• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çok ilgisisz..

ilknuray22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2009
57
2
86
39
İstanbul
Merhaba arkadaşlar size evlendiğim ilk günden berri yaşadığım sorunu mu paylaşmak istiyorum. Başlıkta da belirttiğim gibi eşim bana karşı çok ilgisiz. Akşamları eve geliyor direk tv. karşısına geçiyor. Benimle pek muhabbet etmiyor. Hatta ben konuşsam da duymuyor kendini tv. o kadar kaptırıyor ki beni duymuyor bile tabi dahasıda var. Ben bekliyorum ki akşam geldiğin de yanağıma bir öpücük kondur sun arada bir gelsin sarılsın öpsün ben onu öpünce öpüyor hatta bazen ilgilenmiyor bile niye böylesin dediğim de ben öpmeyi sevmiyorum diyor. Ama iş kuzenlerine gelince onları çok seviyor. Onunla dışarı çıkıp gezmek bile istemiyorum. Ben yanındayken başka kadınlara bakması deli ediyor beni yüzüne karşı söylediğimde kime bakmışım diyor yani inkar ediyor..Geçenlerde doktora muayeneye gittim doktor verem den şüphelendi ona demedim. sadece benden 5 tüp kan aldılar dedim. Ama insan bir sorar doktora niye gidiyorsun 5 tüp kan neden alındı diye sormadı bile bir şey dediğ*im de bana işini bahane ediyor. Yoğunum diyor peki fenerbahçe nin maçlarını hiç kaçırmıyor tek fener olsa yeter genelde bütün takımlar... Anlıyacağınız ben ondan soğudum.. sizce ne yapmam gerekiyor. Bu kişiyi nasıl adam ederim...:59:

öncelikle cok gecmiş olsun canım umarım bişin yoktur ama moral cok önemli herseyi içine atma bak hastalıkların bası stres....
karıslıklı oturup konusmayı denedinmi canım...
acaba baskası mı var hayatında yani aklım almıyo hemde yeni evlisiniz ve sana yaklaşmıyo ilgi vermiyo....
su konuda kızdım yanındayken baska hatunlara bakması kötüymüş....
o degişmez belki ama sen nasıl canım söle bi yeni bastan degişime ugrasan ne bilim giyim kusam sac baş belki o baktıgı kadınlardan daha güzel olucaksın farklı ol bakalım napıcak...
umarım az da olsa yardımcı olmaya calışmışdır rabbim yar ve yardımcın olsun inşallahhh......

1,5 yıllık evlilikte bunların olması çok pek normal değil...
eşinizle oturup konuştunuz mu
neden böyle yapıyorsun,bu soğukluktaki amaç ne diye
???

evlenmeden önce tanışıyor muydunuz yani bi flört dönemi oldumu yoksa görücü usulu mü...
eğer o zaman çok ilgiliydi sonradan değiştiyse yolunda gitmeyen bir şeyler var ortada ciddi bir
sorun vardır.
ama hep aynıysa sadece yapısı böyledir diyebilirim.
açıkça konuşup sorunları ve çözüm yollarını bulmalısınız
ama başka kadınlara bakma olayı hakkında diyecek bir şey yok olmaması gerekir hele de yanında sen varken.

Hem yeni evli hemde başka kadınlara bakıyor kabul edilebilecek bişey değil bu..
İnsan karısını neden öpmez ya bırakın öpmeyi sımsıkı sarılması lazım sizlerin en güzel zamanlarınız bunlar..

bana sorarsan boşan... çocuk var mı? sakınn çocuk yapma derimm...

başka kadınlara bakıyor dedin ya bence iş bitmiştir...

Arkadaslar "baska kadinlara bakmasi"na dikkat cekmisler ama senin sagligini önemsememesi dahada vahim bir durum.INSALLAH birsey yoktur,unutmaki herseyin basi saglik,koca moca sonra gelir.Kendini fazla yorma,mümkün oldugu kadar stresten uzak dur (böyle bir kocada bu pekte mümkün degil biliyorum).Durumun müsaitse birkac günlügüne annenlere falan git,arakdaslarinla vakit gecir,kafani dagit yani kisacasi.

