmasi iyi guzel de gün gelip tökezleyince o isin altindan kalkmasi var.
Çocukluğundan beri bu işin içinde zaten.sonradan kurulmuş bir iş değil.ticaret hayatı gerçekten çok zor akıllılık yapmış bulaşmamakla.

Eşimle konuşcam bunu gerekirse mahkemeye başvursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…