- Konu Sahibi ilknuray22
Merhaba arkadaşlar size evlendiğim ilk günden berri yaşadığım sorunu mu paylaşmak istiyorum. Başlıkta da belirttiğim gibi eşim bana karşı çok ilgisiz. Akşamları eve geliyor direk tv. karşısına geçiyor. Benimle pek muhabbet etmiyor. Hatta ben konuşsam da duymuyor kendini tv. o kadar kaptırıyor ki beni duymuyor bile tabi dahasıda var. Ben bekliyorum ki akşam geldiğin de yanağıma bir öpücük kondur sun arada bir gelsin sarılsın öpsün ben onu öpünce öpüyor hatta bazen ilgilenmiyor bile niye böylesin dediğim de ben öpmeyi sevmiyorum diyor. Ama iş kuzenlerine gelince onları çok seviyor. Onunla dışarı çıkıp gezmek bile istemiyorum. Ben yanındayken başka kadınlara bakması deli ediyor beni yüzüne karşı söylediğimde kime bakmışım diyor yani inkar ediyor..Geçenlerde doktora muayeneye gittim doktor verem den şüphelendi ona demedim. sadece benden 5 tüp kan aldılar dedim. Ama insan bir sorar doktora niye gidiyorsun 5 tüp kan neden alındı diye sormadı bile bir şey dediğ*im de bana işini bahane ediyor. Yoğunum diyor peki fenerbahçe nin maçlarını hiç kaçırmıyor tek fener olsa yeter genelde bütün takımlar... Anlıyacağınız ben ondan soğudum.. sizce ne yapmam gerekiyor. Bu kişiyi nasıl adam ederim...