Çok normal değil bu davranşlar daha yeni evlisiniz mutlaka böyle davranmasının altında birşey olmalı. Öncelikle nasıl evlendiniz yani çok kısa sürede mi evlendiniz, flört ederken size davranışları asıldı acaba hep böyleydi de görmezden mi geldiniz bazen evlendikten sonra daha çok anlıyor insan bazı davranışları. Oturup konuşmalısınız ne istediğini neden söyle davrandığını ve ilgi istediinizi açıkça söylemelisainiz siz razı olursanız oda sesi çıkmuyor nasıl olsa diyecektir belki de ayrılığı gündeme getirmeli ve tepkisini ölçmelisiniz. Ama benim takıldığım en önemli nokta sizin hasta olmanız eğer drun dediği gibi verem aşamasına gelsiyseniz çok aşırı öksürüğünüz olmalı ve çok halsiz olmalısınız hatta bilgisayar başında bile oturamazsınız. Çok ciddi ve yatak döşek yatıracak bir hstalıktır eşiniz nasıl bunu farketmiyor ve hiçbirşey olmamış gibi davranabiliyor. Siz nasıl ayakta duruyorsunuz ve aileniz yok mu farketmiyorlar mı hastaymışsınız ilgilenmiyorlar mı. Hasta eye bile yatmanız gerekebilir cidden böyl bir rahatsızlığınız varsa ve ilgilenmiyorsa yolun sonuna gelinmiş demektir.

Arkadaslar "baska kadinlara bakmasi"na dikkat cekmisler ama senin sagligini önemsememesi dahada vahim bir durum.INSALLAH birsey yoktur,unutmaki herseyin basi saglik,koca moca sonra gelir.Kendini fazla yorma,mümkün oldugu kadar stresten uzak dur (böyle bir kocada bu pekte mümkün degil biliyorum).Durumun müsaitse birkac günlügüne annenlere falan git,arakdaslarinla vakit gecir,kafani dagit yani kisacasi.

yok bir cok erkek vurdum duymaz... 5 tüp kan alındı ama hic aklına gelmez kötü birsey oldugunu belki.. yani o bir boşanme sebebi degil bence..
ama baska kadınlaara bakması kesinlikle bosanma sebebidir.. ilerde yoksa cok pisman olursun.. ha bazıları kendine bak güzel giyin falan diyor.. bunlar hikaye ... seven erkek hic birsekilde sagına soluna Bakmaz bakarsa ondan hayır gelmez..

bazen teşfik etmek ve alışkanlığa dönüştürmek gibi huylar kazandırmak gerekiyor erkeklere...

benim eşim de çok savruktu.
etrafta çok ilgi çekicek bayanlar varsa onun yüzüne bakarım o zaten kızacapımı incelemeye aldığımı fark eder ve bana bakar.
işten gelince her akşam beni kucağına alır. ve günün özetini sunarız birbirimize.
her sabah birbirimizin çorabını giydirriz.
sabah işe giderken illa ki öperek çıkar.
bunlardan birini atladığı an sorarım. bir eksiklik mi var ? diye..
o ilgi vermiyorsa sen iste.. buna uymazsa sitem et..

ah be tatlım sana benzer sorunda bende var ilgisizlik ama benimki seninkinden çok farklı benim eşim
bana ilgi gösteriyor ama bana yeterli gelmiyor maalsef:( ben bunu ona dile getirdiğimde bana ee ne olsun istiyorsun sürekli yanyanamı duralım bana kalsa evet gerekirse yanyana duralım :(:(

sende bi kaç gün ona ilgisiz davran bakalım, iş güç bahane, insan sevdikleri için her zaman zaman yaratabilir, zamanım yok yüzyılın palavrası sadece
küsmüş gibi değilde kafan doluymuş gibi davran bakalım, bi değişiklik olacak mı

