çok üzüldüm gerçekten....
sorun sadece ilgisizlik olsa zamanla ve konuşarak halledilebilir diycem ama (hoş 1,5 yıl olmuş hala aynı o da ayrı bir konu) bir de şiddet uygulamış
işte bu noktada bende akan sular duruyor...ilk defa mı yaptı bunu? daha önce yaptıysa neden bu zamana kadarr durdunuz?
ya gerçekten çok üzülüyorum böyle şeylere...
benim eşim de konuşmayı çok fazla seven biri değil bense tam tersiyim...muhabbeti sohbeti severim...4,5 aylık evliyim ilk zamanlar hiç sohbet etmezdi
çok nadir....ama sonradan açıldı...şimdi sohbette ediyoruz az da olsa:) espri yapıp gülüyoruz şakalaşıyoruz da...
umarım düzelir bu durum çünkü düzelmezse sizin sevginiz de tükenir...
canım sabret sabrın sonu selamettir. benim eşim gibi odunu var mı diyordum ama burada yazılanlara bakılırsa çoğu erkek aynıymış biz de evliliğimizin ilk zamanlarında bu yüzden çok tartışırdık eşim benimle hiç ilgilenmez başkalarının yanında tanımıyormuş gibi davranırdı hep ayıp bilmem ne derdi ama iki sene boyunca her beni üzdüğü durumda ona güzellikle anlattım bak bana yabancı gibi davranma beni üstün tut eşin olduğunu belli ettir ki insanlarda bana değer versinler dedim daha bir sürü şeyler söyledim ama kavga etmeden.O dediklerimi hiç anlamıyo sanıyodum ama meğer ben söylendikçe o hatalarının farkına varıyormuş belki senin eşinde hatasının farkına varıp bir anlık sinirini senden çıkarmıştır her evlilikte olur böyle şeyler taşlar zamanla yerine oturur diyorlar inşallah seninki de zamanla oturacak sadece zamana va sabıra ihtiyacın var bir de bol bol dua et dua herşeyin ilacıdır. İnş. herşey gönlünce olur yoluna girer bazı şeylere de alışsan iyi olur erkekler kanepede uzanmaktan ve tv izlemekten vazgeçmezler sen yemeğini getir çayını getir meyveni getir günün nasıl geçti canım de seninkini sormuyorsa üzülme sende bende böyle böyle yaptım de anlat tv dekiler hakkında yorum yap gül sana zamanla eşlik edecektir mutluluklar diliyorum
daha önce hiç yapmadı, sesini bile yükseltmedi, ama vurmaktan bağırmaktan daha kırıcı şeylerin olduğunuda öğretti, bir sıkıntını anlattığında karşındakinin sana "üzülme", "canın sağolsun", "önemli olan sensin gerisini boşver" falan demesini beklersin ya benim eşim duvar gibi tepki vermez, bazen bei dinlediğinden bile şüpheliyim,ben de çok konusan biri değilim ama bu kadarıda fazla geldi bana((
bende çok üzüldüm....biraz sabır her evlilik aynı olmuyor bazıları başta kötü giderken sonrasında herşey daha güzel oluyor,bazıları da sonradan kötüleşiyor,bazılarıda hep aynı devam ediyor....
bizde ilk senlerde çok kavga ediyorduk aynı senin gibi elinde kumanda oturur tv karşısına ölürdüm sinirden bide 3. ayda hamile kaldım soruyodum beni seviyormusun diye hastamısın sen diyordu iyide sorumun cevabı bu değildiki ....hasta olsam da umru değilmiş gibi ne yemek yaptın diye sorardı neye ihtiyacın var diye değil herşeyde sinirlenirdi bağırır çağırır ortadaki eşları döker kırar üstüme yürürdü....arkadaşlarıyla çıkar beni yanlız bırakırdı.... ilk 1 senemiz böyle geçti tahammülsüz... eşyalarımı toplayıp eve dönmek istedim hamileydim nasıl yapardım diye vazgeçerdim canıma tak ettiğinde de o vazgeçirirdi...zordu yani çok zor dayandım nedenini bilmiyorum şimdi olsa naparım onuda bilmiyorum ama iyi ki dayanmışım zamanla birbirimizin huyuna alıştık şimdi sohbet ediyoruz geziyoruz hasta olsam hemne dışardan yemek getirir...arkadaşlarıyla gitmek istemiyor arada kardeşime gidiyorum bensiz uyuyamıyormuş her gönderişte gözleri dolar,sürekli arar, kavgalarda bağıran ben oluyorum....arkadaşları dalga geçiyor bizimki kılıbık oldu diye hatta arada bana derler yazık çocuğa eziyet etme diye
çok şükür diyorum, evliliğimi anlattım çünki başı seninkine benziyor Rabbim inşallah senin evliliğinide istediğin düzene sokar ....çok üzme kendini herşey gelip geçiyor...
benim durumum sizinle aynı yeni evlendik 3. ayında hamile kaldım şimdi bi oğlum var ama evlendiğim adam gitti hiç tanımadığım bir adam geldi.. saygısız sevgisiz ağzından bi çift güzel şey çıkmaz.... hem bebekle ilgileniyorum hem onunla hem evle hem kendimle .....ama akşam geliyor ağzından bir çift laf çıkmıyor... tv.pc çok bunalıyorum konuşmak istiyorum azcık şikayet etmek istesem lohusa sendromu diyip çıkıyo işin içinden.. artık onuda yapmıyorum konuşmakla olmuyor,dinlemiyorda zaten beni boş boş kendi kendime tıngırdıyorum işte ya da dırdır yapıyorum oluyo.. offff,sadece evlendiğim adamı istiyorum...umarım düzeliriz her gün dua ediyorum,dişimi sıkıyorum ama dayanmak çooooooooook zor
benim durumum sizinle aynı yeni evlendik 3. ayında hamile kaldım şimdi bi oğlum var ama evlendiğim adam gitti hiç tanımadığım bir adam geldi.. saygısız sevgisiz ağzından bi çift güzel şey çıkmaz.... hem bebekle ilgileniyorum hem onunla hem evle hem kendimle .....ama akşam geliyor ağzından bir çift laf çıkmıyor... tv.pc çok bunalıyorum konuşmak istiyorum azcık şikayet etmek istesem lohusa sendromu diyip çıkıyo işin içinden.. artık onuda yapmıyorum konuşmakla olmuyor,dinlemiyorda zaten beni boş boş kendi kendime tıngırdıyorum işte ya da dırdır yapıyorum oluyo.. offff,sadece evlendiğim adamı istiyorum...umarım düzeliriz her gün dua ediyorum,dişimi sıkıyorum ama dayanmak çooooooooook zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?