- Konu Sahibi ilknuray22
-
Arkadaslar "baska kadinlara bakmasi"na dikkat cekmisler ama senin sagligini önemsememesi dahada vahim bir durum.INSALLAH birsey yoktur,unutmaki herseyin basi saglik,koca moca sonra gelir.Kendini fazla yorma,mümkün oldugu kadar stresten uzak dur (böyle bir kocada bu pekte mümkün degil biliyorum).Durumun müsaitse birkac günlügüne annenlere falan git,arakdaslarinla vakit gecir,kafani dagit yani kisacasi.
ahhh be tatlım bunlar bende de var ama bnm eşim başka kadınlara bakmaz benim yanımda en azından hiç yakalamadım 4 aylık evliyim ben de bırak bal-AYI nı Bal-Saniyesini bile yaşamadım adam iş kolik telefonu hiç susmaz işler yüzünden sussa o ailesini arar onlarla konuşur bana hiç sıra gelmez anlayacağın ben de bıkmış durumdayım mesela şuan ben internet başındayım o uyuyorrr her zaman olduğu gibi ya uyur ya telefonla konuşur bende her yolu denedim süslendim hatta işten çıktım yemek yaptım yatakta çabaladım bu adam bnmle o kadar ilgili değil neden nedennnn buu erkekler hep mi böle olur ilgi gördükçe kızdım küstümm hiç tınlamıyor bu akşam bir yere çıkalım sahilde bir turlayalım çay içelim dedim sanki ona dememişim ben ahhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhh bende bir söyle bin ah işit oldum heee dertliyim dertlii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?