• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çok ilgisiz ne yapabilirim?

Benim niyetim bosanmak degil evli bir kadin oldugumu ve kocamin oldugunu bilmek dersin
bilgisayarina bir sey demiyorum ama sen iyice abarttin bu olayi.. Bu evde iki kisiyiz ama sen fedakarlik yapmiyorsun bende usaniyorum artik bu durumdan senide cok seviyorum de
ozellikle kizginken onu sevdigini soyle
arti ben olsam yemegini yapma bir sey yapmam evde

Çok üzüldüm ya adam resmen tınlamıyor ...:mymeka:
Pc başındayken kalkmıyorsa biraz blöf yap ben gidiyorum artık de birde ufak bir çanta hazırla gözüne sok önce ciddi sansınn seni...
Çarp kapıyı çık ama dışarda bekle biraz geç bir saat olsun ama merak etsin iyicene arkandan mutlaka gelir nereye gider diye de düşünür ..

günaydın kızlar size iyi bir haberle gelmeyi çok isterdim ama üzgünüm eve giderken yolda başka bi sebepten tartıştık bende küstüm konuşmuyorum akşam hiç konuşmadık.uzun bi süre konuşmıcam hatasını anlayana kadar

üzüldüm cnm bizde de çok oluyor tartışmalar,
ama öyle pc derdi yok en azından,
küsmek pek çözüm olmuyor bende küsüyorum
sonra kavga daha da büyüyor neden konuşmuyorum diye

napim cnm yaa bşka çare bulamadım ama çok kırıldım.küskünlüğüm bilerek ona ders vermek için deil kırgınlığımı anlaması için

napim cnm yaa bşka çare bulamadım ama çok kırıldım.küskünlüğüm bilerek ona ders vermek için deil kırgınlığımı anlaması için

çok üzüldüm arkadaşım inan ama küs kalmak çözüm değil küstüğün zaman o hatasını anlamaz sen haklıyken haksız olursun

evet hayatım borçla bi alakası yok istese yürür oda yok bıktım pcden koparamıyorum bazen gözüm kararıo alıp balkondan fırlatasım geliyo ne yapıcam bilmiyorum resmen nete bağımlı yaşıyor.ruh sağlıım bozuldu.cinsel isteğim azaldı kötü durumdaım sonra bide çok haklıymış gibi sen yatakta iyi olamıyosun fantaziler yapamıyosun diyor.ama hayat sadece yatak deilki anlatamıyorum.o bana ilgi gösterse biraz sosyel olsak belki yatak odamız bile deişecek ama anlatamıyorum.acaba beni beğenmiyormu?koluna takıp gezdirmiyor.severekte evlendik ama bilmiyorum.lütfen yarım edin!!!!

Birlikte izleyebileceğiniz güzel filmler alın, yürüyüş yapalım deyin veya buna benzer başka maliyetsiz çözümler bulun. Zamanını siz doldurun, pc'ye zaman bırakmayın. Siz ciddi ciddi "pc başında zaman geçirmeni istemiyorum" dediniz, ama dinlemedi mi? Daha cicim aylarındasınız, yaptırabilirsiniz bence. En kötü ihtimal bilgisayarı yok etmek gerek.. Erkek laftan anlamayınca ne yapacaksınız başka bilmiyorumkismile
Bu arada yatak odasında iyi değilsin sözü, 6 aylık bir geline söylenir mi? Tecrübeli mi olsaydınız acaba, ne kadar saçma yani.. :olmaz:

Pc başındayken kalkmıyorsa biraz blöf yap ben gidiyorum artık de birde ufak bir çanta hazırla gözüne sok önce ciddi sansınn seni...
Çarp kapıyı çık ama dışarda bekle biraz geç bir saat olsun ama merak etsin iyicene arkandan mutlaka gelir nereye gider diye de düşünür ..

İyi fikir :lepi:

doğru sölüyosun yaa ben bunu düşünememiştim saol cnm

rica ederim canım ne demek benimde başıma aynı şeyler gelio bazende sanada hatırlatayımda boş yere suçlu olma dedim çok sinirlendiriolar bazen konuşmayımki hatasını anlasın dioruz ama konuşmayıncada habire trip yapan suratsız konumuna düşürüolar insanııı

bi evlilikde blöf içinde olsa ben gidiyorum demek hoş değil kadın ben gidecem erkekde bu evden git demeye başlarsa eninde sonunda bu evlilik biter belli bi süre sonra iş ciddiye biner

YA kocası çok sinirlenirse bu duruma, aşırı tepki verirse?

bazen iyice üstlerine gidip damarlarına basmak gerekiyor hatalarını anlamadıklarında...
bunu yapmak hem onunla tartışmaktan daha faydalı olacaktır bence... en azından kırıcı bi söz vs söylememiş olacak...
evet çok kızacak ama ne yapabilir en fazla?
sonuçta eşi de kızıyor kendini parçalıyor ama umursamıyor adam dimi...
ozaman kıssasa kıssas...

bir de eşin yatakodasında iyi değilsin demeyi biliyor da;
acaba kendisi çok mu iyi onu bi sorgulamasını sağlamalısın...
çünkü erkek nekadar iyiyse, kadın da okadar iyi olur o konuda... pc başında donanımhaber okuycana aç ta bunları araştır de canım...

çok üzülüyorum çok günüm ağlamakla geçiyor bazen işte durup dururken ağlamaya başlıyorum.benle ilgilenmiyosun hep pcdesin diyorum sana öle geliyor diyo kızlar wcye giderken bile laptopu alıyo yok böle bişiiiiiiiiiiiii

kızlar yuhhhh dememek için kendimi zor tutuyorum ama diyecem galiba ....
bu kadarda fazla tavrını koy kesin ve kararlı olduğunu gör biz ilk pc aldığınmızda ilk 1 hafta 10 gün eşim boyna nette program yüklüyodu sabah akşam başında...
en sonu da dayanamadım koydum tavrını oturduk konuşduk hallettik...
sakin sakin konuşunca dinleyip anlayacak biri değilmi eşin ? bide öyle denesen kırıcı olmadan saygı sınırını aşmadan sakin sakin işe yarar belkibilmiyorumkismile

kendi suçunu bastırmak için öyle diyor..
erkekler bazen ne kadarda anlayışsız oluyorlar.

bi günde sen al pc yi sen gez dolaş forumlarda..

Back
X