Son düzenleme:
madem fener tada spor takıntısı var sizde ona ayak uydurun.. sevmesenızde biraz rol yaparak..onun izlediği maçlarda gidip yanına sokulup beraber izleyin..surat yapma sende.. (bu arada çok gecmıs olsun )
calısıyosun sanırım.. eve geldıgınde hemen ustunu değiştir ama seksi seyler gıy suslen puslen.. aksam cayını demle o ne izliosa izle sakın baska odaya gıdıp surat yapma.. (birde ondan bekledınız sanırım ilkleri haklısınız ama nabza gore serbet vermek gerek..o yapmıyorsa siz yapın ilkleri sarılın opun..) çayın yanına ya kendı yaptıgınız keklerden yada hazır kekle servis yap ve o maç izlerken onu elınle besle .. onun çok hosuna gidecektir.. kuzenlerini sevmesende iyi gecınmeye calıs sabret bi sure merak etme kocan sana donecektır belli bi sure sonra..
kısaca kocan tv bakarken sende tv bak..o bılgısayarın basına gectıgı zamanda sende hemen yanına otur sarıl ona..

ben esımle oyle oturuyorm ve dıyebılırımkı eskısınden daha ilgili bana hatta ben eve geldıgınde ''hoşgeldın ''demezsem küser bana..

ahhh be tatlım bunlar bende de var ama bnm eşim başka kadınlara bakmaz benim yanımda en azından hiç yakalamadım 4 aylık evliyim ben de bırak bal-AYI nı Bal-Saniyesini bile yaşamadım adam iş kolik telefonu hiç susmaz işler yüzünden sussa o ailesini arar onlarla konuşur bana hiç sıra gelmez anlayacağın ben de bıkmış durumdayım mesela şuan ben internet başındayım o uyuyorrr her zaman olduğu gibi ya uyur ya telefonla konuşur bende her yolu denedim süslendim hatta işten çıktım yemek yaptım yatakta çabaladım bu adam bnmle o kadar ilgili değil neden nedennnn buu erkekler hep mi böle olur ilgi gördükçe kızdım küstümm hiç tınlamıyor bu akşam bir yere çıkalım sahilde bir turlayalım çay içelim dedim sanki ona dememişim ben ahhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhh bende bir söyle bin ah işit oldum heee dertliyim dertlii

bu erkekler bıraz odun gıbı oluyorlar kadınlar bıraz ugrasıp yontmalı bence ben esımle ılk tanıstıgıma esım kapalı kutu gıbı ıdı hıc konusmazı zamanla ben onu actım hatta abısı bana dedıkı sen ne yapacaksın bu adamı konusmaz etmez ne dıye evlenıyorsun dedı hala oyle dısarda pek konusmaz ama benımle konusur artık bıre su var eger sız ev hanımı ısenız o calısıyor ıse o zaman zaten tum gun konusma enercısını bıtırıyor aksam pılı bıtık sekılde eve gelıyor ınan esını anlıyorum calısan ve sureklı konusmakta olan bır bayan olarak aksam olunca konusacak hıc halım kalmıyor

ahhh be tatlım bunlar bende de var ama bnm eşim başka kadınlara bakmaz benim yanımda en azından hiç yakalamadım 4 aylık evliyim ben de bırak bal-AYI nı Bal-Saniyesini bile yaşamadım adam iş kolik telefonu hiç susmaz işler yüzünden sussa o ailesini arar onlarla konuşur bana hiç sıra gelmez anlayacağın ben de bıkmış durumdayım mesela şuan ben internet başındayım o uyuyorrr her zaman olduğu gibi ya uyur ya telefonla konuşur bende her yolu denedim süslendim hatta işten çıktım yemek yaptım yatakta çabaladım bu adam bnmle o kadar ilgili değil neden nedennnn buu erkekler hep mi böle olur ilgi gördükçe kızdım küstümm hiç tınlamıyor bu akşam bir yere çıkalım sahilde bir turlayalım çay içelim dedim sanki ona dememişim ben ahhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhh bende bir söyle bin ah işit oldum heee dertliyim dertlii

üzerinden çok zaman geçmiş konunun ama bişi merak ettim ben 1 yıllık ewliyim.bende de aynı sorun war acaba sizde geçen sürede herhangi bir değişim oldumu?şuan durum nasıl? merakımı giderirseniz çok sewinirim,bana da bi umut olur :18:

Back
X