Eşim çok iyi ama odun gibi:(

Evde ikili ilişkiniz ne durumda?

• Ankete Katılan
    102
  • Anket Kapalı .

Naz571

xöğretmen
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
2.574
1.745
333
Kızlar eşim çok anlayışlı bana kızıma çok düşkün ama hiç romantik değil bana aşkım demez mesela adımla hitap eder ama sevgiliye böyle değildi:KK12:

Kızlar eşim çok anlayışlı bana kızıma çok düşkün ama hiç romantik değil bana aşkım demez mesela adımla hitap eder ama sevgiliye böyle değildi:KK12:
her insan romantik olamıyor maalesef kişiliğinde yoksa zorlamayla olmuyor
ama sevgiliykenn böyle değildi diyorsunuz evliliğiniz monotonlaşmış olabilir mi

Yalnız ankette ne çok manavcı koca varmış, herkes o şıkkı işaretlemiş.
Eşin seni ve kızını seviyor, sadece herkesin bir yapısı var. Onun da böyle, adam böyle biri yani değişmeyecek.
Benimki de adımla hiç hitap etmez mesela, bana kurbişim, zebrişim, ayıcığım falan diye takma isimler takar. İlk başlarda bana neden kurbağacık falan diyo diye düşünüp kafaya takmadım değil, ama adamın hasleti bu. Beni böyle seviyor.
Seninki de çiçek almıyordur, ama başka şekillerde gösteriyordur sevgisini ama farkedemiyorsun belki de.

Anket şunun için sizin eşleriniz romantikse eşimle bozulurum sizinkiler de odunsa durumu kabullenecğm:KK66:

Sahiplenici bi kelime dememesi uzucu tabi ama iyi bi eş ise dort elle sarilin. Erkekler bizim gibi duygusal olmak zorunda degl onlarin fitratlari oyle. Sonra romantiklestikce kadinlara benziyolar biz erkeklesmek zorunda kaliyoruz roller degisiyor. Mesela iyi bi kocam olsun omur boyu bana tek cicek almasin raziyim. Bu kadar kotu kocalar varken cicek almamak bi kocaya eksi puan verdirmemeli bence.

He ama surekli tv izleyip gormezden gelirse o kotu bak

Vallahi ne yalan söyleyeyim benimkide öyle 14 yıldır odunluğundan bir gün olsun ödün vermedi bundan sonra da vereceğini hiç sanmıyorum. Arada çok nadiren romantikleşiyor o da ben söyleye söyleye bıkıyor galiba bitanem aşkım diyor 10 dakika sonra fabrika ayarlarına geri dönüyor adam. Offf offf.

10 yıllık evliliğimizde 1 kez çiçek almışlığı var, o da askerdeyken sevgililer gününde kardeşine sipariş verip göndermişti.
Bilemedim şimdi hangi seçeneği işaretleyeyim. gerçi bunda benim çiçek sevmiyor oluşumunda etkisi var.
Hee birde doğumda abim ve kaynım şu bebekli aranjmanlardan alınca şimdi Nesliş bana çemkirir bende alayım bari diyerek onların aldığının 2 tık üstünde bir aranjman almıştı.

Esim her ozel gunde alir hediye.ben daha hic almadim.
mesj yazarken hep cnm bitanem felan der ama yuzyuze hic demez.
Hatta gecen dedimki illa dogum gunu evlilik vsvs olmasi gerekiyo.beni dusunup bisey alman icin dedim.
bana dedigi sey ne istiyosan direk yazsan:)
cins yani:)

bende bana uygun seçenek bulamadım ankette

Esim her ozel gunde alir hediye.ben daha hic almadim.
mesj yazarken hep cnm bitanem felan der ama yuzyuze hic demez.
Hatta gecen dedimki illa dogum gunu evlilik vsvs olmasi gerekiyo.beni dusunup bisey alman icin dedim.
bana dedigi sey ne istiyosan direk yazsan:)
cins yani:)
Sen hiç hediye almamışken böyle konuşmakta komik bence

Peki istedigini dogru duzgun bir sekilde soyluyor musun? Soylemeden mi bekliyorsun? Erkeklere direk acik acik "bunu bunu istiyorum" demek gerekebiliyor.

Esim sadece ozel gunlerde alir cicek. Onun disinda 6 ayda 1 ya da 2 kez aldi icinden gelip.
Ayda bir kere de romantik yemek yeriz, evlilik ay donumu seklinde. Sene dolsun birakicaz sikildik ondan kendi basimiza corap ormusuz.
Suprizleri de kendi yemedigi halde ben seviyorum diye her aksam eve tatli alip gelmesi falandir. (Gecen kera.... tatlisi almis ama olsun bence niyet :KK70: :KK70: )

Kızlar çok mu şey bekliyoruz akşama kadar bebek bak ev işi temizlik yemek bi tatlı söz gönül yapma çok mu zor

Back
X