• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim çok inatçı

Carrie

KK Cumhuriyeti Başganı
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2009
18.530
1.705
448
eşimin dedesi çok hasta ve eşim onu ziyaret etmek istemiyor.
anladığım kadarıyla durumu baya ciddi, hastanede şu anda, yoğun bakımda
ilk öğrendiğim gün işten izin alıp gitmek istemiştim eşimle ama o istemedi, ben gitmem dedi
dedesine çok kırgın, aralarında bi mesele geçti, amcaları fala hep küsmüş ona çünkü bi telefon bile açmak istemedi.
onunla konuştuğum zaman ikna olmuş gibi oluyo tamam gideriz diyor sonra yine vazgeçiyor
dedesi biraz sinirli bi insan, herkese karşı sinirlidir, asabidir, bana karşıda sinirliydi ama ben takmıyorum benim ihtiyarlara karşı bir zaafım var, kendi dedem geliyo gözümün önüne ve herşeyi geçtim gidelim dedim ama istemiyor
annemde kızdı eşime baya uzun bi konuşma yaptı ama yok olmuyor
kaynanama telefon açtım söyledim oda telefon açmış eşime sölemiş ama yok istemiyor
en azından babaannenin hatrı için gidelim dedim yok
napsam acaba

çok merhametsizsin dedim, bu beni korkutuyo, yarın öbür gün banada öle yaparsın diyorum hala tınlamıyor tamam gideriz diyor vazgeçiyor

Son düzenleme:
evet çok inatmış gerçekten,genelde hastalıkta,ölümde inat kırılır ama,seninki bayağı bir kin yapmış demekki

evet çok inatmış gerçekten,genelde hastalıkta,ölümde inat kırılır ama,seninki bayağı bir kin yapmış demekki

evet, çok kinlendi ona karşı ve istemiyor
ben gitmeyi çok istiyorum ama onsuz gidersem onu daha kötü duruma düşürürüm
gelin geldi kendi gelmedi derler

ben inat insanlara çok kızıyorum.ben de kimle aramda ne geçerse geçsin böyle bir durumda giderim.bu hem inatçılık hem kincilik

ben inat insanlara çok kızıyorum.ben de kimle aramda ne geçerse geçsin böyle bir durumda giderim.bu hem inatçılık hem kincilik

normalde kin tutmaz, inadı vardır bazen ama abartmaz
ama istemiyor

acaba eşiniz içten içe dedesini çok seviyor ve onu görünce duygusallaşacagından mı korkuyor.benimde çünkü böyle huylarım vardır kendimce bildiğim şeyleri başkaları bilmesin diye yapmam gereken şeyleri yapmam..öyle bir durum olabilir

acaba eşiniz içten içe dedesini çok seviyor ve onu görünce duygusallaşacagından mı korkuyor.benimde çünkü böyle huylarım vardır kendimce bildiğim şeyleri başkaları bilmesin diye yapmam gereken şeyleri yapmam..öyle bir durum olabilir

yok, zannetmiyorum. kin besliyor

aaa ama bu cok büyük bir sorun.bir çocuk için babsı ne kadar önemlidir hele ki ölümüne sebebp veren kişi oldugunu düşünüyorsa gercekten zor işiniz

kaynanam, eşimin kardeşleri, amcaları falan herkes öle ama şimdi hastalanınca herkes gitti yanına, eşim hariç

Neden kin beslediğinede bağlı bu durum şekerim. Demekki orta da çok büyük bir durum var (babasının ölümünden sorumlu tutuyo demişsin daha ne olsun). Yani eşinin kin besleme durumunu çok fazlasıyla bilmediğimiz için ne kadar doğru yorum yapılır bu durumda bilmiyorum ama benim başıma böyle bir olay gelseydi ve bende babamın ölümünden sorumlu tutsaydım sanırım bende gitmezdim. Bilemiyorum tabi o zaman şartları neyi gösterirdi ama şuanda bende eşin gibi düşünüyorum. Merhametlede çok ilgisi olduğunu sanmıyorum ( eşini anlattın konularından dolayı iyi niyeti olduğunu biliyorum), demekki dedesi onda büyük yaralar açmış :26:

