- Konu Sahibi yeni_gelin
pcyi sürekli kontrol ediyorum ama hep donanım haber çıkıo zaten pcyi saklamıyo arada bakıom o lanet olası forumda ya yanına oturuyom bazn kaş göz yapıom ama tık yok adam komik videolarla katıla katıla gülüooo
donanımhaber bizim sitenin erkek versiyonu kızlar. Benim eşimin de favorisi. Biz nasıl saatlerce takılıp kalıyorsak onlar da öyle takılıyorlar.
Canım benim bence al eşinin karşına ciddi ciddi konuş. Gerekirse tehdit et. Herkesin kendine ayıracağı saatleri belirleyin. Yoksa bu iş yürümez. Yarın birgün çocuğunuz olacak onu da senin gibi ihmal mi edecek yani internet yüzünden.
Benim kuzenimin eşi de futbol bağımlısı, balayında bile 'havuza gireceksen gir yarım saat sonra maç var demiş'

Tabii o eşini değiştiremediği için kendi değişti. Ya temizlik yapıyor yada oturup onunla maç izliyor.
Hergün birlikte geçireceğiniz birkaç saat belirleyin. Bilikte izleyeceğiniz filmler falan seçin. ( sen de izle arada korku filmi canım. bol bol sarılırsın işte eşine korkunca:) ) Hem insan bir süre sonra alışıyor.
Bütün bunları kabul etmez ve uygulamazsa genel grev başlatırsın. Senin istediğin gibi olana kadar ev işi, yemek, seks vs yapma. Bilgisayarında böcükler gezmeye başlayınca aklı başına gelir bence.