- 11 Ekim 2016
- 289
- 401
- 103
- Konu Sahibi Loveangel1
-
Eşimle konuşcam bunu gerekirse mahkemeye başvursun.
Eşimde bunu düşünüyor.Sizin adiniza cok uzuldum miktarda az degil hani Insallah alabilirsiniz. Ya mahkeme ile hakkinizi arayacaksınız yada yapabilirseniz çeki el değiştirin.
Çeklerin vadesi geçmiş sanırım.Ticarette oluyor böyle seyler malesef eşinizin yanında olmanız gerekiyor sakın üstüne gitmeyin kazansaydınızda birdiniz kaybedincede bir olacaksınız
Çeklerinizin vadesi geldiginde yazdırıp mahkemeye basvurmaktan basla seceneginiz yok
Mal varlıgı varsa haciz konulabilir lakin ilk cekleri yazdırmanız ve haciz icin mahkemeye basvurmanız gerekiyor
Gecmiş olsun
Sonuna kadar helal canım.eşimin canı çıkıyor çalışcam diye.onun giden emeğine üzülüyorum en çok.sağlığına birşey olacak diye korkuyorum.çünkü çok takıyor kafaya.Mebla buyukmus insallah helal riziksa doner dolasir bulur sizi.Allah sizinde o adaminda yardimcisi olsun.sagliginiz olsun kardes gerisinin caresi bulunur.
Çekleri bankaya götürmedi yani banka vurmadı öyle birşey ama.karşılığı olmadığını biliyoruz biz canım.Karşılıksızdır ibaresi ne zaman vuruldu?
Eşim 657 ye tabi değil.ben anlaşılır olsun diye o şekilde yazdım.Durumunuza üzüldüm. Avukata danışın. Çeklerin vadesi gelmediyse işlem uygulatmaya çalışın.
Ayrıca eşinizin ticari faaliyette bulunması yasak. Cezası nedir bilmiyorum fakat böyle ulu orta göstere göstere yapmayın, paylaşmayın bari.
Aileyle ortak değildir o iş, aile üzerinden yapılıyordur eşinizin yapması yasak olduğu için.
Mesajınızı editleyin.
Aman sakın yapmasın öyle birşey.Ahh bu eşler niye böyle bizim bir güvencemiz de yok geçen sene arkadaşı iş yeri acicam benim için kredi çeker misin demiş. Duydum cildirdim tabiki adam batar mı çıkar mı Dünya hali odeyemezse biz nasıl ödeyeceğiz . Hem anası babası kardeşi biri çeksin niye sen diyorum. O arkadaşım yapmaz öyle şey diyor .
Erkeklerin güven duygusu çok farklı maalesef. Ailesiyle irtibata geçtiniz mı adamin . Hukuki yollara başvurun en kısa zamanda yapacak en doğrusu o gibi gorunuyor
Bende en çok buna sinir oldum.yani dese ki arkadaşım sen benim arkadaşımsın beklersin 3 ay sonra 5 ay sonra verecem.ama verecem yani merak etme filan dese anlarım ama sürekli yalanlarla oyalıyor.Evet. İşte dostur/aile dostu felan dinlemez böyle işler. Sizde o parayı sokakta bulmuyorsunuz. Ödemiyebilir parası olmadığından onu bile kabul edebilir insan, ama ha ödedim, yarın getiriyorum diye kandirmasinlar. Hep uzatmali oynuyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?