Neden kin beslediğinede bağlı bu durum şekerim. Demekki orta da çok büyük bir durum var (babasının ölümünden sorumlu tutuyo demişsin daha ne olsun). Yani eşinin kin besleme durumunu çok fazlasıyla bilmediğimiz için ne kadar doğru yorum yapılır bu durumda bilmiyorum ama benim başıma böyle bir olay gelseydi ve bende babamın ölümünden sorumlu tutsaydım sanırım bende gitmezdim. Bilemiyorum tabi o zaman şartları neyi gösterirdi ama şuanda bende eşin gibi düşünüyorum. Merhametlede çok ilgisi olduğunu sanmıyorum ( eşini anlattın konularından dolayı iyi niyeti olduğunu biliyorum), demekki dedesi onda büyük yaralar açmış :26:

eşim dedesinede hiç bi zaman kötü tepki vermedi, bağırmadı, sinirlenmedi
biz evlendikten sonra bastonla bile saldırmıştı ona o zaman bile tepki vermemişti hemde herkesin içinde, eşimin işyerinde düşün :27: ve eşimin boyu neredeyse 2 metre dedeside 1.50, baya komik bi durum olmuştu

ama şimdi görüşmek istemiyor

eşim dedesinede hiç bi zaman kötü tepki vermedi, bağırmadı, sinirlenmedi
biz evlendikten sonra bastonla bile saldırmıştı ona o zaman bile tepki vermemişti hemde herkesin içinde, eşimin işyerinde düşün :27: ve eşimin boyu neredeyse 2 metre dedeside 1.50, baya komik bi durum olmuştu

ama şimdi görüşmek istemiyor

Ayy bastonla saldırdı deyince bir gülesim geldi hala sırıtıyorum yazarken bile :27:
Şekerim o tarz bir olayda herkesin içinde saygısından birşey dememiştir ama özel bir durum olduğunda işler değişiyor gördüğün gibi. Dışarıya belki tepkisini belli etmedi ama içinde fırtınalarda kopuyor olabilir belki :1: Şahsen eşini haklı buluyorum :44:

Ayy bastonla saldırdı deyince bir gülesim geldi hala sırıtıyorum yazarken bile :27:
Şekerim o tarz bir olayda herkesin içinde saygısından birşey dememiştir ama özel bir durum olduğunda işler değişiyor gördüğün gibi. Dışarıya belki tepkisini belli etmedi ama içinde fırtınalarda kopuyor olabilir belki :1: Şahsen eşini haklı buluyorum :44:

yani ısrar etmiyim mi :26:

yani ısrar etmiyim mi :26:

Bence etme canım. Normal durumda büyüktür gitsin dedesi sonuçta filan derdim ama belliki olay büyük, babasının ölümünden sorumlu tuttuğuna göre. Hiç ısrar etme kendi haline bırak canım bence.

Son düzenleme:
Bence etme canım. Normal durumda büyüktür gitsin dedesi sonuçta filan derdim ama belliki olay büyük, babasının ölümünden sorumlu tuttuğuna göre. Hiç ısrar etme kendi haline bırak canım bence.

banada çok sataşıyordu, sesimi çıkarmamıştım, büyüktür demiştim
tek bi keresinde eşim ona çıkışmıştı, eşimi işyerinde herkesin içinde bana bağırmıştı ne bu giysiler ne bu boyalar diye
o zaman eşim yeter artık, çık git bir dahada gelme buraya git kendi karına karış sen demişti

sonrada bu kayınpederle olaylar oldu...böyle işte..

banada çok sataşıyordu, sesimi çıkarmamıştım, büyüktür demiştim
tek bi keresinde eşim ona çıkışmıştı, eşimi işyerinde herkesin içinde bana bağırmıştı ne bu giysiler ne bu boyalar diye
o zaman eşim yeter artık, çık git bir dahada gelme buraya git kendi karına karış sen demişti

sonrada bu kayınpederle olaylar oldu...böyle işte..

Ben açıkçası eşinin neden babasının ölümünden dedesini sorumlu tuttuğunu merak ettim canım tabi bunlar çok özel mevzular ama detayı bilmeden yüzeysel yorumlar yapabiliyoruz.

Dediğim gibi ısrar etme hiç belli ki eşin çok takmış bu duruma kendisine ve zamana bırak canım..

Back
X