• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çok ilgisiz ne yapabilirim?

pcyi sürekli kontrol ediyorum ama hep donanım haber çıkıo zaten pcyi saklamıyo arada bakıom o lanet olası forumda ya yanına oturuyom bazn kaş göz yapıom ama tık yok adam komik videolarla katıla katıla gülüooo

donanımhaber bizim sitenin erkek versiyonu kızlar. Benim eşimin de favorisi. Biz nasıl saatlerce takılıp kalıyorsak onlar da öyle takılıyorlar.

Canım benim bence al eşinin karşına ciddi ciddi konuş. Gerekirse tehdit et. Herkesin kendine ayıracağı saatleri belirleyin. Yoksa bu iş yürümez. Yarın birgün çocuğunuz olacak onu da senin gibi ihmal mi edecek yani internet yüzünden.
Benim kuzenimin eşi de futbol bağımlısı, balayında bile 'havuza gireceksen gir yarım saat sonra maç var demiş' :oklava:
Tabii o eşini değiştiremediği için kendi değişti. Ya temizlik yapıyor yada oturup onunla maç izliyor.

Hergün birlikte geçireceğiniz birkaç saat belirleyin. Bilikte izleyeceğiniz filmler falan seçin. ( sen de izle arada korku filmi canım. bol bol sarılırsın işte eşine korkunca:) ) Hem insan bir süre sonra alışıyor.

Bütün bunları kabul etmez ve uygulamazsa genel grev başlatırsın. Senin istediğin gibi olana kadar ev işi, yemek, seks vs yapma. Bilgisayarında böcükler gezmeye başlayınca aklı başına gelir bence. :oklava:

fisfisfis allah allah nasıl olduda kapadı pc yi burdaki yazdıklarımızı okumuş gibi :1shok:

kızlar kocam durup duruken pcyi kapadı yanıma geldi şok oldum hala açmadı yaa ne oldu da ayrıldın diom yok bişi dio ayy ölcem kalbim küt küt atıyo adam benle sohpet edio

Adamcağız sonunda doğru yolu gördü galiba rabbim sana şükürler olsun .. delikafadulden
Kesin söylediklerimizi telepati yoluyla hissetti sempatiksalakcinni

benimkide arkamda pc de film izliyo bende burda geziniyorum.Elektrik olmadığı zamanlar dahamı güzeldi acaba?sohbet varmış o zaman

Ben çocukluğuma dönmek istiyorum radyonun olduğu elektriklerin sık sık kesildiği sobanın üzerinde patlayan kestanelerin olduğu yıllara..:delphin:

fisfisfis allah allah nasıl olduda kapadı pc yi burdaki yazdıklarımızı okumuş gibi :1shok:

kızlar yaa benmi tuafım anlamıorum eşimle konuşuoduk konu cinselliğe deyindi eşime peki ne yapmamı istiyosun dedim ldığım yanıt bu oldu durup dururken git duşunu al yatağına yat masturbasyon yap bende senin sesini duyip gelim beraber devam edelim dedi bende öle bişi yapamam bana ters gelio dedim kızlar biliom ayıp oluyo ama yanlış bendemi acababilmiyorumkismile

kızlar yaa benmi tuafım anlamıorum eşimle konuşuoduk konu cinselliğe deyindi eşime peki ne yapmamı istiyosun dedim ldığım yanıt bu oldu durup dururken git duşunu al yatağına yat masturbasyon yap bende senin sesini duyip gelim beraber devam edelim dedi bende öle bişi yapamam bana ters gelio dedim kızlar biliom ayıp oluyo ama yanlış bendemi acababilmiyorumkismile

sempatiksalakcinni hiç güleceğim yoktu emi...

Neden sen yatıp mastırbasyon yapıyomuşsun o yapsın sen de pc de takıl sempatiksalakcinni

demekki yaklaşması boşune değilmiş,ay şu erkekler ne kadar çıkarcı ya içinden gelmedikçe onun için hiç bişey yapma şimdi onu yaparsın yarın başka bişey ister,zaten kadınlar erkekler için ya hizmetçi yada seks makinası..

demekki yaklaşması boşune değilmiş,ay şu erkekler ne kadar çıkarcı ya içinden gelmedikçe onun için hiç bişey yapma şimdi onu yaparsın yarın başka bişey ister,zaten kadınlar erkekler için ya hizmetçi yada seks makinası..

doğru dedin bak belkim onun için yaklaştı işini görecek sonra pc ye dönebilir yani :kızgın:

ya napıcam ben bilmiyorum yine kavga ettik yine ağlatıyo yapamıyorum işte napıcam ben yaa evliliğim sarsılıo mafoldumben

Yapman gereken şu gülüm,hiç pas vermeyeceksin işim var pc de biraz sonra da yatmayı düşünüyorum başka zaman diyeceksin :delphin:

Anlasın anyayı konyayı.İşi düşünce gelsin,bitince gitsin var mı öyle yağma.Azcık kadir kıymet bilsin canım aaa...

Dediğim gibi hiç yanaşma .O umursamıyorsa sen hiç umursama

arkadaşım bence hiç oralı olma ertele bu işi bi süre derim ben.çünkü dediğim gibi işini görüp sonra sen sağ ben selamet diyecek büyük ihtimal.biraz anlasın durumun ciddiyetini.yok öyle yağma sen onun istediği vakit gel deyip gelecek git deyip gidecek değilsin.

ayy çıldırmak üzereyim yaaa bu adam kafayı yedrtçek bana 6 aylık evliyim daha ona alışmadan neler yapmamı beklioo yaaamafoldumben
amaaann neden bu kadar umursuyosunki boşver sende ilgilenme kendine başka uğraşlar bul zaten evlilik böyle bişey işte,eninde sonunda sonuç bu seninki birazerken olmuş tek fark bu zaten bu evliliği icad edenin...

Adam azdı iyicene sen yap desene sonrada pc başına geç anlasın biraz :mymeka:

Şom ağızlı seni kaydirigubbakcemile

Okumuş olabilir...Ben kötü birşey yazmadım enişte :delphin:

Bak hep bunların suçu ank06 ile loca hep arkandan attılar senin...laelaelaelaelae

Nan hemen sattın bizi demi biz içimizden geleni dediydik naniknanik

sempatiksalakcinni hiç güleceğim yoktu emi...

Neden sen yatıp mastırbasyon yapıyomuşsun o yapsın sen de pc de takıl sempatiksalakcinni

Bende aynısını dediydim zaten :jeyyar:

:mymeka:sattın ikidakkada bizi vay yalancı.

Sattı bizi resmen düşer bir ara elimize nasılsa alsanaalsanasmile

ya napıcam ben bilmiyorum yine kavga ettik yine ağlatıyo yapamıyorum işte napıcam ben yaa evliliğim sarsılıo mafoldumben

Offf ya ne kadar can sıkıcı bir hal aldı üzülme sakın ağlama olurmu :teselli:

kaydirigubbakcemile4 adamcağızın arkasından demediğiniz kalmadı ayıp değil mi sempatiksalakcinni

Hemen üstüme atma ben bişi yapmadım sen şıracı oldun ank da bozacı ...ben masumum :1ninca:

Şıracının şahidi bozacı olurmuş zaten sempatiksalakcinni hadi sıyırdın gene naniknanik

amaaann neden bu kadar umursuyosunki boşver sende ilgilenme kendine başka uğraşlar bul zaten evlilik böyle bişey işte,eninde sonunda sonuç bu seninki birazerken olmuş tek fark bu zaten bu evliliği icad edenin...

takmamaya çalışıom ama sinir oluyom tüm suçları bana yüklemesine:oklava:

Back
X